• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    legutóbbi találkozónk alkalmával jelezte előre, hogy egyedi időpontban is tart majd fogadóórát, már akkor megállapodtunk szóban, hogy látjuk egymást. Így is lett, vtr-en fixáltuk az időpontot előre, nehogy kicsússzak a bizalom köréből. Előtte való nap felhívtam és a szokásos mosolygós, viccelődős hang fogadott.
  • Megközelítés:

    mivel már találkoztunk és a helyszín nem változott azóta, a megtalálással nem volt gond. BKV-ra voltam kényszerítve, ezért így jutottam el a házig. Az út hosszú volt és mivel nem követem a BKV-s eseményeket, beleszaladtam a metrófelújításba is, emiatt egy picit késtem. A villamos közel áll meg és sűrűn, gyorsan halad. Parkolóhely akad a ház előtt mindig, csak az utca egyirányú.
  • Helyszín:

    4 szintes panelben egy szépen felújított lakás, könnyen beazonosítható bejárattal. Tágas nappali, pici, de kényelmes fürdő, minden fontos kellékkel ellátva. Leengedett redőnyök, de van hangulatvilágítás. Az ágy kényelmes, jó a mérete, a ruhákat is van hová lerakni.
  • Lány külseje:

    a képek nem hazudnak, igazi bombázóval van dolgunk. Szépen megcsinált cicik, puha barnított bőr. Jó alakja van, formás karok, lábak. Formás popsi, jól kerekedik, jó megmarkolni. Tükör simára húzott szeméremdomb szép ajkakkal és ékszerrel. Helyes arca van, kiengedett hajjal és felkötve is leteperném. Vérforraló sárga-fekete bodyban fogadott, amin átütöttek a mellbimbói és 2-3 pánt szaladt át a derekán a bevágásig, széles, huncut mosollyal kiegészítve. Tisztára, mint Tanya az MK4-ből :-P Dehogyis! Messze jobb.
  • Action:

    megérkezéskor 2 puszi, majd levettem a kabátomat. Gyorsan átvette és felakasztotta. Addig lerúgtam a cipőket és mentem utána az ágy felé. Útközben elkaptam, magamhoz húztam és pár szájra puszival hangoltunk, miközben megdumáltuk az eltelt idő történéseit. Kaptam a legutóbb bevált epres ásványvízből, majd leült az ágyra. Közben nekiálltam vetkőzni, de inkább átadtam neki a lehetőséget. Gyorsan megszabadított a ruháimtól, immáron állva, majd miután kibújtam mindenből, megsimogatta a készenlétben álló kolbászt finoman, majd marokra fogta és jól megszorította párszor. Adott egy törölközőt és elzavart fürdeni. Gyorsan lemostam magam és minden higiéniai eszközt felhasználtam, majd ugrottam is vissza a szobába. Mosolyogva várt, addigra már felkötött hajjal, felkészülve a ránk váró megpróbáltatásokra.

