• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor voltam már nála. Amikor láttam a beszámolók oldalán, hogy most szabad, azzal a zöld nyugtató színnel, éltem a lehetôséggel.
    Telefonon beszéltük meg az idôpontot, hogy mikor mehetek hozzá egy masszázsra. A hangja kedves volt és érthetôen elmondta a részleteket. Gyorsan elindultam Kittanához.
    Izgató hangja megtette hatását, a vágy hajtott hozzá, ilyenkor nincs más csak az, hogy láthassam ôt.
  • Megközelítés:

    Könnyen odaértem a címre. Bkv-val mentem jó helyen van a Király utcában. A hely neve mosolyt csalt az arcomra. Aki többször eltud menni egy két óra alatt, azok fogják csak érteni miért mondom ezt. Egy téren van a földszinti lakás. Kapucsengô, azután rögtön az elsô ajtó.
  • Helyszín:

    Új helyszín, új érzés... jobban tetszik mint az elôzô. Nagyobb, kellemesebb, szebb.
    A bordó és a fekete szín a domináns megy Kittanához az ô haja is fekete és egy picit vöröses árnyalatú.
    A helyszínre visszatéve, van egy csigalépcsô az emeletre, ott még nem voltam, a lépcsô mögötti szobában sem, mellette van egy wc és egy tusoló, de nem itt tisztálkodtam. Egy hatalmas bebútorozott elô szobából, nyílik a tettek mezeje, itt szokott a drágám tájboxolni :-) Vagy egy matracon, vagy egy masszázspadon, a falakon képek vannak az Egyesült Államokról, innen nyílik a rózsaerdô azaz fûrdôszoba ami tágas, van minden ami kell, tükör mosdókagyló,tusfürdô ha rosszat kellene írnom akkor az észrevételem az, hogy figyelni kell tusolás közben, mert az ajtó hiányzik a fülkében.
    Számomra olyan mint egy hotel, van recepciós pult, elôcsarnok, és luxusszoba.
  • Lány külseje:

    Már megtaláltam számomra a legjobb szexpartnert, a legszebb szexpartnert, de ô leges legszebb masszôr, és nô, akivel életemben találkoztam. Aki még nem látta ôt, feltétlenül, beszéljen meg vele egy randit, én garantálom, hogy nem fog csalódni, mert megkap minden, amit egy masszôrnôtôl kaphat. A külseje eszméletlen, gyönyörû, vad és hivalkodó. A formái, mint egy igazi BMW, olyan erôss, szép, és kecses. Élôben sokkal szebb, az illata, a bôre pedig tökéletes nôt formál, az amúgy is istennôként tisztelt Kittanából.
    A lényeg, hogy a képek nem retusáltak, de élôben ahogy már említettem ez a leányzó szebb.
    Igézô barna szemei, és bájos mosolya, és a csiklandozó haja, és a hívogató hangja ellenállhatatlanná teszi. Egy selyem hálóinget viselt, de hamar lekerült róla.
    Meztelenül látni, egy különleges élmény, csodálatos hosszú haja. Olyan jó, hogy gyönyörû archoz, egy oltári test párosult
    Ô az én álmom, és nem hagyom cserben, mert akkor mi marad!!!
    Egyszóval Eszméletlen!!!
    Nyár óta felszedett pár kilót, gondolom hideg van, és kell egy kis fûtô energia, de biztos vagyok benne, nyárra újra a régi lesz. A mellei most nem tenyérbemászók, nagyobbak, és a bimbói is jobban megdagadnak az izgalom hevében, és úgyan olyan szép számomra most is.
    Most elárulom, hogy azok a csillogó sötétbarna szemek, megigéztek, nem tudok nekik ellent állni. Álmaim nôje!!!
  • Erotikus masszázs:

