• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerű volt elérnem. Már régebben is láttam hogy kategóriát váltott, így pedig már biztos voltam benne, hogy valamikor muszáj meglátogatnom. Múlt héten sajnos nem jött össze, de szombaton sikerült. Nagyon kedves hangja volt, tájékoztatott a részletekről, szimpatikus is volt, úgyhogy aznap már mindenképp meg akartam látogatni.
    Egy esti 8 órás kezdésben állapodtunk meg.
  • Megközelítés:

    Abszolút egyértelmű volt, hova kell menni, nehéz elrontani a címet. Parkolni szerintem a környéken kifejezetten nehéz, de aki meg tud birkózni a tömegközlekedés mai felfordulásával, annak csupán pár száz métert szükséges sétálni a Nyugatitól. Egy régebbi építésű házban fogad, még lépcsőzni se kellett túl sokat, aki nem szeret.
  • Helyszín:

    A helyszínnel sem volt semmi gond, el lehet férni, tiszta és rendezett a lakás. Talán egyedül a fürdő lehet egy kicsit szűkös egy nagyobb darab MT-nak. Törülköző puha, és nedvszívó, tusfürdőből talán nem lehetett Dunát rekeszteni, de nekem bőven elég egy is.. Szájvíz is van.
    A szobánk kifejezetten tetszett, nem a luxuslakás feelingjét kelti, de nagyon otthonos, és hangulatos kényelmesen el lehet férni. Az ágy széles, és strapabíró, abszolút olyan érzés, mintha a barinőhöz ugranál fel. Zenét a MTV szolgáltatta, Jázminnal sokat nevettünk a klipeken.:D
  • Lány külseje:

    Jázmin nagyon szép, magas lány.. izgató, fehér alsónemú+body szettben fogadott talán és magassarkúban, de ezt megint nem bírtam megjegyezni..minden esetre alig vártam, hogy kicsomagoljam.. Fantasztikus alakja van, cici és popsi terén bizony nagyon jól áll, többek között ezért is Őt néztem ki..
    Jázmin a képekkel ellentétben most nem egyenes, hanem göndör hajjal várt, nekem egyébként nagyon bejött, nem sok lánynál tetszik a göndörség, de neki tényleg kifejezetten jól áll. Bőre nagyon selymes, élvezet még csak hozzáérni is. Külön kedvencem volt benne, hogy egy darab tetkója sincs! Arca gyönyörű, barna szemei melegséget sugároznak. Kifinomult nő, aki még intelligens is.
    Legnagyobb kedvenceim a cicijei voltak. Egyszerűen lehetetlen betelni velük. Jázmin elmondása szerint turbózná őket, én azért remélem, erre nem fog sor kerülni.
  • Action:

    Mikor megérkezem, azért mindig van bennem egy kis izgalom hogy milyen lesz, jól fogom-e magam érezni, tetszeni fog-e a lány. Nos, mikor megláttam a bombázómat, külsején túl kedvességével, és közvetlenségével rekord alatt elszállt a kezdeti általános feszültségem. Egyből tudtunk miről beszélgetni, Jázminnal azonnal megtaláltuk a közös hangot, megvolt a kölcsönös szimpátia. Közben megismerkedtem a cuki kölyökcsivavájával, miatta Jázmin többször is elnézést kért, de én imádom a blökiket, egyáltalán nem zavar. (Akit igen, annak van egy jó hírem, Jázmin már egy hét múlva egy új helyen, külön szobában fogja tartani.) Aztán egy pár perc csevej után lassan megindultam úszni egyet, és már alig vártam, hogy visszatérhessek vendéglátómhoz..
    Jázmin az ágyon várt, nekem már beindult rég a nyálelválasztásom. Kölcsönös simogatásokkal kezdtünk, aztán egy szó nélkül is látta mi érdekel engem a legjobban, lejjebb csúsztatta a melltartót, és én nem bírtam tovább, nekiláttam a kényeztetésüknek. Nagyon szép méretűek, nagy bimbóudvarral, leírni sem lehet, mennyire szép cicik. közben kölcsönösen csókolgattuk egymás testét, nyakát. Aztán úgy döntött, gondozásba vesz ő is, egy lágy, barátnős franciát kaptam tőle, nekem talán pár fokkal keményebb a kedvencem, mégse ment az érzések rovására, nagyon jól esett. Majd úgy döntöttünk, húzunk, és kezdésnek lassan beleült, szemben velem.. Kellemesen szűk, és forró volt. Aztán gondoltam én is kényeztetem, ami örömmel zárult, elmondása szerint nagyon jól esett neki. Aztán mivel mind a kettőnk kedvence a kutyus, fordultunk, hát én nem is bírtam sokáig, telelőttem a vv-t.
    Aztán egy kisebb lenyugvás után Jázmin megkínált egy kis vízzel, amit elfogadtam. Visszapihentünk, és dumálgattunk tovább. Sok a közös témánk, de hát ez nem is meglepő, egyidősek vagyunk.
    Aztán Jázmin rákérdezett egy következő menetre, kispajtásom válaszolt helyettem.:D
    Ismét egy lágyabb franciával kezdtünk, majd átfordultunk kutyusba, és nem gondoltam volna hogy ilyen hamar, de alig bírtam ezt a pozitúrát 2 percnél tovább, ismét a védőfelszerelésben ért a vég.
    1-2 percre megint összedőltünk, és rendeztük sorainkat. Beszélgettünk még, Jázmin megmutatta hogyan is működik az oldal a hirdetőrészlegben, erre már régóta kíváncsi voltam, sosem láttam még a hirdetés felépítését, igazi kulisszatitoknak tartottam.:D
    Még élveztük egymás társaságát egy darabig, olyannyira, hogy közben észrevettem, át is léptük az eredetileg tervezett időt, így pedig nem akartam, de muszáj volt közbeszakítanom, nem akartam kellemetlenséget okozni.. Pancsi után öltözés és dumálás közben még játszottam a kutyuval, majd kifele menet még meg lettem kínálva a csokiból.
  • Elszámolás:

    Az új, kerek átlag volt, naná hogy megérte. A végén adtam oda, de akkor se emlékeztetett rá. Extrát ha jól láttam vállal, de most nem vettem igénybe, pedig lehet kellett volna, lett volna ott számomra érdekes is.. Természetesen csokival is készültem neki, amiből mind a ketten falatoztunk.:D
  • Összkép:

    Jázmin egy szépséges, és intelligens lány. Maximálisan odafigyel a vendégre, lesi a kívánságait. Külön tetszett benne a közvetlensége, és az, hogy beavatott eddig számomra ismeretlen dolgokba is. Szerintem a legjobb döntés volt, hogy meglátogattam a hétvégén.
    Velem szemben semmi TP nem volt, bőven az időm lejárta után távoztam. Sőt igazából még én sürgettem magam, ugyanúgy beszélgettünk volna még tovább, de nem szerettem volna visszaélni Jázmin idejével, és kedvességével.
    Az új helyén is biztosan meg fogom még látogatni!
    Köszönöm Jázmin :)
Happy Massage