    Hozzá léptem és csókolózni kezdtünk, nyelvünk találkozott és küzdöttünk percekig, közben jól megmarkoltam a hátsóját. Meg akartam szabadítani a fehérneműtől, de kérte, hogy még ne vegyem le, úgyis kevés ideig lesz csak rajta. Nevetve elfogadtam, majd leült az ágyra és a megfelelő távolságban az ágy mellé állva vártam, hogy elkezdje a vallatásomat. Leguggolt elém, hátát az ágynak támasztva és finoman a szájába vette, közben a zsákot simogatta, vagy gyúrta egyik kezével. 3-4 tempó után már engedte is torokra és ütemesen nyelte a rudat. Nagyon jól esett, főleg, amikor kicsit meg is szorította a torkával és az orra közben a hasamba fúródott. Pár percig kaptam a jóból rendesen, majd felült az ágyra és hátradőlt. Azonnal rámásztam, kivont kardomat betettem a lába közé, nekinyomtam a puncinak fehérneműn keresztül és ráhajolva kezdtünk nyelvszkanderbe. Összezárta a lábait és határozottan kezdte szorítani a dákót, aminek az állapotán már nem kellett javítani. Eddig bírtam elnézni, hogy még nem meztelen és felállva, a masnit a nyakán kikötve, lehúztam róla a szexi ruháját. Muszáj volt a cicikre és a puha szeméremdombjára nyomni pár puszit. Ezután lefeküdt az ágyra, melléfeküdtem és a melleket vettem kezelésbe, de aztán eszembe jutott, hogy biztos, ami biztos kivégeztetem magam első körben. Hanyatt fekve vártam, hogy érkezzen és be is térdelt a lábaim közé. Ennél a mozdulatnál összeakadtunk, amit vicces megjegyzés utáni röhögés követett. Végül sikerült és már térdelve folytatta tovább a nyalóka koptatását továbbra is mélyre engedve. Jó adag nyál került a botom tövére, amit szipogva feltörölgetett folytatás előtt. Golyósimogatással egybekötve folytatta a kínzást, közben egyik kezemmel a lófarokba fogott haját pakolásztam ide-oda, másikkal pedig a melleket gyúrtam, vagy a karjába kapaszkodtam. Támaszkodó kezét folyamatosan helyezte át, néha erősebben is ráfogott a rudira és úgy torkoskodott. Egy idő után finom ellentempózásba kezdtem, ekkor megtámasztotta a póznát a tövénél és szabályozta a mélységet, de az orrát még ekkor is éreztem a hasamon. Folyamatosan mélyen tartott és egy idő után a zsákot tartva fejt tovább kéz nélkül. Az egyre gyorsuló ellentempózástól egyre közelebb kerültem és végül erős lövésekkel élveztem a szájába egy nagy adagot. Megvárta, míg minden kijön és csak utána passzolta ki egy zsepibe, majd gyorsan kiment öblíteni. Kicsit áttörölt, de úgyis mentem egy gyors zuhanyra, hogy tisztán érkezzek a folytatásra.

    Visszamenet meztelen várt, gyorsan bele is akadtam, finoman megpaskoltam a popsiját és magamhoz húztam. Ekkor kiugrott egy gyors zuhanyra, majd befeküdt mellém. Újból elkaptam és magamhoz húzva kezdtem el nyalogatni a mellbimbóit. Hanyatt feküdt és széttett lábakkal várta, hogy közéjük érkezzek. Ekkor kezdtek el a folyosón takarítani, ami végig beszűrődött, de engem nem igazán tudtak kizökkenteni. Gondozásba vettem a cickókat, majd lefelé vettem az irányt és sokáig puszilgattam a frissen lehúzott szeméremdombot. Itt-ott belenyaltam a szirmok közé, majd visszatértem a környező részekre és alaposan végignyaltam mindenhol, mielőtt újra a csiklóra fókuszáltam. Jó adag nyálat terítettem az ajkak közé és kezdtem eldolgozni mindenfelé. A combját átfogva nyaltam, ő a melleit markolta és sóhajtozott. Kis idő után egyik kezemet benyálazva simogattam a bejáratok környékét és a gáttal is játszottam folyamatosan. Mindent bevetettem, de most nem volt meg bennem az átütő erő, vagy lehet, hogy a beszűrődő hangok miatt nem tudta teljesen elengedni magát. Felmásztam az arcához, csókolóztunk, ő közben a marokra fogott farkammal simogatta a combjait, amitől rögtön feldagadt a kellő méretre.

