• Doryn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam meg hirdetését, felhívtam. Néhány kicsengés után felvette, minden részletre kiterjedően, rendkívül kedvesen tájékoztatott, minden az alapban van, így a csokor mértéke és a tetthely is kicsit változott.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. Az Örs vezér tértől a kerületi tűzoltóságig több féle busszal is lehet közlekedni, 161- es, 261E- es, 169E- es, 97E- vel is kb.20 perc alatt el lehet érni a furcsán számozott, betűjelekkel is ellátott épülettömbhöz, de a HÖLGY kiválóan navigálja a vándort amikor az a leszállás után felhívja. Panel házak ameddig a szem ellát, parkolási gondok kizárva. Bejutás a navigáció során megkapott kód alapján könnyű és egyértelmű.
  • Helyszín:

    Panelház, szépen felújított lakása. Több szobás lakás, de egyedül rendel. Másodmagával él a kuckóban, ui. VELE van a kutyája is. ( Velem hamar megbarátkozott, érezte a kutyánk illatát...) Rend, tisztaság mindenütt, a fürdőszobában kád, zuhanyozófüggönnyel, sok féle tusfürdővel, szàjvízzel műanyagpohárral száraz kádkilépővel. A tetthelyen franciaágy, szekrények, televízió. Kicsit hiányoltam a levetett ruhák részére valami alkalmatosságot, de csak mi voltunk, így vetkőztem, s a továbbiakkal már nem is törődtem. ( Pl. A kabát és a táska az előszobában, az alsóm a fürdőszobában maradt. )
  • Lány külseje:

    Fényképei ( máshol több is látható ) róla készültek, hűen tükrözik a valóságot. Hosszú szőke haj, igéző kék szempár, szép arc, nem nádszálkisasszony, borotvált punci. ( NUNI- ) Meglepetés kizárva, bár a HÖLGY véleménye: felszedtem néhány kilogrammot- ez arányosan oszlik el a csodálatos testén.
  • Action:

    Érkezésem és az ajtó csukódása után kézfogással, puszikkal és vágyfokozó csókocskákkal üdvözölt. Egy sokat sejtető, finoman áttetsző halvány sárga alig valamit takaró miniruhában, magassarkúban fogadott. Átbeszéltük az elmúlt időszakban mi történt velünk, simiztük, csókolgattuk egymást, fokozatosan megszabadítva a másikat a ruhadarabjaitól. A közös fürdés alatt alaposan belejöttünk partnerünk vizes, tusfürdős kényeztetésébe, de a hatalmas franciaágyon bontakozott igazàn ki a kölcsönösség, a teljességre való törekvés. Csókolózást, ölelkezést, símogatást bőnyálas natúr francia követte, majdnem csúcsra juttatott, amikor megcsörrent, majd folyamatosan csörgött a telefonja. Ràpillantott, kinyomta. Az aktion folytatódott, majd én kértem és kaptam lehetőséget a HÖLGY kényeztetésére. Ajkaitól kezdve keblein keresztül komótosan megérkeztem a frissen borotvált NUNI- hoz, ahogyan nevezi a már jócskán nedvesedett punciát. Finoman ujjakkal is ráseg kiár enyhe remegés kerítette hatalmába, amikor a telefonja ismételten csörögni kezdett. Ekkor már lelkesedése is alább hagyott, kicsit bosszankodott is, aminek hangot is adott. Nehezen sikerült újból visszazökkennünk, talàn nem is csoda. Átfordultunk 69- be, ami meghozta az újbóli ráhangolódást, már be is lettem öltöztetve, amikor ismételten beérkező hívása miatt csörgött a telefonja. Ettől kezdve már csak az én kielégítésemmel törődött, mely egy misszionárius póz segítségével rövidesen meg is történt. Említette, neki már nem jön össze, ezért is törekedett legalább az én kielégítésemre, kielégülésemre.
    Egy kis hátmasszázs következett levezetésképpen, majd rohanás zuhanyozni, a kutyust kellett oltásra vinni.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, ebben az esetben nem okozott lelki traumát, hiszen előzetesen a telefonban is megbeszéltük az emelkedés mértékét, és az új címet is.
    Pesti átlag, összességében az egyik fél ( ez vagyok én ) számára teljes kielégüléssel záródó együttlét eredményeként.
  • Összkép:

    Az új helyen most jártam először a HÖLGY vendégeként, sajnos az említett háromszori telefon csörgés most zavarólag hatott RÁ, nem tudott a csúcsra jutni, a kutyus védőoltása miatt is stresszes állapotban került, de becsülendő, törekedett a vendég maximális kielégítésére.( Hogy mennyire??- visszatérő vendége leszek! ) Az említett negatívumok miatt kapta a " jó " besorolást ez a beszámoló. Folyt. köv
    Köszönöm Doryn, váljék egészségünkre!
Happy Massage