• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, azonnal felvette. Mivel bőséges az adatlapja tudtam minden infót és már voltam nála csak az időpontot egyeztettük. Ő maga kezeli a telefont.
  • Megközelítés:

    Honvéd kórháztól, rendőr palotától,Béke tértől 5 perc séta.Rengeteg tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. Könnyű megtalálni GPS pontosan a ház elé navigál. Parkolás fizetős de bőven van hely.
  • Helyszín:

    Panel ház,lift van és működik. A lakásból amennyit láttam csacsog ragyog a tisztaságtól a célnak tökéletesen megfelel.Fürdőben rengeteg tusfürdőlszájvíz,tiszta puha törölköző. A baszoba nem a legnagyobb de kényelmes, tiszta ágy várja a résztvevőket,szék a ruháknak. Mindenhol illat gyertyák,sejtelmes fények és relax zene biztosítja az erotikus hangulatot . Semmi zavaró tényező nem volt,szerintem kettesben voltunk.
  • Lány külseje:

    Magas,vékony, törékeny, fehér bőrű tinis testű leányzó,nagyon pici formás cicikkel. Rövid szőkés haj.most melírral ami szerintem nagyon jól áll Alice nek. Aranyos arc, tenyérbeillő formás popsi és gyönyörű csupasz punci,finom selymes illatos bőr.
  • Action:

    Szokásos formaságok,cipő le,puszi puszi be a tetthelyre vetkőzés,fürdés. Miután végeztem már a szobában várt magassarkúban és egész testet borító necc egybe ruhában ami az egyik gyengém természetesen a behatolási ponton nyitott. Állva elkezdtünk csókolózni nem húzta el magát akár a csajom is így csinálná, volt nyelves,harapós,nyakra stb. Én közben állva markoltam a formás popsit és elkezdtem szájjal izgatni a cickókat közben pedig ujjaztam a punciját. Alice pózt váltott félig az ágyon félig a padlón állva elkezdte a velem egy időst szájjal kényeztetni de úgy,hogy a punciját azért kényelmesen elérjem. Elkezdet a drágám nedvesedni és halk sóhajok jelezték jó úton járok. Úgy voltam vele,hogy irány az ágy mivel az kényelmesebb. Felvettem a lusta pózt és kértem hogy paciban folytassuk,gumi fel és szájjal ráillesztést követően beleült a lomposba. Kellemes ütemben mozog majd rám dől és csókoljuk egymást közben markolászom a formás popót,pózt vált és kicsit gyorsabban guggolva megy tovább a műsor. A szemkontaktus nagyon izgató de úgy érzem ki kell nyalnom ezért 69 pózban folytatjuk, komoly öklendezős torokra vett és lágyabb franciázás a műsor folytatása miközben én ujjazom és nyalom, úgy tűnt,hogy neki is jól esett. Kértem, hogy ismét húzzunk gumit mert hátulról szeretném döngetni a puncit,feltérdelt az ágyra és már tolta is rá magát az ezredesre,hol kicsit durvábban hol lágyabban döngettem. Sajnos én fáradtam el és már nem bírtam a menetet de még mindig nem durrantam el. Alice elfeküdt az ágyon és elkezdte magát kényeztetni ami frenetikus látvány vólt, közben néha szopott de a végén kivertem a cickókra,testére mert valahogy erre vágytam. Nem rohant ki a fürdőbe hanem megtörölgetett majd magáról is eltüntette a nyomokat és váltottun pihenésképpen pár mondatot. Fél órányi időm volt amit az elejétől a végéig kihasználtunk és szerintem pár perccel átléptem a limit időt.
  • Elszámolás:

    A végén történt, minden földi jó az alapban. ** a nyújtott szolgáltatásokat és Alice odaadásának köszönhetően abszolút reális.
  • Összkép:

    Egy ízig vérig Nő aki tudja mi kell a pasiknak, nálam megvolt a barátnő feeling. Egy percig nem izgultam mivel minden kérésemet zokszó nélkül rögtön teljesítette és azt éreztem Ő most értem van oda.
Happy Massage