    Felhúzta a védelmet, kicsi síkosítót kent magára és mielőtt betehettem volna a szondát, készségesen vezette magába kézbe fogva. Missziben kezdődött a móka és azonnal éreztem a kellemes szorítását a barlangnak. Finom lökésekkel kezdtem, de hamar átváltottam határozott mozdulatokra, majd egyre tempósabban kezdtünk dugni. Baromi jó volt újra beállni a garázsba, ráhajolva löktem tovább tempósan és meg is jött a hangja gyorsan. Kapaszkodott belém erőből, kezemet a feje alá téve tartottam és dolgoztam megállás nélkül. A már megszokott hüvely szorításokkal tette még izgalmasabbá a szexet. Megmarkoltam a seggét két kézzel és toltam, ami a csövön kifért. A szorításokat végig éreztem és azt is, hogy egyre nehezebben tudom tartani magam. Feltámaszkodtam a kezeimre és csattogva keféltünk tovább. Többször találkozott a tekintetünk és összemosolyogtunk, majd nemsokára felemeltem a lábait és a vállaimra támasztottam. Eddig se volt rossz érzés benne lenni, de ezzel most feltettük az i-re a pontot. Látványra és érzésre is ez volt a csúcs. A punci kinézete a kis ékszerrel önmagában forralta a véremet, ki-be járni az alagútban pedig még rátett egy lapáttal. Nem csökkent a tempó, határozottan nyomtam belé a műszert és dörzsöltem a hasammal a csikló környékét. Egyre hangosabban sóhajtozott és újabb támadásokat intézett a hüvelyizmai szorításával. A vádliját puszilgattam közben, majd felnézve láttam, ahogy kapaszkodik az ágy háttámlájába. Minden fronton támadás alatt álltam: látvány, érzés, hangok. Nem is bírtam tovább és éreztem, hogy lassan átszakad a gát, nem jutunk el több pozícióba. Tartottam, amíg bírtam, majd a gumit letépve a cicikre és a hasára engedtem mindent. Megvárta, míg mindent kiadok magamból, majd kezembe véve a szerszámot kentem a combjára a makkon maradt anyagot. Mosolyogva törölgettünk, majd folyadékot pótoltam. Felajánlott egy masszázst a végére, így ez lett a levezetés.

    Lábaimtól kezdte jó erősen, majd a derekamat és a hátamat is jól meggyúrta. Azt mondta nem tanulta, hanem született masszőr :-) Nagyon jól esett, közben érdekes dolgokról beszéltünk és sokat ökörködtünk. A végén azért elkalandozott a keze szerencsére és párszor végighúzta a fegyveren és az alatta lévő puttonyon. Megfordultam és még összebújtunk, amitől újból merev lettem és készen álltam volna a folytatásra, de az időnk lejárt. Duma-duma, majd hülyéskedés közben megcsavargatta a mellbimbóimat. Gyors fürdés, kijövet még mindig teljesen meztelen volt, el is kaptam egy újabb ölelésre és jól megmarkoltam a hátsóját, belemart a mellembe, majd a csuklyámat szorongatta meg. Elhaladva mellette még megpaskoltam a kerek seggét. Csak vigyorgott és öltözés közben annyira belejöttünk egy újabb témába, hogy kis híján elfelejtettem az ajándékot, de hirtelen eszembe jutott, így nem tudtam meg milyen az, ha figyelmeztetnie kell rá.
  • Elszámolás:

    extrát nem kértem, a bővebb infot igénylő dolgokat megfelelő felkészültséggel sikerült megkapni. Szinte a legutolsó pillanatban tettem le az asztalra a virágcsokrot, mielőtt kiléptem volna, a megbeszélteknek megfelelő átlagos mértékben.
  • Összkép:

    nagyon bejön külsőre és belsőre is, szeretek vele szexelni. Vigyáznom kell vele, mert eléggé egy húron pendülünk. Nem is baj, hogy nem tudunk túl sűrűn találkozni, mert könnyen függőséget okozna. Kedves, vicces teremtés, nagyon kíváncsi lennék rá, hogy milyen, amikor teljesen elengedi magát, mert így se semmi. Már megint ez a kép a szeméremdombjáról, kisül a szemem. :-)
Happy Massage