• Dóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már 2 napja kinéztem magamnak, de akkor nem sikerült elérnem, így akkor másra esett a választásom. Azóta folyamatosan kerestem, egész kora reggeltől, bár akkor még ki volt kapcsolva a telefonja. Aztán kb 9 magasságában kicsörgött és pár pillanat múlva felvette. Kicsit unott volt a hangja, gondolom a korai időpont miatt. Mindegy, elmondta a lehetőségeket, kb végig szabad volt napközben, így könnyen megállapodtunk egy mindenkinek megfelelő időpontban, elmondta a címet is.
  • Megközelítés:

    Belváros, a nyugatitól nem messze. A randi időpontja körül épp arra volt dolgom, így egy 3 perces sétával érkeztem. Tömegközlekedéssel is tökéletes. Ismerem is a környéket, még talán voltam is abban a házban másnál korábban, de enélkül is egyszerű odajutni, nincs semmi trükkös a számozásban.
  • Helyszín:

    Régi körfolyosós bérház, nem sokadik emelet, így én lépcsőn érkeztem. A kapuban kapott instrukciók alapján azonnal megtaláltam az ajtót, ami azonnal kinyílt, ahogy odaléptem. Egy szinttel lejjebb kb szemben valaki kint állt a körfolyosón, de a tökéletesen időzített ajtónyitásnak hála feltűnés nélkül jutottam be.
    Előtérben cipő le, majd bementünk a szobába. Olyan átlagos állapotban volt minden, nem volt az az illúzió, hogy újépítésű lakásban vagyok, de nem is volt semmi zavaró sem. A szobában volt egy szék, amelyre a cuccaimat pakoltam, valami éjjeli szekrény vagy polc féleség, amin a diszkrét világítás, és franciaágy. Az ágy kényelmes, a célnak megfelel. A fürdő kifejezetten jól felújított és felszerelt. A zuhanykabinban többféle tusfürdő, nagy törölköző, szájvízből már nem volt sok, de nekem elég volt:)
  • Lány külseje:

    Olvastam a korábbi beszámolóit, így volt egy elvárásom, ami igen magas volt az előzmények miatt, ehhez képest minimális csalódás ért, de azt kihangsúlyozom, hogy csupán a nagyon magas elvárások miatt. Nagyon csinos lány valóban.
    Fehérneműben nyitott ajtót Dóra, azonnal megakadtak a szemeim a csodás melleken. Aztán bevezetett a szobába, így volt alkalmam már ekkor szemügyre venni hátulról is.
    Puha, enyhén szolizott bőr, hosszú fekete haj, ahogyan a képeken is látszik. Formás, kemény fenék, bár a képekhez képest talán valamivel szélesebb a csípő és a combja, de így is bőven a kívánatos kategórián belül van. Az arcát inkább átlagosnak mondanám. És végül a mellek, főleg amiatt kerestem meg:) Ahogyan a képeken is látszik, hatalmas eredeti cicik fogadtak, igen jól lehet velük játszani, kemények, jól markolászhatóak. Összességében egy csinos, fiatal lány óriási mellekkel.
  • Action:

