• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A lapot böngésztem és megakadt a tekintetem Amy hirdetésén.Telefon és már meg is egyeztünk egy kora délutáni időpontban.
  • Megközelítés:

    Mint mindig autóval mentem a tetthelyre.Szerencsére semmi dugó, jól megközelíthető helyen van.Parkolás a közelben fizetős.Tömegközlekedés a közelben., pár perc séta.
  • Helyszín:

    Városmajor, annak régi arculatú bérháza.Bejutás kapukódon keresztül első emelet.Lift van azt hiszem.A lakás szinte egy légterű helyiségből áll.A B..szoba és a fürdő van csak leválasztva.Fürdő tiszta ,kád van benne, célnak megfelel.Már régebben jártam itt egy másik lánynál.
  • Lány külseje:

    Köntösben nyitott ajtót vendéglátóm az ajtó mögé bújva.Képeken szereplő lánnyal találkozik aki meglátogatja, nincs csalódás.Teljesen megfelel a lapon szereplő adatokkal.Mivel köntösben volt ezért az ajtóban nehezen volt értékelhető az alakja.Miután megszabadult tőle egy vékony formás lány állt előttem.
  • Action:

    Mivel korábban tusoltam , ezért csak szinte átnedvesítettem magam .Alsó szerviz,Amy segítségével kivitelezve. Beállította nekem a meleg vizet és közben dumcsiztunk.A tetthelyre menet előttem haladt már meztelenül.Gyorsan átöleltem és magamhoz húzva belecsókoltam a nyakába miközben egyik kezem a mellét markolászta másikkal pedig a kelyhét takartam be.Nagy sóhaj hagyta el az ajkát, ekkor már sejtettem az akcióval nem lesz semmi baj.Az ágyra kerülvén apró csókok , majd megkértem mutatkozzon be legnemesebb testrészemnek.Hát uraim ezt át kell élni.Olyan mély torkos franciát kaptam , hogy csak kapkodtam a levegőt.Szinte szájba dugtam. Semmi finnyáskodás ment ezerrel a mély torkos kényszer francia,miközben vadul ujjaztam mindkét bejáratot.Ezután kis simulós játékok majd védőköpeny és finoman belecsüccsent a keményre varázsolt répába.Először finoman , majd kisvártatva nagyobb intenzitásra kapcsolva vad dugásba torkollott a dolog.Guggoló helyzetben fenekét kissé megemelve dugtam amelyre rendesen megjött a hangja is.Kissé kezdtem fáradni és ki akartam próbálni vele a popót is.Ebben a guggolós helyzetben átszerveztük a répát a popójába, amelyet finoman egyre mélyebbre eresztett és végül tövig nyomtam.Mivel nem vagyok nagy popsi rajongó ezért misszibe fordultunk és eleresztettem a srácokat.Miután kissé lenyugodtunk kihámoztam a répát Amy lehúzta a megtöltött védőkupakot és szájával kellemesen letisztogatta a répát.Nem igazán éreztem magamban erőt a második felvonásra és az idő is fogytán volt ezért kis összebújós beszélgetés általános dolgokról,majd fürcsi, öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került, valahogy nem is érdekelt, mert biztos volta Amy korrektségében.A végén kérdeztem rá a csokor nagyságára amely abszolút megérte.
  • Összkép:

    Tejesen korrekt full programos szolgáltató.Tényleg azt kaphatod amit vársz, nem akármilyen minőségben.
    Szinte barátnős érzésed támad. Búcsúként megpaskoltam a formás fenekét és egy csókkal távoztam.
Happy Massage