• Dorina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, felvette, majd részletesen tájékoztatott a programról és a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    Dorinát a XIII. kerületben a Marina parton lehet személyesen is meglátogatni. A megközelítés mind autóval mind pedig BKV-val nagyon egyszerű. Mivel hétvégén mentem ezért ingyenes volt a parkolás és könnyedén találtam parkolóhelyet is. Hétköznap azonban fizetni kell a parkolásért.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű ház sokadik emeletén található hatalmas lakás. A lakás nagyon szépen és igényesen berendezett a célnak megfelelően. A szobában tatami és hatalmas tükrök ( még a plafonon is) amik nagyban segítenek az élmény fokozásában.
  • Lány külseje:

    Dorina egy igazi tündér. Pici teremtés, de gyönyörű formás alakja van. Kerek popó, tökéletes tenyérbe illő cici, mosolygós szép pofi. A haja barna színű azonban a szemének a színét nem tudtam megállapítani, mert elég sötét volt.
  • Erotikus masszázs:

    Dorina fehérneműben fogadott. Megérkezésem után kedvesen beinvitált a szobába. Ott rövidesen megszabadultam a rajtam levő textíltől és meglátogattam a fürdőszobát. Tussolás után visszaérkezésemkor észrevettem, hogy a fehérnemű is lekerült Dorináról. Lefektetett a tatamira és szakszerűen elkezdett masszírozni. A labáknál kezdte és fokozatosan haladt felfelé. Mikor a kezeimet masszírozta hirtelen éreztem valami melegséget a kézfejemnél, ekkor jutott el a tudatomig, hogy finoman odatette a kezemet a lábai közé. Nagyjából háromnegyed óra masszírozás után szólt, hogy megfordulhatok. Alig vártam már ezt a pillanatot. Ekkor finoman beolajozta a testét és egy frenetikus csúszkával örvendeztetett meg.
  • Levezetés:

    A csúszka után kértem, hogy szeretném picit én is kényeztetni. Hátára feküdt, én pedig finoman elkezdtem nyalni. Nagyon finom volt. Pár perc után fordultunk és Dorina kezdett kényeztetni. Feltérdeltem és valami frenetikus élményben volt részem, olyan finom franciát kaptam, hogy még most is beleborzongok. Nem túl erősen és nem is túl lágyan, hanem pont az arany középút megtartásával végzett ki. Mikor jött a vég némi kézi rásegítéssel sikerült eljuttatnia a fellegekbe. Hatalmas élmény volt.
    Dorina bearanyozta a Vasárnapomat.
  • Elszámolás:

    Pontosan annyi. amennyit előzetesen egyeztettünk. Pesti átlag
  • Összkép:

    Mindent egybevetve Dorina egy gyönyörű tündéri teremtés. Nagyon jól éreztem magam vele és maximálisan megérte minden vele töltött perc. Biztosan visszamegyek még.
Happy Massage