    Ajtónyitás, bevezetett a szobába, ahol a ruhák lepakolása közben elkezdtünk beszélgetni. Kedves lány, de siettem a fürdőbe, nem akartam, hogy elszaladjon az időnk. Zuhanyzás után az ágyon várt, amíg leraktam a sarokba a törölközőt, már le is vette a melltartót. Jobban szeretem én kibontani az ajándékomat, de majd legközelebb.
    Odaléptem hozzá, és teste felfedezése közben ismét rákérdeztem a csókra (telefonban azt mondta, hogy nincs, adatlapon extra). Mondta, hogy van, de extra, gondolom nem mindenkinél vállalja. Mondtam, ok, akkor legyen. Kérte, hogy ezt is előre rendezzem, megtettem, bár kicsit illúzió romboló volt. Mondjuk az előző beszikben is olvastam, hogy BFet ne várjak, így nem akadtunk fenn ezen.
    Ő az ágyon térdelt, én mellette helyezkedtem, végigsimogattam az egész testét. A nyaka és mellei csikisek.
    A csók igen visszafogott,amolyan szájra puszi. Ha már kértem extraként, nem hagytam ennyiben, tovább csókolgattam, ő nem viszonozta, de hagyta. Ez rendkívül felizgatott. Aztán mondta ismét, hogy csikisek a mellei, fogjam meg rendesen, és úgy rátette a kezeimet, hogy még jobban felizgultam. Elkezdett franciázni, én az ágyon fekve, ő a két lában között, majd kifordult oldalra, hogy hozzáférjek. Aztán én az ágy szélén ülve, ő előttem térdelve, majd én állva, ő továbbra is térdelve. Közben folyamatosan gyömöszöltem a melleket, néha elhúztam a fejét és adtam neki egy csókot, ő továbbra is hagyta, de nem csókolt vissza. Francia közben nyögdécselt, gondolom nem azért, mert annyira jó volt neki, de végülis izgató volt. A kezeit többször leállítottam, mert enélkül a szájától 2 cm-re verte volna végig.
    A végén telelőttem a száját. Az első cseppnél megállt a mozgása, bár jól esett volna, ha folytatja a megkezdett tevékenységet. Rámnézett kérdöen, hogy mehet-e letisztítani magát, jeleztem, hogy nem, elvégre az élvezés felénél voltam. Kézzel rásegitettem, így pótoltam az ő hiányzó szájmunkáját.
    Szünetben beszélgetés, jófej csajnak tűnik, de csak akkor, ha nem jövetelem elsődleges céljával kell foglalkoznia, érezteti, hogy miért vagyok ott.
    Közben simogattam ahol csak értem, a melleit kiemelten. Így elég hamar harcra készen álltam.
    Ismét pár csók részemről, ő továbbra is ellenáll, de tűri. Majd egy kis francia a részéről. Ezután gumit kértem, és szokásomhoz híven lovaglással kezdtünk. Igen visszafogott teljesítményt nyújtott Dóra, így közel húztam magamhoz, egyik kézzel a popsiját/csípőjét fogtam, és én diktáltam a tempót, a másik kezemmel pedig hol a tarkóján húztam magamhoz egy csókra, hol pedig a melleit markoltam. Egy idő után jelezte, jogy elfáradt (miben? én mozgok, ő csak ott volt), mondtam, hogy akkor az ágy szélén ülök, ő pedig háttal beleül, kb másfél perc múlva ismét cserét kért, így doggyba fordultunk. Isteni látvány, ahogyan jó keményen döngetem hátulról, néha széthúzva a fenekét, hogy még jobb betekintést nyerjek a dolgokba, közben előttem ringnak a hatalmas cicik. Néha előre hajolva csókoltam és közben melleit markoltam. Már jó ideje folyt a második menet, láttam rajta, hogy szeretné, ha vége lenne. Igazából ő végig hagyta magát, semmi extrát nem csinált. De valamiért ez engem rendkívül izgatott. Majd misszionáriusba fordultunk, és az időnk végéig így folytattuk, khm folytattam. Így egyik kézzel a fejét kontrolláltam és folyamatosan csókoltam, a másik pedig kemények fogta valamelyik mellét. A végén hatalmas élvezés (részemről). Dóra felugrott, hogy majd hoz nekem papírtörlőt. Ránéztem az órára, volt még 2 percem, így gyorsan felöltöztem, és indultam. Az ajtóban adtam neki egy utolsó csókot, és megmarkoltam még mindkét mellét.
  • Elszámolás:

    Az alap program a pesti átlag,***
    A csók extra, szerintem magas, még akkor is, ha eltekintek attól, hogy mit kaptam érte. Máshol feleennyi, ha a csók extrában van, ráadásul máshol többnyire tényleges szolgáltatás is van mögötte. Mindent egybevéve egy próbát megért.
  • Összkép:

    Vegyes érzelmekkel távoztam. Még most, fél nappal később sem tudom, hogy visszamennék-e.
    Igazából egy jó testű lány nagyon jó mellekkel, akitől kielégülten távoztam. De ha csak rajta múlik, rossz szájízzel távozok. Ő csak a felületet biztosította, igaz nem akármilyen felületet. :)
    Ha Dóra egy lapos mellű lány lenne, biztos nem mennék vissza, és a beszámoló értékelése sem ez lenne. Ez igazából a melleinek szól:)
    Szóval akit nem zavar, ha végig érzi azt, hogy hol van, és a lánynak ez egy munka, amit szeretne mielőbb letudni, annak ajánlom.
Happy Massage