• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, nagyon kellemes szexi hangja van, és tudtunk aznapra egy pár órával későbbi időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, új építésű ház. Parkolóhely is van, viszont most már fizetős övezet, ezért induláskor ezt érdemes bele kalkulálni.
  • Helyszín:

    Nagyon igényes szép lakás, a fürdőszobában van szájvíz, fogkefe, fogkrém tusfürdő illik is használni. Az akció szoba is kiváló, megjön a kedve a vendégnek a szexhez, a szobában van még szobainas is, és a törülköző is finom illatos!
  • Lány külseje:

    A képeken ő van, rózsaszínű fehérneműben fogadott nagyon szép formás az alakja, csodás szép bájos szép szemek, hosszú barna haj, ez a gyengém rögtön megfogott, kis tetkók is vannak, nem vagyok egy tetkó fan, de ez még bőven ízléses, szexi popó, szép cickók, mosolygós imádni való lány!
  • Action:

    Az ajtó mögé bújva fogadott, puszi után megkérdezte, hogy szimpatikus-e ő nekem, hát ez nem volt kérdés, igen izgató látványt nyújt! Szerencsére én is szimpi voltam neki, a szokásos első talis bénázásom után, bekisért a fürdőbe, a fürcsi után még megkínált bubis vízzel, aztán finom csókokkal kínáltuk meg egymást. Igencsak izgalomba kerültem, és elkeztem kicsomagolni a formás ciciket a melltartóból, amivel együtt a bugyi is lekerült, nem is bírtam magammal így elkeztem kényeztetni csókoltuk egymást, kis nyelvjáték aztán egyre lejjebb csúsztam, kezelésbe vettem a formás ciciket, melyek jól reagáltak a nyelvjátéknak. Szépen haladtam lefelé lábait is puszilgattam, de már alig vártam, hogy édes kis kelyhét megkóstoljam, nagyon kívánatos imádni való nyalni, szerintem élvezte is a dolgot, de én biztos! Aztán megkérdezte, hogy ő is kényeztethet-e? Annyira aranyos, igent mondtam, így kis csòkok után elindult lefelé, szépen lassan kezelésbe vette szerszámot, nagyon jól franciázott, miután nem akartam elmenni, ezért nemsokára kértem gumit, és kutyusban folytattuk, aztán lovaglás én nagyon élveztem, szerintem ő is, a végén 69- be fordultunk és így ki is végzett a szájába lett végem. Egy kis pihi beszélgetés, a fürcsi még belefért aztán fájó búcsút vettem, de biztosan megfogom látogatni őt még sokszor mert egy csodálatos órával ajándékozott meg!
  • Elszámolás:

    Minden alapban benne van, igazi barátnő feeling. Az ajándék csoki mellé tettem a rózsaszálakat a végén, de nem is került szóba. Átlagosnál egy kicsit magasabb, a jóval átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Tényleg igaz volt, hogy nem tudom letörölni a mosolyt az arcomról, felejthetetlen élményt nyújtott, bújós odaadó mosolygós lány, aki elmegy hozzá nagyon vigyázzon rá! Sok puszi Cintia!
Happy Massage