    Úgy ültem testemben,mint király a trónján, kinek országa van, de hazája meg nincs.
    De megérkezett a királynô, és országom megtelt melegséggel, a vágy izzó vaslávaként, járta átt vénáim. Magával hozott egy fehér kancsót, amiben nagyon meleg olaj volt.Lefektetett, és bekent vele. Az az érzésem támadt én vagyok a farkas, és ô a rózsaszín kismalac, aki kiáltja: " forró vizet a kopaszra" de aztán visszazökkentem a valóságba, hiszen Kittana nem rózsaszín malac, hanem egy szoli barna nôstény gazella az oroszlánkirályból.Mindig alulról felfelé kezdi a programot.
    Eleinte nagyon fájt, de a végére minden görcsöt, izom letapadástt kimasszírozott. Azt mondta én vagyok az egyetlen aki jajgat a fájdalomtól. Bocsánatot kérek, de számomra ez kell, és Kittana megdolgozott a dicséretemért, és örömmel járni fogok hozzá, mert ô gyógyír, számomra, engem motivál, ez a fájdalom, és az utána következô izomláz, és lazulás gyógyulás, az amiért megérte.
    A lábamnál kezdte, szép lassan, haladt felfelé. Olajos keze siklott végig a bôrömön. Mindenhol megdolgozott, tökéletes kezei vannak.
    Legszívesebben meghaltam volna, hogy a lelkem elhagyhatná testem, és külsô szemlélôként nézhetném gyönyôrû munkáját, és azután arkangyalként vigyáznám hátralévô életét.
    Visszatérve a valóságba, közben beszélgettünk. Kittana egy intelligens kedves hölgy, bármirôl ellehet vele dumcsizni.
  • Levezetés:

    Kittana megkért, hogy forduljak meg. örömmel megtettem, és a hátamon fekve elkezdôdött a happy ending. Amikor hozzám ért, beleremegtem, és a látvány felejthetetlen. Csodálatos érzés amikor a finom, pihe puha ajkával kényeszteszteti a nyálátol gyémánt keményre formált dákómat. Nagyon profi, a kezével, szájával együtt pajzánkodott. Közben simogattam formás elbûvölô testét.
    Nehéz ezekrôl írni, mert kemény munkával dolgozott, miközben én élveztem. Belegondolok, ez mindig is így volt, van aki dolgozik, és van aki élvezi, de majd késôbb mindenki megkapja a jutalmát.
    Nagyon örültem, hogy Kittana lett az én legjobb masszôrnôm, és megjutalmazott a gyönyörrel, az örömmel. Olyan finoman odaadóan nyalta, falta, szopta a falloszomat, kézzel kéz nélkül, néha a zacsi pacsit is kaptam, ezekért majd megôrültem. Lehet érezni, hogy élvezi amit csinál, nyögdécsel franciázás közben, ami alátámasztja mindezt.
    Nagyon nehezen szoktam elmenni, de ô élvezi, és szereti, ha örömöt okozz màsoknak, és velem sem kivételezett. Figyelmeztettem, hogy elfogok menni, a virgonckák pedig gejzírként repültek Kittana melleire, és mosolyogva nézte a mámoros záport.
    Gyengéden megtisztogatta, azután ô is kiment helyrehozni magát. Amikor visszatért megkérdeztem, hogy masszírozhatom-e én is. Mosolyogva beleegyezett, gyorsan megmostam a lompost és a testem, Kittana addig melegített olajat, azután odaadta a kezeimbe, és lefeküdt a masszázspadra.
    A popsinál kezdtem, bekentem olajjal simogattam, és gyengéden jól átmasszíroztam, elindultam lefelé a combját, és a vádliját jól meggyúrtam. Az achilleszét is, és a lábfejét sem hagytam ki. Folyamatosan adagoltam az olajat, szép lassan elindultam felfelé, a látvány megtette hatását, újra keményebb lett a péniszem.
    A derekát, hátát a vállait, és a nyakát is megdolgoztam. Az apró kezeit is, végül a popsiját még egyszer jól átgyúrtam. Végül kapott tôlem egy csúszka masszázst is, bekentem a testemet a maradék olajjal, és lubickoltam mint egy delfin. Felejthetetlen élmény, higgyétek el nekem. Közben kérdezte, melyik testrészemet élvezem jobban amikor masszíroz, gondolom a jövôben szeretne a kedvemben járni. Szerintem azért engedte meg ezeket nekem, mert sokszor voltam nála, és törzsvendége vagyok.
  • Elszámolás:

    A végén adtam át neki a virágcsokrot, ha tehetném egy végtelen vadvirágos mezôt adnék neki, de erre képtelen vagyok, mert az asztal kicsi :-). Bocsánat érte, és köszönet mindenért. Többet szoktam adni. Illedelmesen megköszönte, adott puszit az arcomra.
  • Összkép:

    Megszakad a szívem, annyira hiányzik minden vele töltött perc, soha nem fogom elfelejteni ôt. Félek soha többé nem fogok vele találkozni, mert sajnos az életben vannak dolgok amelyek változnak, és vannak amelyek nem, ritkán vagyok Budapesten, de amikor tehetem meglátogatom ôt. Az utóbbi idôben nehezen értem el, kevesebbet dolgozott, de remélem ez változni fog. Ezer százalékban megvoltam vele elégedve a mai napon is.
Happy Massage