• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Szia kedvesem :)
    Hát micsoda beszámolót irtál , igazán izgalmas és tartalmas volt elolvasni és átélni is :)
    Szebbé tetted a napom , várlak vissza én az aranyhaj
    Nagyon figyelmes vagy , köszönöm a bizalmat.
    Puszil Lizád :)

  • Egyeztetés:

    Egyszer már voltam Lizánál. Beszámolót is írtam a találkánkról, amelynek - bár egy felejthetetlenül jó élményről szólt - a legjellemzőbb szava a "távolságtartó" volt. Már akkor eldöntöttem, hogy szeretnék még egyszer találkozni vele, hátha lehetne másként is egy kicsit. Volt egy-két komolytalan (hirtelen) időpont-egyeztetési próbálkozásom, aztán volt egy rendesen egyeztetett időpontunk is, amelyet végül le kellett mondanom jelentős vonatkésések miatt. Két napra rá végül tényleg sikerült új, végleges időpontot egyeztetnünk. Másfél órás programban állapodtunk meg.

    Telefonon rendre könnyen elértem Lizát, és hatékonyan tudtunk egyeztetni. Egyszer még SMS-ben is sikeresen kommunikáltunk, amit nagyon nagyra értékeltem, mivel alapvetően nem válaszol SMS-ekre. (Én is csak azért írtam neki, hogy jelezzem, akadályozva vagyok egy korábban megbeszélt, konkretizáló hívásban.)
  • Megközelítés:

    A Diplomatanegyedben, a Körönd közvetlen közelében egy tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, mégis csendes utcában áll egy hatalmas körfolyosós bérház, a körfolyosó egyik sarkában egy néha résnyire nyitott ajtóval. Az emlékeim és jegyzeteim alapján könnyedén odataláltam.
  • Helyszín:

    A résnyire nyitott ajtó mögött egy szép, modern stílusban felújított lakás hatalmas, több funkciós helyisége található. Előszoba, konyha, ebédlő és talán nappali funkciókra utaló berendezési tárgyakat láttam abban. A vendégek számára innen megközelíthető egy nagyon szép és tágas fürdőszoba, amely miden szükséges tisztálkodási szerből megfelelő választékkal van felszerelve. Ugyanakkor, úgy rémlik, hogy a szájvízhez nem találtam poharat, és a víz nehézkesen megy le a lefolyón. Az utóbbinak bőven lehetnek lakáson kívüli okai is. A törülköző kellemes volt. Járt volna egy másik a találka utáni zuhanyzáshoz, de nem éltem a lehetőséggel, mivel a szép nagy törülközőszárítóra terítettem az első zuhanyzásnál használtat, ami másodjára is teljesen megfelelő volt. Szép tisztaság volt mindenütt. A tetthely egy ablaktalan helyiség (a legkevésbé sem hiányzott az ablak), jól betükrözve, kellemes hangulatvilágítással, félhomállyal. Tatamin elterülve lehet várni Liza érintéseit.
  • Lány külseje:

