• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A beszámolókból tudni lehet, hogy a telefont nem ő kezeli. Ebből kifolyólag pár csörgés után már egyeztettük is az időpontot. Zsolti mindenről készségesen tájékoztat.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, könnyű parkolni ráadásul ingyenes. A közelben láttam egy buszmegállót is. Csendes, nyugodt környék.
  • Helyszín:

    A ház előtt újbóli telefon után kapucsengő, és már nyílik is a lépcsőház ajtó. Átlagos kétszobás panel. Tiszta, rendezett lakás. A nappaliban hatalmas franciaágy. Ruha is sok helyre lerakható. Fürdő tiszta, tusfürdőből nem nagy a választék, de nem is ezért mentem. Szájvíz kis pohárkában kikészítve.
  • Lány külseje:

    Tiffany egy köntösben nyitott ajtót. A haja kicsit rövidebb mint a képeken és talán a színe is kicsit világosabb, de ez semmit sem ront az összképen. Ahogy ment előttem sejteni lehetett mit takar a köntös. Úgy éreztem jó helyen járok.
  • Action:

    Egyeztettem vele is programot, majd kaptam egy puha száraz törölközőt és irány a zuhany. Mikor visszaértem már köntös nélkül várt az ágyon. Ismerkedés közben simogattuk egymást, amit heves csókok követtek. Közben lekerült róla is a fehérnemű. Végigcsókoltam az egész testét. Melleinél kicsit többet időztem, de úgy vettem észre neki is tetszett. Majd elérkeztem a puncijához. A hirdetéssel ellentétben nem borotvált hanem fazon igazított. Gyönyörű puncija van, öröm kényeztetni. Hosszas francia után fordultunk és ő vett kezelésbe. Lágy franciába kezdett. Nem hagyta ki a környéket se, nyalogatta a golyókat is. Isteni volt.Nem akartam idő előtt elmenni így gumit kértem. Lovaglással kezdett. Gyengéden, lassan kezdte majd egyre gyorsabb tempóban folytatta. Közben lehet simogatni a gyönyörű melleit. Átfordultunk misszibe. Itt ismét az élvezés határán voltam, de mindenképp ki szerettem volna próbálni hátulról is. Azt a látványt sose felejtem. Talán ez lehet a kedvenc póza mert a fejét egy párnába szorította és hatalmasat élvezett. Nem is bírtam így gyorsan lefeküdtem és a szájában lett végem. Percekig nem tértem magamhoz. Egy kicsit még hozzám bújt, de időnk végéhez közeledtünk. Így irány a zuhany majd a fájdalmas búcsú.
  • Elszámolás:

    Az elején az asztalra helyeztem. Mivel szinte minden alap, és a szolgáltatás is nagyon jó így számomra mindenképpen megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, helyes lányt ismertem meg. Ha legközelebb arra járok biztos meglátogatom.
Happy Massage