• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos napközben kevés esélyem van telefonálgatni, így vagy este próbálkozom (amikor sokan nem elérhetőek már), vagy üzenetben próbálkozom. Most is ez történt, de szerencsére sikerült is kiosonnom telefonálni. Ismert már, így a legszükségesebbeket gyorsan letudtuk. Még egy üzenet az elfelejtett dolgokkal és aztán megerősítés VTR-en.
  • Megközelítés:

    BKV-val ideális helyszín, természetesen én gépjárművel érkeztem, időben, előtte, rá is hagytam, mégis mennem kellett a nagy tömb körül még egyet, késtem is, jeleztem is, de 10 percen belül maradtam. Parkolás persze fizetős, de gondolom ez senkit sem lep meg. Ajánlottabb a közeli bevásárlóközpont parkolója, de időt arra is hagyjon rá mindenki.
  • Helyszín:

    Egy nagyon kellemes egyirányú utca, csendes is lenne, ha nem lenne nagy átmenő forgalom (a parkolást keresők miatt). Régebbi típusú, de rendezett házak, kicsit nosztalgikus környék (legalábbis nekem), ha nem lenne autóm szívesen el is laknék itt, de autóval rémálom.
    Dupla kapu, egyszerre nyílnak (vigyázat! visszafelé nehogy mászni kelljen a kerítésen, az nem túl diszkrét), keskeny lépcsőház, kevés lépcsőzéssel szerencsére. Sötét lévén a lakásban kevéssé néztem körül, két szoba, mindegyik saját fürdővel rendelkezik (könnyebb logisztika), kis konyha, nagyjából ennyit tudtam hirtelen befogadni. A szoba pici, alacsony ágy, szobainas és a zuhanyfülke. Tusfürdő volt vagy 15 féle, próbáltam valami szolidat választani.
  • Lány külseje:

    Lotti még mindig egy dögös csaj, vékony, de szerencsére nem túlságosan, formás fenék, nagyon jó alak, mellei is csodásak, szeretem az ilyet (is). Kicsit olyan szomszédlány típus, de nekem lehet azért is, mert még mindig egy volt csajomra emlékeztet, a dumája meg úgy minden, zavarban is vagyok az átlagosnál jobban. Mindenesetre nekem eléggé bejön, úgy egyben teljesen jó így.
  • Action:

    Megérkezés, üdvözlés és az ajándék átadása után "bepréselődtünk" a kis szobába, akinek klausztrofóbiája van lehet megérezné a szűkösséget, de nekem nem volt zavaró, gyorsan lepakoltam a cuccaimat és mentem is minden további nélkül a fürdőbe. Közben Lotti hozott nekem egy pohár vizet, a zuhany után szusszanva jól is esett.

    Legutóbb miatta mentem fél órára, most én éreztem azt, hogy csak óvatosan kellene ezt erőltetni. Mindenesetre legközelebb majd úgy érkezem, hogy ne csak ilyen rövid találkozó férjen bele.

    Nem sokat húztuk az időt, ledőltünk az ágyra, némi simogatás után a lényegre tértünk és lecsusszant a farkamhoz, jó a technikája, fordul is közben, hogy hozzáférjen az ember mindenhonnan. Utána következett a kitűnő popóizgatás, több testhelyzeten is, ez nagyon jó, biztos vagyok benne, hogy sokan járnak ezért ide. Pózváltások közben is beszélgettünk kicsit, egyszer a melleihez is odaférkőztem, de folyamatosan simogattam ahol értem. Végül jeleztem, hogy talán mégsem lesz ez olyan nehéz, mint elsőre gondoltam és védőfelszerelés, majd a póz némi mérlegelése után doggyban egy elég gyors és vad vágtát követően elért a vég. Sajnos ennyi fért most csak bele.

    Némi tisztogatás következett, majd gyors zuhany, hogy ne éljek vissza a türelmével és faragjak a késésből is valamennyit. Gyors puszi, búcsú és már mentem is lefelé (a villanykapcsoló megtalálása után).
  • Elszámolás:

    Én általában az előre rendezős típus vagyok, valahogy jobban érzem így magam és tuti nem is felejtem el. Most is letettem a konyha asztalra miután a hozott kis apróságot átadtam. Budapesti átlag, semmi meglepetés, megéri teljes mértékben.
  • Összkép:

    Újfent nagyon jól éreztem magam, legközelebb talán érzem majd az energiát egy hosszabb találkozóra, jó lenne ezt azért elnyújtani és kiélvezni minden percét.
Happy Massage