    Liza gyönyörű lány. A bőre hibátlan és feszes. Az arca most is nagyon tetszett. Az alkata karcsú és sudár. Talán vékonyabb az ideálisnál, de semmi csontosság nincs benne, mindenhol van, ahol lennie kell. Az átlagon felüli karcsúsága szupernormális inger volt a számomra. A feneke csodálatosan kerek, és az arányosan kicsi mellei is fantasztikusak. Fehérneműben fogadott, ami igencsak jól állt neki.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor beléptem az ajtón némiképp baljóslatúan indultak a dolgok. Liza elém állt, és elmondta, hogy sajnálja, de a megbeszélt másfél óra helyett csak egy órát maradhatok, mivel nagyon fáradt, a munkától, illetve edzéstől, holnap pedig amúgy is utazik haza, vidékre, és előtte pihennie kell. Mi tagadás, ez kellemetlen meglepetés volt számomra, ráadásul - azt hittem - a rózsaszálakkal kapcsolatban is gondot okoz, mivel a másfél órára voltak pontosan kiszámolva. Végül szerencsére az egy órával arányos szálakat is pontosan tudtam letenni egy pultfélére. Mivel nem fejeztem ki magam egyértelműen, Lizának közel kellet hajolnia, hogy megnézze, kell-e visszaadnia. Mondta, hogy nem teljesen jó a szeme. Később rájöttem, ez fontos információ. A rózsaszálak mellé letettem az aprócska, filléres ajándékomat, amely viszont kicsit megérintette Liza lelkét. Utólag visszagondolva - bár tényleg csak kedveskedni akartam valamivel, aminek talán örül - erősen manipulatívnak látom, amit adtam, nem is biztos, hogy máskor merek majd ilyet tenni. Akárhogy is, Liza kicsit meghatódott, és ez nagy lehetőség volt a számomra. Az előző találkozónkon Liza ugyanis tényleg távolságtartó volt, ahogy azt le is írtam, de ehhez az is hozzátartozik, amit viszont nem írta le, hogy akkor én - kommunikativitás szempontjából - inkább voltam úri tök, mint úriember. Most viszont, hogy Liza örült, nekem is könnyebb volt kommunikálnom.

    Felajánlotta, hogy a rövidítés miatti kárpótlásul - ha akarom - megpróbálhatunk két levezetést beleszorítani az órába. Részemről ez nem tűnt reálisnak, de jeleztem, hogy lenne inkább két kérésem. Nyitottan figyelt rám, de azért átsuhant nemi aggodalom az arcán, ezért igyekeztem gyorsan konkretizálni a kéréseimet: szeretném nyugodtan módszeresen végigsimogatni a testét, és szeretném megérinteni a haját, bár ezt nyilván nehezebb megszervezni, a masszázsolaj miatt. Mindkét kérésemet pozitívan fogadta, és mondta is, hogy azt szereti, ha egyenesen elmondják neki a kívánságokat, és nem utólag kell megtudnia azokat a beszámolókból.

    Zuhanyzás után már a tetthelyen találtam őt, ha jól emlékszem, meztelenül. A haját most is laza kontyba kötötte, de másként, mint legutóbb. Ezzel is nagyon jól nézett ki. A masszázs hangulata most egész más volt mint legutóbb. Végig kellemesen beszélgettünk. Sok mindent megtudtunk egymásról, természetesen csak nagy vonalakban. Nagyon nagy élmény volt nekem így a masszázs, viszont nagyon kevés dolog tudatosult annak a technikai részleteiből. Arra azért emlékszem, hogy Liza jobb lehet nálam figyelemmegosztásban, és beszélgetés közben alaposan megmasszírozott, ami rendesen lelazított, és az az izmaim is igencsak megérezték a törékeny kezeinek munkáját. Mire a csúszkamasszázshoz értünk már közéleti kérdéseket tárgyaltunk, mivel Lizát éppen ilyen témák foglalkoztatták, és valamiért érdekelte, hogy én mit gondolok ezekről. Ez egyrészt nagyon megtisztelő volt, másrészt, ha nem is maradéktalanul jó, de mindenképp felejthetetlen élmény volt, ahogy Liza kemény és hegyes mellei szántották a hátamat, miközben én próbáltam valamiféle kiegyensúlyozott és árnyalt elemzést adni helyzetről, vagy legalább nyelvtanilag értelmes mondatokat összerakni.
  • Levezetés:

    Miután megfordulhattam, Liza még masszírozta kicsit a combjaim környékét, majd kezelésbe vette ötödik végtagomat. Fiatalos lendülettel látott munkához, és ez a lendület végig kitartott, pedig ezúttal elég sokára sikerült csak elélveznem. Az egyenletesen magas frekvenciás levezetés számomra nem volt minden szempontból ideális. Egyszer kértem is lassítást, de aztán elfogadtam, hogy ha valaki középkorú férfiként egy fiatal lány társaságát és érintését keresi, annak bizony fel kell vennie fordulatszámot, még kézi kényeztetés esetén is.

