• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Néhány nappal a találka előtt VTR-en kértem időpontot, pár óra múlva jött is a válasz, hogy rendben van részéről. A randi napján telefonon is bejelentkeztem, először nem vette fel, de visszacsörgetett. Érdeklődtem az egyéb feltételekről, amit csilingelő hangján készségesen el is mondott.
 • Megközelítés:

  Nekem eléggé kiesik, ezért kocsival mentem, GPS odatalál és a háztömbök közötti parkolókban tettem le a verdát. Van annyi üres hely, hogy tahón is be lehet állni, hogy karcmentes maradj :). Tömegközlekedéssel: Örstől még szerintem egy-két buszmegálló.
 • Helyszín:

  Panelház, néhány lépcső a kapucsengőig, majd megint néhány a kéjlakig. Bent a lakás ízlésesen felújított, a fürdőben zuhanyfülke, szép piros kilépővel. Tusfürdőből is van választék. Törölköző szag és foltmentes, tiszta és kellemesen puha. Szájvíz Listerin és nem vizezett!
  A szobában elég nagy franciaágy, kellemes félhomály. Kis tükrök az ágy felett, vizuális élvezetekhez kevés :-) Ezt kéretik lecserélni nagyobbra, mert volna mit nézni benne!
  Összességében tisztaság, rend, igényesség.
 • Lány külseje:

  Tia utcai ruhában fogadott, már akkor feltűnt baromira jó alakja, de fürdés után csodáltam meg igazán, ugyanis meztelenül fogadott... Bele is égett a pillanat a retinámba, ahogy nyitom a fürdőajtót és pár méterre ott állt előttem anyaszült meztelenül, hosszú lábakkal, íves körvonalaival, kerek popsival (ezt csak odaképzeltem, mert szemből volt), mosolygós arcocskával és kézbeillő melleivel, súlyfelesleg nélkül.... Arca nekem szomszéd tinilányos, meg is néztem, hogy tényleg nem az utcánkból való leányzóval van-e dolgom, de szerencsére más volt :) Arca oválisan kerek, pisze orr, szép kerek szemek. Volt olyan jelenet, amikor csukott szemmel pihizett, szája szélén pici mosollyal, ekkor egy MT-hez hasonlóan én is egy ázsiai lányra asszociáltam. Haja mint a képeken: vörös, egyenes, vállig érő. Mellei közepesen nagyok, kisebb területről növő hetyke cicik, teltek és a tapintásuk is jó. Ráadásul nagyon élvezi, ha finoman kényeztetik, bimbók jól reagálnak!
 • Action:

