• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon levelezés,sms majd telefon beszélgetés és a végén vtr.
  • Megközelítés:

    Minden van a közelben szerintem még hajó is :-D Én személy szerint a 2 metrót választottam.Napközben láttam elég üres parkolót ami biztos, hogy fizetős az árát nem érdeklődtem meg.
  • Helyszín:

    Nem lehet eltéveszteni nagyon egyedi és pontos címet is kapsz az biztos!Rendezett környezet kívül-belül tisztaság.
  • Lány külseje:

    a képek magukért beszélnek szerintem talán ha azóta 3-5 kg felszalad sokat mondok..Az arc pedig mindig az embertől függő most én hiába írom ide, hogy nekem tökéletes volt!Lehet neked az nem jó.Én nem paráznék a kitakarástól de mint írtam ez ember kérdése. Ízlések és pofonok de itt nem lesz pofon.
  • Action:

    Nyilván amit szeretem volna akinél szeretem volna ott nem lehetett.../majd szólj ha lehet/
    Megérkezés telefon bejutás minden rendben nem találkoztam kíváncsi emberekkel a diszkréció teljesen működik. A lakásban egyedül van egy kis kutyussal. De ez csak azt fogja zavarni vagy észlelni aki nagyon allergiás a kutyákra.egyáltalán nem zavaró nem szaladgál vagy kuncsorog!
    A fürdő tökéletes van minden ami kell és talán még olyan is ami nem :?-D.
    Nos ami szerintem igen fontos, hogy a hölggyel lehet kommunikálni és kell is!El kell mondani, hogy mit is szeretnél te, hogy szeretnéd és amiben partner azt meg is kapod 1000000%-ig.
    Én mint írtam váltottam vele pár levelet / itt azért az is fontos, hogy válaszra méltatott, mert sok lány vagy "diszpécser még annyit sem ír, hogy na ezt vagy azt nem/ és minden működött is!!
    Kértem, hogy kényeztessen és ha lehetséges a kicsit kommunikáljunk szex közben is kértem, hogy ha lehet extra nyálat is használjon ez is rendben ment!.NA ez nem is szex volt ez volt maga az ízléses pornó!!Maximális kényeztetés kapót a farkam a golyók is és pont úgy ahogyan kértem.Aztán egy gyors elhatározás és bevontunk vagy is ő bevont egy vibrátort is a játékba természetesen az én kérésemre és a maga szórakoztatására.Iszonyatosan jó feneke van nem csak az, hogy formás de szerintem olyan kemény is mint egy profi sportolóé szerintem a női bob csapatban lehet esetleg ilyen fenék vagy talán még a gyors korcsolya válogatottban!És lehet is pakolni rendesen nincs hiszti vagy nyafogás ellenben vannak iszonyat nagy élvezések.Nem tudom nem tudhatom, hogy színészkedés vagy ez tényleg működhet de képes elélvezni úgy, hogy te a popsiját d...d teljesen megszállottan.
    Mindenkinek vannak fura dolgai én például megnézem a lányok popsi nyílását és aszerint döntök, hogy bedugom-e vagy sem.Annyira tetszett, hogy még a nyelvem is bele dugtam!!
    Az első körben hátulról kutyusban tetem magamévá a popot majd kértem, hogy kényeztesse a golyóimat én pedig a mellére élveztem.
    Tusolás kis beszélgetés és már kezemben a vibrátorral támadtam is.Természetesen a nagyobb méretűvel csak punciba ott rezegtetem egy ideig majd ismét gumi és irány a jó kis fenék.Nem lehet vele betelni!!olyan formás feszes és kemény!Miközben kutyusban diktáltam a tempót hirtelen bedugta magának a vibrátort ami rezget nem volt még részem ilyen érzésben de azt kell mondanom, hogy teljesen jó volt!Nem lehet mást írni csak, hogy ki kell próbálni a hölgyet!!Nem szívesen ajánlom mert ugye akkor lehet nekem nem lesz hely a táncrendben mikor csak szeretném.A kivégzésem ismét az előzőhöz hasonló volt gumi le ö a zacskót kényeztette de még , hogy hogyan... de most a két lábát felhúzta és végig néztem amint a rezgő vibrátor ki-be jár a a punciba érezni lehetett, hogy élvezi minden kis mozdulatát.Alig bírtam magammal de mivel nem szeretem volna húzni az időt így ismét hatalmasat élveztem a mellére.Biztos, hogy nem topp 5 a beszámolom de régen voltam ilyen jó helyen(száj,popó/ mint itt!!!
  • Elszámolás:

    A bővebb infó annyira jó, hogy mindent de tényleg mindent takar teljesen korrekt szerintem mindenkinek így kellene kitölteni nem lenének hülye kérdések, hogy akkor ez így miben is .... pontosan és ha azt is kérem...
  • Összkép:

    Teljesen jó volt mindent megkaptam amit szeretem volna csak ajánlani tudom a hölgyet!!
Happy Massage