• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem fel, a tervezett időpont előtt öt nappal, elsőre nem vette fel, de amikor ráért megcsörgetett. Könnyen meg tudtunk beszélni mindent, már a telefonban is nagyon cuki. Kérésének megfelelően a randi napján még hívtam és akkor mondta a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Egy nagyobb kereszteződéshez közeli csendes utcában rendel. Én a tömegközlekedtem, aztán még öt perc séta. Parkolni lehet szinte a ház előtt is, bár amikor ott jártam nem láttam szabad helyet.
  • Helyszín:

    A lakásból csak a baszobát és a fürdőt sikerült megfigyelnem, a többiről elvonta a figyelmem vendéglátóm. A szobában kényelmes franciaágy, egy hosszú, alacsony polc, szék, szobainas stb. A fürdőben kád található, a szélén katonásan sorakoztak a tusfürdők. Plusz pont jár a zuhanyfüggönyért, nem locsolom mellé a vizet. Háromféle szájvízből is lehet választani.
  • Lány külseje:

    A képek elég jól visszaadják a szépségét, kicsit valamilyen misztikusságot vagy mit kölcsönönek neki, de élőben inkább szomszédlányosnak éreztem. A fazonra igazított punci is bejött. A részleges arckitakarástól sem kell félni, szép arca van.
  • Action:

    Az ajtón belépés után puszi, bemutatkozás. Bekísért a szobába. Megkínált innivalóval, egy pohár vizet kértem. Ledobtam a ruháim a székre, kaptam egy nagy, puha törölközőt. Gyorsan lemostam az út porát. Az elején felajánlott egy is masszírozást, kértem, hogy a combjaimat masszírozza, mert az utóbbi idő nagyobb megterhelései után az előzőnapi csatangolástól is megfájdultak. Közben beszélgettünk erről-arról. Aztán nagyon ügyesen csinálta meg az átmenetet az együttlétbe. Kellemesen csókol. Valahol itt éreztem, hogy átszakadt bennem valami gát és megérkeztem a tökéletes barátnő feelingbe. Azt hiszem ilyenkor mondják, hogy órára szerelmes lesz az ember. Kicsit a ciciket kényeztettem, és csókokkal meg-megszakítva elindultam lefelé és végül a puncihoz érve a leszállópályán landoltam.Egy darabig nyalakodtam, aztán javasolta, hogy cseréljünk; nem ellenkeztem :D Ő is fentről indult lefelé. A franciát változatosan, a környékkel is foglalkozva műveli. Kipróbáltunk több pózt is, lovaglás, misszi, kutyus, bár utóbbit nem kedveli és én is jobban szerettem volna látni őt. Misszi közben lehetett hallani, ahogy a korábban elfogyasztott cola ide-oda folyika pocijában. Ezen jót nevettünk :D Végül az ágy mellé álltam, szájjal és kézzel fejezte be. A cicikre igyekeztem élvezni, valahova oda is ment, ekkora brutális, remegős élvezésem még életemben nem volt.Kellett egy kis idő, hogy magamhoz térjek. A végén még volt néhány percünk, addig beszélgettünk. Végül újabb mosakodás, öltözés és léptem.
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlag, a csokrot a polcra tettem amíg kiment a pohár vízért. Szóba sem került.
  • Összkép:

    Egy kedves, szép, odaadó lányt ismertem meg személyében. Ugyan az étlapja nem túl hosszú, de átlagon felüli barátnő feelinget nyújt. Ha az időm és a rózsakertem mérete megengedi, szívesen meglátogatom még és minden normális úriembernek ajánlani tudom.
Happy Massage