  Megérkezésemkor utcai ruhában fogadott, kézfogással bemutatkoztunk, ezt követően bevezetett a szobába és leült az ágyra és kedvesen nézett. Ez a nézés a kezdeti zavaromat tovább fokozta, nem értettem a célzást. Elmondtam, miért is jöttem, ha esetleg a mosógépszerelőt várta volna, tisztázzuk minél hamarabb. Gondoltam, átnyújtom az előre egyeztetett egy szál rózsát a legnagyobbak közül, de ez is ráért volna. Levetkőztem hát és elindultam tusolni. Alapos tisztálkodást és szájápolást követően a törölközőt derekamra csavarva beléptem a szobába, ahol már várt Tia egy szál semmiben... Ejha, gondoltam, hiszen nem semmi látvány volt...
  Beléptem az intim szférájába, épphogy csak hozzáértem, nem estem neki vadul, valahogy az eddigiekből éreztem, hogy itt bizony megint hódítani kell. Karjait simogattam lassan, arcommal az arcához értem, fülére, nyakára apró puszikat hintettem el. Mikor éreztem részéről is az oldódást, újabb területeket fedeztem fel. Selymes bőrű háta, libabőrös feneke, izgató combjai következtek. Hallottam mély sóhajait, miközben kezeivel hasonló módon cirógatott, fokozva a vágyaimat. Itt már túl voltunk a szájrapuszin, igazi nyelves csókok sorát élveztük mindketten. Kimondottan sokáig voltunk így állva összeolvadva, míg ledobtam magamról a törölközőt és teret engedtem egy igen kellemes farok és golyócirógatásnak.
  Nemsokára az ágyon folytattuk a csókolózást, simogatást, majd párnák közé hajtottam a fejem és ámulattal figyeltem, ahogy Tia oldalról érzékien ráhajolt a kőkemény farkamra, miközben úgy helyezkedett, hogy a keskeny dereka és kerek popsija látványa művészi vonalakat rajzolt előttem, odavonzva tenyeremet és ujjaimat, hogy izgassam. Bőnyálasan franciázott, elég méretesre izgatott előtte, úgyhogy főleg a makkomat izgatta, de időnként mélyebbre is bevett, miközben nyelvével fürgén játszadozott legnagyobb örömömre. Tetszett a technikája, sokáig élveztem is, lehet, túl sokáig, mert Tia egy idő után kivette a szájából és pihizett pár levegővételnyit :)) Gondoltam, nem húzom tovább és erős összpontosítást követően szájába élveztem. Ezt követően szájában maradhattam jó sokáig, az összes sejtem megvárta, míg kijön, közben lágyan szopott is, az ekkor elég érzékeny farkam is meglepően jól fogadta, ilyen finoman ritkán szoktak a lányok lenyugtatni.
  Erőt gyűjtöttem és kimentem mosakodni.
  Szünetben mesélt külföldi kalandjairól, elég érdekes és tanulságos történetbe csöppentett. Én háton fekve, ő meg mellettem hasalva, így beszélgettünk jó néhány percig.
  Hirtelen gondolattól vezérelve fölé kerekedtem és csókolni kezdtem hátulról a füleit, nyakát hátát, miközben tenyeremmel sem hagytam nyugton végigpáztáztam sima bőrét, ahol értem. Szétnyitottam a lábait és a belső combjait simogattam, majd egyet-egyet benyaltam a puncijába. Itt már érezte, mi következik. Megfordítottam a hátára és az előbbi koreográfiát játszottam el, immár szemből. FEntről lefelé haladva megakadtam finom puncijánál és kis kitérők mellett folyamatosan nyaltam. Hosszú percek teltek el, mire éreztem jelét, hogy teljesen odakoncentrál, apró rángásokkal közelített a csúcs felé. Hogy elérte-e, nem tudom, mert ugyan voltak sóhajok, meg finom rángások, de lehet, hogy csak csúcsközelben járt és nem tudott átlendülni a holtponton, mindenesetre odanyúlt a kezével jelzés gyanánt, hogy most másra vágyik. Aztán csak azt vettem észre, hogy csukott szemmel piheg, apró mosoly az arcán, szinte nem is mozdult, csak hallgatta a zenét... Na, gondoltam, akkor csak sikerült valamit elérni. Utójátékként cirógattam, puszilgattam sokáig, és miután újjáéledt, kinyitotta a szemét, megkérdeztem, húzunk-e gumit.. Persze, jött a válasz és felerőltettünk egy S-es méretet és óvatosan behatoltam missziben. Kértem, hogy jelezze, ha sok vagyok neki, de mondta jó lesz. Hát az is volt! A finom mozgások egy idő után ütemes lökésekké változtak, miközben csókolóztunk, öleltük egymást. Nem variáltuk túl a pózokat, miután fáradtam, megkértem, hogy lovagoljon meg. Ebben a pózban is magamhoz húztam, mert olyan jó volt a közelsége. Ahogy rám hajolt, a mellei közt láttam, ahogy lendületes csípőmozgása által puncija elnyeli, majd kiengedi a farkam. Olyan jó vizuális élmény volt, hogy hamarosan közeledett a vég. Itt szólnom kellett, hogy gyorsítson, mert úgy élvezem igazán az orgazmust. Megtette és óriásit élveztem másodjára is!
  Egymásra zuhantunk, pár perc kellett, hogy magamhoz térjek, aztán miután megtudtam, hogy mennyi az idő, sebesen kiszaladtam tisztálkodni, felöltöztem, majd puszik kíséretében búcsúztam.
 • Elszámolás:

  Az elején rendeztem, ezzel is oldva kezdeti zavartságom. Mértéke átlagos, az élmény, amit kaptam, még több is! Egyébként lehetett volna az óra végén is.
 • Összkép:

  Régóta ott van a kedvenceim között (már az előző énjével is ott volt). Nagy nehezen sikerült eljutnom Hozzá, és azt kell mondjam, megérte várni és próbálkozni. Tia nagyon kedves és talpraesett teremtmény, az ölelkezős kezdete együttlétünknek pedig egy óriási hiányt pótolt lelkemnek, testemnek egyaránt, de az idő többi részét is nagyon kellemesen töltöttük együtt.
Happy Massage