• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon simán ment. Pontosabban a barátnője vette fel, de mivel már jártam Panninál így csak egy időpontot kellett találnunk, ami meg is lett hamar.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, szerencsémre parkolót is találtam, de ez nem mindig van így errefelé :)
  • Helyszín:

    Régi közismert műintézmény ez, szóval könnyű megtalálni. A lakás az *.-en van, *** lift utána séta, szóval mozgássérülteknek nem ajánlom a helyet. A szoba és a fürdő is professzionálisan van kialakítva berendezve. A fények, a színek, az egész hangulata arra van kiélezve, hogy jól érezzem magam. Így is lett!
  • Lány külseje:

    Teljesen az esetem a kicsi Panni :) Kis termetű, formás lába, popsija, lapos hasa, kicsi mellei és nagyon kedves helyes arca van. Száján szájfény volt ami még jobban kiemelte nagyon kedves mosolyát. Bőre bársonyos, puncija illatos finom és az általam oly nagyra értékelt barack alakú husis verzió.
  • Erotikus masszázs:

    Mint régi ismerőst üdvözölt, aminek az lehet az egyik oka, hogy már jártam nála :D ...kedves, hogy emlékezett rám és még beszélgetés közben arra is, hogy mit mondott, nekem vagy én neki hosszú hónapokkal ezelőtt. Visszatérve.... frenetikus csillogó selyem bordó fehérneműben fogadott :O és két kedves puszival no meg széles mosollyal. A kedves szavak mellé kaptam egy pohár vizet is.
    A szobában kaptam türcsit elmenem zuhanyozni, majd vissza.
    Mivel 1,5 órára mentem le és felvezetés volt a jutalmam, (így hát lentebb folytatom).

    Mire visszaért én már a masszázspadon hason fekve vártam. Megkérdezte, hogy szeretem e a talpmasszázst, mondtam, hogy igen és elkezdte masszírozni a hátamat :) ...persze a végén sorra került a talpam is. Végig nagyon jókat beszélgettünk, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, voltunk. A hátamat alaposan megmasszírozta. Krémet használt no meg némi erőt. Kimondottan szakszerűnek mondható. A hátam után a karjaim következtek, amihez a kézfejemet a lába közé fogta egészen fent, ahol valamiért különösen meleg volt ;) Nem volt titok, de itt újra érzékeltette, hogy ez nem egy sportmasszázs. Külön kis masszázst kapott a kézfejem egészen az ujjaim végéig, majd a talpam és a lábam is sorra került. Kérte, hogy forduljak meg. A fejem alá egy párnát kaptam, kérdezte, hogy felemelje e a masszázspad támláját, de nekem vízszintes terveim voltak, így ezt nem kértem. (folytatás len)
  • Levezetés:

    A fürdőből visszakísért a szobába, lehámozta rólam a törölközőt, majd simogatni kezdett. Néhány nagyon finom szájra puszi is lecsattant. Megfordult a masszázspadra támaszkodott, így a kettőre zárt cicifixből ki tudtam varázsolni. Végig csókolgattam a hátát majd a popsiját is bugyin keresztül, bejött ez a bugyi :) Hátra nyúlt és a farkamat ami addigra már félkész állapotban volt a fenekére tette. Egy kicsi dörgölőzés után megfordult elém térdelt és szájjal gondoskodott a teljes merevedésemről, majd a kanapéra terített törölközőre ültetett, kispárnára térdelt és bitang módon leszopott. Mestere a hangszernek, jöttek is rajta mindenféle hangok. Finoman bő nyálasan kezdi, a kezeivel időnként rásegít, például amikor a szájával a környéket izgatja. Nagyon finom és ha nem is teljesen de nagymértékben eltüntette a szerszámot. Csorgatta a nyálát a golyókat is benyálazta így amikor a kezével arra járt olyan volt mintha több nyelve lenne. Ezt a stresszt nem is bírtam sokáig és a szájába durrantottam. Rendbe tett engem, majd magát is ennek céljából pár percre kiment. (fojtatása fent)

    Cirógatott, simogatott, pár nagyon finom csók is elcsattant, nem nyelves de nagyon finom volt, majd újra a legnemesebb szervemet vette célba. Igazi amazon kell ahhoz, hogy ennyire rövid idő alatt 2x is sikeresen elérjek a csúcsra, de itt ez nem volt kérdés. A méteres kékerest pillanatok alatt életre lehelte. Ekkor kértem, hogy hozzáférhessek a gyönyörű puncijához, így hát 69-be fordult. Körbe puszilgatta, majd ahol csak értem nyaltam faltam, közbe a fenekét markolásztam, úgy tűnt jól esett neki a hangok és mozdulatokból úgy gondoltam nagyon is jó neki. Kicsit elhúzta magát, jelezve, hogy érzékeny, majd a lábam közé térdelt és befejezte amit elkezdett. Az farkam golyóstól tocsogott a nyálban, szájával művészien szinte tövig eltüntette a farkam, a kezeivel a heréket masszírozta, mindeközben az egyik ujja az ánuszomat izgatta. Nem volt mit tenni újra a szájába élveztem.

    Kis pihenés, újabb pohár vizet kaptam. Mondta, hogy nyugodtan fújjam ki magam, de nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, így a fürdőt vettem célba, majd dolgomra indultam.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek szerint, semmi meglepetés. A környéken hasonlóak a jutalmak, de nagy Bp. átlaghoz képest barátibb.
  • Összkép:

    Ami kimondottan tetszett az az összhang ami köztünk megvan. Nyilván ez vagy van vagy nincsen, (én se vagyok mindenkinek szimpi)... de Panni mindent megtett, hogy meglegyen az a +
    Van benne egy kiáradó jókedv pozitív kisugárzás.
Happy Massage