    Ez volt az egyetlen, talán nem tökéletes momentum a kényeztetésben, ami egyébként újra óriási élmény volt számomra, de egészen másként, mint legutóbb. Lizáról sugárzott, hogy ez most egy kicsit személyes ügy is neki, és tényleg szeretne a kedvemre tenni. Bőven kaptam a franciás kényeztetésből is, ami szintén nagyon dinamikus volt.

    Mosolygósnak láttam, és többször is a szemembe nézett, ami tőle - én úgy éreztem - elég nagy dolog, igaz hamar tovább is fordult a tekintete. Csak később jöttem rá, hogy ebben valószínűleg a látásának nem tökéletes volta is szerepet játszhat, aminek a korrigálására masszázs közben nem visel semmit. Mivel szemüveges vagyok, könnyű elképzelnem, hogy csak homályosan láthatta az arcomat, úgy pedig tényleg nem könnyű felvenni a szemkontaktust. Liza azonban, amit nem fejezett ki szemekkel, kifejezte hanggal. Bájos, gyönyörű nyögéseket hallatott az én lelkesítésemre, amelyek persze műnyögések voltak, neki nem volt mitől élveznie, ez azonban semmit sem vont le hangjának zeneiségéből és izgatóságából.

    Liza úgy fordult, hogy miközben kezével és csodálatos ajkaival is kényeztetett, a tükörben pucsító fenekét és ölének tökéletes nagyajkait bámulhattam. Simogattam, markolásztam is a fenekét, combjait, simogattam máshol is, ahol csak elértem, de a punciját nem érintettem. Azt hiszem valamennyire megtehettem volna, de most egyszerűbb volt nekem a punci előtt megállni, mint valahol a punci szűkülő körei között. Teljesen elégedett voltam így is. Vagyis hogy teljesen elégedett mégsem mivel erősen küzdöttünk az orgazmusomért. Leginkább persze Liza küzdött és fáradozott. Végül csak megeredtek a testnedveim, mégpedig pont egy olyan pillanatban, amikor Liza újra bevett a szájába. A részemről talán volt ebben agy árnyalatnyi sumákság, de örültem hogy végre-valahára csúcsra jutok, és úgy éreztem, most elég szimpatikus lehetek ehhez a Liázánál szimpátiafüggő dologhoz is. Nem is volt semmi ellenvetése.

    Az időnk végén sor került arra is, hogy ő feküdt el a tatamin, és én a kezeimmel szabadon felfedezhettem, végigsimogathattam testének változatos tájait, hogy megpróbáljam emlékezetembe vésni azokat. Miután én lezuhanyoztam és felöltöztem, Liza testét egy törülközőbe csavarva kísért az ajtóig, és indulás előtt még a kibontott haját is megérinthettem, megsimogathattam. És Liza szájából elhangzott a számomra ilyenkor legkedvesebb mondat: "Én is jól éreztem magam".
  • Elszámolás:

    Az egy órás program rózsaszálai az újabb pesti átlaghoz igazodtak. Nekem most is nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyszerű élmény volt, hogy úgy érezhettem, ez alkalommal sikerült elnyernem Liza szimpátiáját. Persze tudom, hogy ennek jelentősége kisebb mint egy tű hegye, tartama pedig egy szappanbuboréké, de volt olyan a találkán (pl. mosoly, nézés stb.), amit - úgy éreztem - tényleg jókedvéből adott nekem. Lizára már nem tudok kizárólag úgy nézni, mint a képek Lizájára, aki mintha kicsit magasan hordaná az orrocskáját. Én találkoztam egy másik Lizával is és nagyon jó volt vele.
Happy Massage