• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Draga Greg! :)
    Koszonom a kedves szavak. Nagyon jol ereztem magam;) varom a kövi randit :pp

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam pár nappal korábban a randit megelőzően és rögtön felvette a telefont, ahol készségesen elmondott mindent, amit tudnom kellett, illetve meg is beszéltünk egy időpontot. A randi délelőttjén még felhívtam. Jut eszembe, hogy neki nem volt jó, így később Ő hívott vissza. Ez nagy piros pont, hiszen fontos számára a vendég.
  • Megközelítés:

    Mivel nálam volt a találka, így a saját helyemről kell beszélnem. Nos HÉV-val, villamossal, busszal, kocsival egyaránt könnyű. Vivi a taxit választotta.
  • Helyszín:

    Én meg vagyok elégedve a lakással, van benne konyha, wc, fürdő, szoba, ágy tv, légkondi. Remélem a vendégemnek is tetszett. :)
  • Lány külseje:

    Wooow :) Vivienn nagyon szép lány. Gyönyörű szőke haja és kék szemei vannak. Az ajka tökéletes. Szóval nagyon csinos arca van. A testéről pedig, hogy van néhány tetoválása, abszolút nem zavaró. Mellei tökéletesek, a popsi fenomenális, élmény volt fogdosni, a punci pedig mintha egy babáé lenne. Egyszóval nagyon egyben van a leányzó. Pici megjegyzés, ha szabad, hogy most nincs megelégedve magával, de ahogy ez lenni szokott, tesz is ez ellen.
  • Action:

    Mikor megérkezett felhívott, én pedig készségesen elé mentem. A lakásba beérve először beszélgetni, ismerkedni kezdtünk. Később Vivienn elment egy frissítő zuhanyra, majd egy szál törülközőben tért vissza. Megkínáltam egy kis borral, amit szépen megittunk, addig is beszélgettünk.
    Viviennről egyszer csak lekerült a törülköző és elém tárult csodálatos teste. Mohón egyből lefelé vettem az irányt és elkezdtem izgatni. Ilyenkor még hason fekve volt. Később aztán átfordult a hátára és így folytattam e tevékenységemet. Voltak megrándulások, fejszorítás, de nem tudom, hogy végül sikerrel jártam vagy sem, erre Ő tud válaszolni. Mindenesetre én élveztem nagyon. Miután Ő kiélvezkedte magát, én következtem. A hátamra feküdtem és úgy kapott be a szájában. Egy nagyon izgató lágy franciát kaptam tőle, ami nagyon jól eset ezen a késői éjszakán. Miután kellően kemény lettem, jött a védőfelszerelés és a kedvenc (na meg az enyém is) pózban azaz kutyusban kezdtünk neki. Nagyon jó érzés volt betenni neki, ami kellően szűk és meleg volt. Ez a legjobb dolog a világon. Nos a popsi látványa sem egy utolsó látvány, szóval végül végig ebben a pózban maradtunk. A végén a gumiban, benne mentem el.
    Letisztálkodtunk, ellustultunk és szerintem mind a ketten eltudtunk volna aludni. Végül a maradék időnkben beszélgettünk és sokat nevettünk. Nagyon vicces lány a Vivienn. az időnk vége felé elment újra zuhanyozni, majd felöltözzünk és ki kísértem, majd még beszélgettünk míg a taxija megérkezett.
  • Elszámolás:

    Előre kikészítettem neki az asztalra az rózsaszálakat egy kis ajándék mellé. Minden annyi volt, amit előtte megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat, egy fantasztikus lányt ismerhettem meg. Egyébként olyan volt, mintha már régóta ismernék egymást, így eléggé el tudtunk lazulni és sokat viccelődtünk. aztán mintha lelkileg testvérek is volnánk. :)
    Szóval bátran ajánlom minden rendes férfi úrnak és ha kellő figyelemmel és kedvességgel közelítik meg, akkor nagyon pozitív lesz a visszajelzés.
    Maradt még bepótolni valónk, így biztosan, hogy még találkozni fogunk. Remélem neki sincs ellenére a dolog. :)
Happy Massage