• Brenda

  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Kedves xanyo!
    Bár így elsőre ha rövidke időre is , örülök hogy megismerhettelek! Várom a következő alkalmat, hogy a beígért büntidet megkapd :-) Addig is sok puszi Neked!

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerult. Elsore felvette, edesen bugo hangjaval talaltam magam szemben. Mivel a kozelben voltam, meg epphogy sikerult belefernem a kozelgo randija ele, amiert itt is ezer hala es koszonet neki! :)
  • Megközelítés:

    Autoval egyszeru, parkolas ingyenes. Nekem megis sikerult eltevednem, de ez mar csak lanyos zavarom miatt lehetett :) BKV is a kozelben jar, mindenkinek tokeletes valasztas.
  • Helyszín:

    Kelenfold sziveben egy oriasu torony legtetelyen var mint egy kiralyleany a hercegere. Es ha ugy viselkedsz mint egy herceg, bizony hasonlo banasmodban is reszesulsz. :) Teljesen rendezett tiszta, otthonos kis lakas. Furdo tiszta, mindenbol van bosegesen. Szobaban kanape, hatalmas agy, talan meg szobainas is van de erre most nem emlekszem. Arra viszont igen, h mindennel az en kenyelmemet szolgalta. Barmit tehettem barhova, a lenyeg h nekem jo legyen. :)
  • Lány külseje:

    Brenda nem hagy sok titkot az elso randi elott. Kepei valosak, es tobbnyire retus mentesek. Egy igazi kis tunder. Bar nem 17 eves, az idomai megszegyenitenenek jonehanyat beloluk. Egy igazi kis energiabomba szeretetgomboc. :) erkezesemkor mar nem emlekszem mi volt rajta, de azt tudom, hogy minden reszletbe azonnal betekintest nyertem, es a lelegzetem is elallt!
  • Action:

    Amint beleptem az ajton, ugy ugrott a nyakamba, mintha mar honapok ota varna ram. Beinvitalt, uditovel kinalt, es csokokkal halmozott el jutalmul hogy odatalaltam. Gyors ismerkedes utan eliranyitott a furdo fele, ahonnan alig vartam h visszaterjek. Szokasos hatarozatlan valaszomra, teljesen iranyitasa ala vonta a szallakat. Olyannira, hogy alig tudtam folocsudni, es natur franciarol mar fordult is a szamra. Edes kelyhevel kovetelte a kenyeztetest, melyet igyekeztem legjobb tudasom szerint abszolvalni. Hamar el is jutott a csucsra, majd rogton utana meg egyszer. Mivel en is kozel jartam mar a szajaban, kertem.hogy forduljunk. Igazi mely torkos, bo nyalas, minden reszletre kiterjedo kenyeztetest nyujt, mellyel azonnal hatalmaba kerit. Hamar gumit kaptam, es mar rajtam is volt. Elobb jol meglovagolt, valtozatos tempoval, jo melyen magaba engedve a muszert, majd kutyusban haladtunk az elkerulhetetlen veg fele. Nem is kellett sok, felhuzva a tempot, meghajtottam mint Singer a varrogepet, es az osszes kis Xanyo a zsakba todult.
  • Elszámolás:

    Egy orat beszeltunk, de mivel szoros volt az ido, nem.akartam kellemetlrn helyzetbe hozni az utanam erkezonel igy 45pre redukaltam mar az elejen. Termeszetesen nem az O hibaja volt igy jeleztem.h egy oraval szamoljunk majd el. Mertekrol nem esett szo, igy a vegen jelolte meg a csokor meretet melyet a kapott szolgaltatashoz kepest alacsonynak iteltem meg igy megtoldottam. Lettettem a polcra, O fittyet sem hanyt ra csak a bucsum foglalkoztatta. A liftben kaptam egy SMSt h ez picit tobb, es h jajj nekem legkozelebb. :) allok elebe! :)
  • Összkép:

    A legoszintebb, legaranyosabb, legkorrektebb, legodaadobb lany akinel valaha is jartam! Latogatasom elejetol a vegeig en voltam a fokuszban, mindent megtett hogy jol erezzem magam, es mindennel tokeletesen be is talalt. Soha nem igertem senkinek semmit, mert ez megis csak hat izeee... :) De megigerem hogy hamarosan ujra talalkozunk. Tartok Tole, a Puncid fuggoje leszek draga :)
Happy Massage