• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves Konzul!

  Köszönöm a beszàmolódat, annak ellenére, hogy nem éppen egy fényezős véleményt olvashattunk benne. Úgy gondolom elég kétélű fegyvert vàlasztottàl az egod helyreàllítàsàra. Röviden ki is fejteném miért. Az hogy olyan dolgot vàrsz el ami nincs is feltüntetve az adatlapon az egy dolog, az megint egy màsik dolog, hogy te sértve érzed magad ha nem tudsz ràvenni olyanra amit én nem szeretnék. Azt azonban naív gondolatnak tartom, hogy azt gondolod hogy itt minenki brokkoli módjàra önàlló vélemény nélkül olvassa a beszàmolódat. Tisztelettel de vissza kell utasítanom a leírtakat és hogy burkoltan azért pontozz le valakit, mert nem értél nàla célt. Itt vàlik érthetővé a kétélű fegyver amit fentebb emlìtettem , mivel aki màr jàrt nàlam pontosan tudja mi és mennyire felel meg a valósàgnak a beszàmolódban. Vélhetően ezek a MT-aid fentartàssal olvassàk majd a késöbbi beszàmolóidat. Azok az úriemberek akik még nem jàrtak nàlam és veszik a fàradtsàgot, hogy több beszàmolot is elolvassanak sokak àlltal elismert MT-aiktól könnyen ugyanerre a véleményre juthatnak. A leírtak ellenére örülök, hogy beküldted ezt a beszàmolót és intő példaként szolgàl némely MT-adnak. ( Akinek nem inge ne vegye magàra, szerencsére a nagytöbbség ide tartozik ). Remélem nem sikerült túl ércesre a hozzàszolàsom, nem a te megbàntàsod volt a célom, természetesen tiszteletben tartom a te személyes véleményedet.

  Köszönöm a figyelmedet és mindenki màsét is aki esetleg elolvasta a hozzàszólàsomat :)

 • Egyeztetés:

  Egyszerűen ment, hívtam és felvette. A kért időpont megfelelő volt neki, egy nappal előtte hívtam.
 • Megközelítés:

  Nekem egyszerű volt autóval, GPS odavitt. Parkolás sem okozott gondot a délelőtti órákban és díjmentes szinte a ház előtt.
 • Helyszín:

  Célnak megfelelő panel lakás, úgyhogy lépcsőt sem kell mászni. Nyugodt diszkrét környék. A lakás, illetve a szoba hangulatosan berendezett, ágy kényelmes, fürdő rendben van, minden manapság megszokott dolog rendelkezésre áll.
 • Lány külseje:

  Tia egy magas lány, bár a hirdetésében is van erre adat de szerintem picit még ettől is magasabb (vagy közben én mentem összébb de velem szinte egy magasságú volt én pedig a feltüntetett adattól magasabb vagyok). Arca tényleg ázsiai beütésű, bár elmondása szerint nincs tudomása, hogy ázsiai gyökerei lennének. Mondjuk termete nem is erre utal. Teste nagyon jó, termetéhez mérten tökéletes.
 • Action:

  Nem beszélgettünk nagyon sokat, célra törően levetkőztem és kértem a törülközőt, majd el zuhanyozni. Közben láttam, hogy ő is besurran a fürdőszobába, meztelenül, amivel meghozta a kedvet azonnal, hogy ne húzzam az időt túl sokáig.
  A szobába érve állva csókolóztunk, ez nem fogott meg nagyon, a csókja nem volt olyan tüzes, inkább apró csókok voltak. Nem is erőltettem. Az ágyra feküdtem és hagytam had franciázon kicsit, ezt jól csinálta de nam akartam így végezni, ezért kicsit én is kényeztettem majd gumit kértem és papás mamásban magamévá tettem. Nem siettem, hagytam, hogy ez teljesen rólam szóljon végül is ezért mentem. Így egy finom kis együttlét után meglett amiért jöttem.
  Ezután kicsit beszélgettünk, majd újra megmosakodtam, hogy a higéniát én se szegjem meg, és kértem, hogy franciázon kicsit. Most hagytam kibontakozni és élveztem a vendégszeretetet, közben én is elmerültem a gyönyör kertjében. Azután gumi és kutyus. Ahogy jól esett. Szép feneke van és pont jó a punci szorítása, legalább is az én szerszámomhoz illett.
  Nem voltam egy órát, de nem is akartam, megvolt a két menet, kellemes élmény és feldobta a napot. Ezért így utólag is hálás vagyok.
 • Elszámolás:

  Korrekt, ahogy a telefonban mondta. Új pesti átlagnak mondanám.
 • Összkép:

  Az ember a képek alapján nem mindig tudja megítélni pontosan hová megy, retus, arctakarás vagy régi képek. Tia picit magasabb volt mint amire számítottam, nagyon jó alak és kedves arc. Jó volt de nálam nem kerül a toppra, de szívből tudom ajánlani a fentiek alapján, mind hozzáállás, mind lehetőségek terén.
Happy Massage