• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szerepel a listámon. Épp a környéken voltam, és az első választásom nem volt elérhető, így elkezdtem hívogatni a listán szereplőket a közelben. Szerencsémre azonnal felvette, és volt is időpontja, így negyed óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Corvin sétány, frekventált hely, így a bkv és autó is tökéletes. Én autóval érkeztem, a plázában parkoltam. A számozás kicsit trükkös arrafelé, de nem először jártam arra, így ezzel sem volt gond.
  • Helyszín:

    Pláza mögötti újépítésű lakás, ennek megfelelő belsőleg is. Előszoba a cipőnek, kabátnak. Nyílik egy függönnyel elválasztott nappali?, ahol gondolom a barátnő tv-zett. A szoba a célnak megfelel, szék a ruháknak, nagy franciaágy. A fürdő szintén korrekt, szájvíz, többféle tudfürdő, száraz törölköző. Minden rendben volt, de elsősorban a lány miatt megyek, engem nem rázna meg, ha csak 1féle tusfürdő lenne:)
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet, így elméletileg nem érhet csalódás, viszont vagy retusáltak a képek, vagy jóval korábban készültek szerintem. Egyértelmű, hogy ő van a képeken, viszont az adatlapon a súlya alul van lőve. Nem vészes, de ha ezt látom a képeken, valószínű, hogy nem őt választom, hanem egy vékony lányt. Derék, csípő, fenék, has, comb részen élőben erősebbnek tűnt, mint a képeken.
    Az arcbőre sem olyan tökéletes, mint a képeken.
    Mindezek ellenére maradtam. Egyébként kedves lány, nyitott, közvetlen. Szolis bőr, cicik rendben. Szép szemek.
  • Action:

    Egyórát beszéltünk meg telefonon. Érkezésem után ért egy kis meglepetés, de maradtam. A lakásban van egy kistestű kutya is, bevitte a másik szobába, majd kézmosás részéről. Ez szimpi.
    Gyorsan elrohantam a fürdőbe, majd visszaérve ismét előkerült a kutyus. Ismét elvitte a másik szobába, de most elmaradt a kézmosás. Lehet, hogy emiatt egy tisztaságmániás f@sznak gondoltok, amúgy nincs gondom a kutyákkal, meg ránézésre ápolt a kutyus, de akkor is. Ne kutyás kézzel fogdossa utána a szerszámot.
    A technikai szünet után elkezdtem vetkőztetni, váltottunk pár csókot is. Meg kell jegyeznem, hogy igen jól csókol. Majd elkezdett kényeztetni. Sokan nyaktól indulnak lefelé, vagy foglalkoznak a környékkel is, ő azonnal a lényegre tért. Viszonylag monoton volt, sokat kezezett. A kezét megfogtam, hogy csak a szájával dolgozzon, én így jobban szeretem. Az én háton fekve, ő előttem térdelve pózt lecseréltük az én ágyszélénülve, ő a padlón térdelve, majd az én előtte állva, ő továbbra is térdelve pózra. A végén kértem, hogy nézzen rám, majd kézbe vettem az irányítást. Így lett vége az első körnek. Utána még a szájába adtam, hagyott lenyugodni, kicsit simogatott. Majd elrohant a fürdőbe egy öblítésre.
    Ekkor úgy éreztem, hogy a jövetelem célja részben teljesült, és jeleztem neki is, hogy korrigáljuk fél órásra a programot. Jóllehet, ilyet ritkán csinálok, ugyanis a fél órás díj szerintem nincs arányban egy franciával, de most mégis így láttam jónak a jó szögből készült képek és a kutyás affér miatt.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor letettem az órás ajándékot, majd a programváltozás miatt ő ezt kikorrigálta fél órásra. Mindkettő a pesti átlag.
  • Összkép:

    A fent leírtak miatt hamarabb távoztam, csak valamelyest kielégülve. Legközelebb más lánynál próbálkozok a környéken, de egy próbát megér, nem lehet mindig csak istennő kategóriát osztogatni.
Happy Massage