• KYLIE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    szombat dél körül hívtam, fel is vette egyből, először 4-re kértem időpontot, majd 2 körül láttam, hogy 3ra is odaérnék, felhívtam, mondta hogy az sem gond. Szóval könnyen rugalmasan ment.
  • Megközelítés:

    Leheltér környéke, jól megközelíthető mind autóval mind tömegközlivel. Pont a ház bejárata előtt sikerült parkolnom, bár gondolom ez hétközben nem ilyen egyszerű
  • Helyszín:

    Nagy lakás amiben több lány rendel, az ő szobája is szépen, ízlésesen van berendezve, földön lévő matracon volt a masszázs, halk zene, fürdő tiszta, szóval minden ok.
  • Lány külseje:

    húh hát egy gyönyörű lányról van szó. Az arca, ahogy már többen írták, mint egy szexi okos titkárnő. Hosszú egyenes sötétbarna hajjal. Egy egyrészes tornadressz féle valamiben fogadott, ami azért eléggé elrejtette az alakját, de mikor lekerült akkor előkerültek a csodaszép szilikoncicik. Nagyon szép alakja van, sehol egy felesleges kiló nincs rajta, pedig azt mondta, nem szokott sportolni, tehát szerencsés a genetikája. Nem ragozom szép arcú, szép testű intelligens tekintetű lány
  • Erotikus masszázs:

    Nem szoktam masszázsra járni, csak kényszermegoldás volt, mert a szokásos kedvenc kufircolós lányaim nem értek rá, ezért gondoltam akkor jobb híján, hogy azért mégis legyen valami benevezek egy masszázsra.
    Itt ezt a részt nem részletezném túl, kérdezte hogy erősebben vagy gyengébben kérem-e, én a gyengébbet választottam. Kellemesen végigmasszírozott tetőtől talpig. Mikor végzett azt hittem jön a vágyott olajos csúszkálás de ez sajnos elmaradt mert a szilikon cicik még nagyon érzékenyek. Ezt sajnos nem mondta előre a telefonba, ez kicsit csalódást okozott.
  • Levezetés:

    Cserébe viszont mikor átmasszírozott mondta, hogy felfedezhetem a testét. Végigcsókolgattam ezt a finom gyönyörű csajszit, óvatosan a mellekhez is kaptam hozzáférést, és egy gyönge puncinyalást is adtam neki de csak úgy jelzésszinten. Ez nagyon felhúzott, úgyhogy hasra feküdtem és elkezdte a kényeztetést. Volt kellemes franciázás is, bár inkább csak jelzés szinten, a makkot nyalogatta, szopogatta, nem túl sokat, még egyszer kértem is tőle, hogy ha lehet akkor csinálja még egy kicsit. Aztán láttam rajta, hogy itt nem ez a fő program, ez inkább csak kellemes mellékes, és mivel marhára fel voltam már húzva, ezért a kellemes kézimunka hamar meghozta a hatást és elpukkantam. Előtte kérdeztem, hogy esetleg a mellére spriccelhetek-e de sajnos ezt sem lehetett.
    Kellemes feszültséglevezetés volt egy gyönyörű fiatal lánnyal.
  • Elszámolás:

    kérdeztem h az elején adjam-e de azt mondta ráér a végén
  • Összkép:

    Iszonyat szép és kedves fiatal lány gyönyörű testtel. Ha a sötét oldalon lenne akkor ő lenne az új kedvencem és állandó vendége lennék. Mivel a masszázs nálam csak ilyen vészmegoldás ezért biztos nem leszek visszajáró, de talán még egy olajos csúszkamasszázsra benevezek ha már nem olyan érzékenyek a cicik. De aki nagy masszázsrajongó és szereti a vékony szilikonos csajokat azoknak ott a helye
Happy Massage