• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Koszonom szepen az egyutt toltott kellemes pillanatokat draga:) varom a kovetkezo alkalmat veled :)) puszillak

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk a randit megelőző héten de akkor nem volt már elérhető az nap így megbeszéltünk egy időpontot kövi hétre és abban maradtunk aznap délelőtt még beszélünk, így is történt kettőre meg is beszéltük az időpontot. Kb. egy órával megbeszélt időpont előtt biztossá vált hogy sajnos késni fogok így hivatva is egyből akkor nem vette fel majd tíz perc múlva újra próbáltam és tájékoztattam a tény állásról amit némi telefonos zavar után sikerült megbeszélni hogy nem okoz gondot a késésem hála istenek és kedvesen biztosított, hogy vár szeretettel :)
  • Megközelítés:

    Andrássy úttól Teréz körúttól nem messze elég frekventált környék könnyen megközelíthető kocsival a parkolás nem a legegyszerűbb de nem lehetetlen nekem szerencsém volt egy sarokkal odébb találtam is helyet.
  • Helyszín:

    A lakás nekem abszolút bejött jó tágas, olyan amibe az ember el is éldegélne ha úgy van.
    Zuhanyzó is tiszta minden van ami kell.
  • Lány külseje:

    Vivien n nagyon vonzó ha tippelnem kéne sokan megfordulnak utána az utcán én biztos megtenném. Látszik hogy sportolt ahogy az is hogy volt egy hosszabb kihagyása mostanság de így vagy úgy nagyon szexi most épp így...gyönyörű arca van szép mosolya és a szemei a képek magukért beszélnek és élőben még szebb. Az ajkai, hát nem volt még hasonlóhoz szerencsém de nem mondanapi az biztos nagyon jó vele csókolózni.
  • Action:

    Ajtón belépve egy szál törölközőben fogadott. A személyisége, kisugárzása az megfogja az embert egyből és nem ereszti és tudja hogy jó helyen jár bárki aki meglátogatja. Bent tágas tér fogad és kisebb meglepetésemre a nappaliban barátnője ücsörgőt és úgy tűnt épp nagyban valaminek a tanulásában van, abban a helyzetben nekem nagyon az az érzést keltette ez a szitu mintha tényleg épp a barátnőmhöz érkeztem volna meg. A lakás emeletes a szoba is az emeleten található, mutatta az utat nem is vesztegettük itt nagyon az időt egyből mutatta is a fürdőt kaptam egy törölközőt és zuhanyoztam egy gyorsat. Zuhany után szobában ekkor még kértem egy poharat ugyan is fürdőből elfogyott így bizonyos dolgokat nem tudtam befejezni de amint megkaptam tőle ezen is túl estem és hamar azon kaptam magamat hogy az ágy mellet állva csókolózunk már. Megszabadultunk hamar mindketten a felesleges törölközőktől ágyon elhelyezkedve folyattuk azt mibe belekezdtünk, azt hiszem égésznap beérném csak a csókjaival de ez volt a fő attrakció. Kaptam egy érzéki franciát nagyon izgatóan nézet közben sokszor a szemembe nehéz ellenhálni neki. Majd én is kicsit megpróbáltam viszonozni mindazt a kedvességet amit én kaptam felfedező útra indultam testét bejárva és hosszasan időzve déli vidéken. Szeretném azt hinni hogy ténykedésem ugyan csúcsra nem tőrt de élvezni élvezte reakciókból ítélve legalább is erre következtetek de ha nem hát átkozott jó színész. Ezt kővetően pedig érkezett a védő felszerelés és a nap csúcspontja lovaglással indult majd ebből folytatódót misszionáriusban és végig csókok százai cseréltek gazdát, a finálé pedig hátulról érkezett ahogy hasán fekve pucsitott előttem, alattam fantasztikus volt és így is lett végem, kis pihegés után egymás mellet fekve hosszasan beszélgetünk még, zárásként pedig egy közös zuhanyra még volt idő amit ő ajánlotta fel én meg hülye lettem volna nemet mondani legalább még gyönyörködhettem egy darabig.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek szerint végén rendeztük addig szoba se került. Átlag felet picit átlag feletti élményért. Popsi vonzott de nem nagyon volt lehetőség így szoba se került majd legközelebb ezért extrákról nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Abszolút jó érzésekkel távoztam nagyon jó volt minden Vivienn a legjobbak közt van minden tekintettben remélem a közeljövőben találkozunk ismét
Happy Massage