• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már egyszer voltam Barbihoz így a számomat mentette és könnyű volt elérni de az első alkalomnál is párszori csörgetés után felvette. Nagyon kedves kedves hangja van és odaadóan elmondta a programjait.
  • Megközelítés:

    Mivel Én kocsival mentem egész könnyen oda találtam és parkni is könnyen lehet. Ha nem is a lakás előtt de a környező közeli kis utcákban talál mindenki helyet. De aki a tömegközlekedésst választja az is szuper mert a villamos ott áll meg majd nem a lakás bejárata előtt.
  • Helyszín:

    Egy szép helyen elhelyezkedő lakótömbbe található a lakás. Kaputelefonos rendszer működik. A kedves Barbi árulta el a bejutási kódot. A lakás több szobás..rendezett szép tiszta. A szoba is nagyon szép tiszta..hangulatos. A fürdőszoba is szintén szép tiszta higénikus...sok tusfürdő..szájvíz..stb..
  • Lány külseje:

    Barbi a képeknek teljesen megfelel! De élőben még sokkal jobb! Őszintén megmondva nem vagyok ez a nagy beszámoló író de erről a lányról nem bírtam ki hogy ne írjak egy pár sort. Ahogy az ajtót kinyitotta mondhatnám úgy is (szerelem első látásra!!). Egy kis köntöskében várt alatta gyönyörű..izgató fehérnemű amit majd később le is vett. Nagyon bájos arcú csinos kedves lány. Voltam már egy párszor masszázson de ez a lány teljesen elbűvölt!! Mondhatnám összességében megálná a helyét bármelyik szépségversenyen!!
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs választható masszázspadon vagy tataminon. Én a 2.-at választottam. Hason fekve indult a masszázs. Nagyon jól masszíroz..kellő erősséggel...odafigyeléssel..technikával. Lábtól felfelé haladva...talpak..vádlik..combok...fenék...néha közbe finom be be nyulkálásokkal kombinálva hogy érezze a kedves vendég a kellő törődést. Nagyon finom érzéki kezei vannak Barbinak...Isteni jól masszíroz...Én majd el olvadtam a kezei alatt....nagyon élveztem ahogy csinálta és közben figyelhettem a tükörbe gyönyörű formás testét..
  • Levezetés:

    A masszázs ideje alatt is már szimpatizáltunk a közös kényeztetés felé...alig vártam a megfordulás pillanatát olyan merev állásba kerültem a masszázsa alatt. Teljesen barátnős feelingbe éreztem magam vele...mind végig hogy ott voltam. Nagy köritést nem akarok írni a kényeztetés részleteiről mert őszintén megmondva le sem tudnám írni annyira csodás...elbűvölő..erotikus..sexi volt az egész!!
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe mivel ez az egész együttlét fullextrás volt... Ettől többet nem is vártam..mivel tudtam hogy kihez megyek és milyen szolgáltatásra van lehetőség. Részemről teljes mértékben megérte..Elszámolás a telefonban megbeszéltek szerint...teljesen korrekt normál.
  • Összkép:

    Olyan érzésekkel távoztam hogy szívem szerint alig tudtam tőle eljönni úgy megkedveltem. Teljesen elragadott magával. Isteni jól éreztem magam vele...soha senkivel nem éreztem magam ilyen csodásan jól!!! Csakis azoknak az uraknak javasolnám ezt a Tündéri hölgyet aki talpig úriember....és tudja a masszázs játékszabályait.Nagyon szépen köszönöm kedves Barbi az együtt eltöltött időt....és remélem hamarosan találkozunk!!Csókollak,,István a kamionos''
Happy Massage