• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm kedves véleményed.
    De had jegyezzem meg:
    cipős szekrény az ajtó mellett volt, és zsámoly is a szekrény kialakítás része. legközelebb kérdezz meg nyugodtan :)
    És még annyit tennék hozzá, hogy ha legközelebb jössz. jelezd a dohányzás zavar és előtte nem gyújtok rá pár órával úgy talán nem lesz érezhető.
    puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, előre elértem, könnyen tudtunk időpontot egyeztetni. Sajnos a cím miatt kénytelen voltam újra hívni, mivel az utcazaj miatt kevésbé értettem eme kulcsinformációt elsőre, de ez persze csak nekem felróható malőr. Nagyon kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Közösségi közlekedéssel mentem a számomra ismeretlen külső 11. kerületi területre, de napjaink csodás appjai szerencsére segítettek a gyors odatalálásban. Alapesetben nem utazom ennyit ilyen célból (és inkább a Belvárosban maradok), de úgy éreztem, ezúttal kivételt kell tennem.
  • Helyszín:

    Panelház, annak minden hátrányával (lepukkant lépcsőház) és előnyével (a látogatás nem tűnik fel senkinek). A lakásban rend van, de sajnos a panel-feelinget ez sem tudja teljesen elnyomni. Diszkrécióra és tisztaságra nem lehetett panaszom, fürdő jól felszerelt stb. Talán csak a cipősszekrénynél hiányoltam egy zsámolyt - nem szeretek egylábon egyensúlyozva cipőt kötni.
  • Lány külseje:

    Lolita csodálatos nő, elképesztő szexuális kisugárzással, kislányos arccal és ruganyos testtel. Alkata számomra tökéletes, pont az ilyen típusú lányok tetszenek. Intim rész fazonra igazított és nagyon ápolt, ami üdítő változatosság napjaink borotvált világában.
  • Action:

    Lolita zuhanyzást követően egy bugyiban az ágyon fogadott, ahol hamarosan megkezdtük az ismerkedést. Óvatos puszikat követően csókolózni kezdtünk, amelyet nagyon élveztem, a picit érezhető dohányzás ellenére is. Hamarosan rácuppant a nemesebbik részemre és egy kellemes, nem túl erős franciában részesített. Nem vette be kifejezetten mélyen, de a hangulat nem is adta a vadabb "pornós" együttlétet. Pár perc múlva cseréltünk és én kényeztettem odalent - a kezdeti visszafogottságot levetkőzve, reakició alapján neki is kellemes volt, bár valószínűleg nem ment el. Pici 69-ezéssel zártuk a "nyelvórát" és nem is tudom, ki húzott fel kit jobban. Az óveszert rutinosan illesztette fel és (imádom ha egy csaj is tud irányítani!) jelezte, hogy most felülről kezdjünk. :-) Miután végigmentünk az általam kedvelt pózokon (ezekben abszolút aktív partner volt), szerettem volna hátulról is kipróbálni. Sajnos a szűk punci szorítását nem is bírtam sokáig: hatalmasat élveztem. Relaxált hangulatban megtisztítottam magam az ágy mellé készített törlőkendőkkel és még hosszasan beszélgettünk erről-arról.
  • Elszámolás:

    Nem éreztem erre vonatkozó nyomást felém, én jeleztem, hogy szeretném az elején rendezni a randinkat: így diszkréten az éjjeliszekrényre tettem a megbeszélt méretű virágcsokrot.
  • Összkép:

    Lolita egy álomszép, magas szexkultúrával rendelkező fiatal lány, némi összecsiszolódást követően nyilván rengeteg lehetőséggel. Ha egy kicsit közelebb rendelne a Belvároshoz és neadjisten felhagyna a dohányzással, álmaim nője lehetne. Persze lehet, hogy még így is az. :-)
Happy Massage