• Xena

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon , történt nagyon kedves volt, részletesen tájékoztatott, legalábbis úgy tűnt. Miután megmondta a címet indulhattam is.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , így könnyű volt, ha hirtelen BKV-val kellett volna mennem nem is tudtam volna merre induljak. Persze Xena mondta, hogy Nagyicce hév megálló. meg buszsáv is volt, de nem tudom melyik megy arra. Parkolás külső kerület révén egész nap ingyenes a ház előtt , mögött.
  • Helyszín:

    Panel féleség a nem magas fajtából, viszonylag tágasnak éreztem, nagy szoba, nagy ággyal, egyszerű de a célnak megfelelő a fürdő kicsi de nagyon tiszta, ki is volt fertőtlenítve előttem.
  • Lány külseje:

    Nagyon jó csaj, kellemes idomokkal, pláne a melle brutálisan a kedvencem, hatalmas műszempillával, barna bőrrel, ápolt testtel rendelkezik.
    Tetszett nagyon....
  • Erotikus masszázs:

    Kis beszéd, majd elkezdtem vetkőzni a szobában, fürdés után már egy szál farokban kérte el az ajándékot, én nem szeretek előre, de ha már előre kérik akkor nem kellemes meztelenül kutatni a pénztárcába. Ezután került le a melltartó, hát nem semmi mellek, kicsit megsimogattam, de jó fiú voltam.
    Nem túl erős , de kellemes fogásokkal, kezdte a masszázst, jó volt a keze élveztem, közben nagyon jókat beszélgettünk, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik.
    Erotikus fogásokat nem tartalmazott, talán egyszer ért véletlenül a zacsihoz.
  • Levezetés:

    Fordulás után, levette a bugyiját, és elkezdte kézzel simogatni a farkam. Tapasztalt ember révén már nem tudok annyira oda lenni egy meztelen női test látványától, szükségem van egy kis pluszra, így a csodás mellekkel akartam foglalkozni. Hát ledöbbentem a választól, puszilni nem lehet, csak simogatni, el is ment a kedvem, hogy egy puszit se lehessen adni rá ? Megértek minden elmondott indokot, de ......
    Jó , akkor a puncit, hagyta, persze itt kezezni nem lehet, nyaltam mert finom volt és szeretem a nyalást, de nemsokára bezárta a kaput.
    Hát ez sem tetszett, ha van kölcsönösség és a telefonban is mondja akkor egy kis lelkesedés sem árt.
    Viszont profi módon szopott, persze felváltva, kézzel, nagyon érti hogy csalogassa elő minél hamarabb a spermákat, hamar ki is tőrt a vulkán, majd rám rakta a papírt , tisztogassam meg magam.
  • Elszámolás:

    Fürdés után, meztelen, a külvárosi átlag masszázs ár, utólag már nem igazán állt ár érték arányba.
  • Összkép:

    Többet vártam amikor beléptem, persze megértettem, hallottam már a külföldön is dolgozó lányoktól, hogy a fakír német, osztrák , angol férfiakkal nem kell annyira barátságosnak lenni, ápolatlanok, meg durvák, hamar túl akarnak esni rajtuk.
    Sajnos úgy éreztem Xena hazahozta ezt a fajta elintézési dolgot a kedves finom magyar emberekhez. Talán lehetne váltani, lehet , hogy hosszú távon megérné.
    Persze nem kell tőlem elájulni és lehet , hogy nem helyesen értelmeztem a dolgot.
    Csak az érzéseimet írtam meg. Nem megyek vissza, pedig ritka csodás melleket láttam!
Happy Massage