• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszú ideje kacérkodom a gondolattal,és Amirával a csevegőjében,majd többszöri nekifutás után végre ma láthattam ! Napokkal előtte kértem időpontot,biztosra akartam menni. Kérte,hogy a látogatásom előtti napon erősítsem meg ! Aranyos volt,és a címet is megkaptam.
  • Megközelítés:

    Metró közelében,villamos is jár arra.Gépkocsival is könnyű parkolni,fizetős gondolom,én BKV-val utazok. A ház messziről látható, jellegzetes,több szintes.
  • Helyszín:

    Hát itt ért az első meglepetés. Kapucsengő,majd telefonos navigálás után,egy belső udvaron találtam magam. A tömbház külsejéhez képest egy valóságos csodába csöppentem,belépve a fehér ajtón ! Egy tágas antréba találtam magam. Cipő ,le és Amirát követve fellépcsőztünk a budoárba ! Mert ilyen ízléses,sejtelmes, és tágas "helyszínt" még nem volt módomban látni. Fürdőszoba a legmodernebb változatba,minden jóval ellátva,szájöblítő kis pohárkával,tökéletes +! A tetthely sejtelmes félhomálya(amit később megszoktam),a tatami körbe tükörrel, ülő garnitúra, mind a leendő élvezeteket vetítette előre. De Amira rövidre zárva az álmélkodásom ,kezembe nyomott egy hófehér törölközött és elvezetett a fürdőbe, és közben mosolygott,és csacsogott. Megalapozva az elkövetkező órácskát ezzel.
  • Lány külseje:

    Amira szép.Sőt több, nagyon szép kis Nő! Megérte kivárnom ,hogy megláthassam.Természetes,talán pici smink ,és a csodálatos ,már-már vadmacskás fogsora,amint világított a félhomályban.....,lenyűgöző. Fekete haja,barna és selymes bőre, melyen itt ott kisebb tetkók villannak, de nem zavaróan. Teste ? Több lánnyal találkoztam már,így mondhatom ritka jó alakú.Adottság és sport kombinációja,szabadkozott a drága.És a kislányos de hetyke mellét megízlelve,már el is kápráztatott ! A feneke kereksége,keménysége,puncija zárt virágsziromhoz hasonló látványa,darázs dereka,látni kell.Mit látni , érezni kell ! Egyszerűen hibátlan,legalább is nekem.....
    Hogy miben fogadott ? Valami fekete két darabból álló,melltartó és kis tanga talán ? Nem olyan fontos,mert személyisége az, ami első sorba "megfogott" ! Beismerem ,elvarázsolt................
  • Action:

    Nem volt nehéz dolga,teljesen a hatása alá kerültem,de nem csak átvitt értelemben! Testileg is ,mert bizony rám borulva,kis puszikkal,itt és ott,és egyre lejeb, már beindította a vérkeringésemet egy magasabb fokra kapcsolva. Ahogy csak úgy "véletlenül" hozzáért a kebleivel a már meredező"szerszámomhoz",és mosolygott, nevetett, kacérkodott, majd rátért a lényegre,amit oly sokan "megénekeltek" ! Nem mindennapi kényeztetésben volt részem ! Először a környéket fedezte fel,egyre szűkítve a kört,és mindent picit "megkóstolt".......Csodás érzés volt, már-már vég közeli ! Kicsit lassított kérésemre,majd fordulás,és előttem egy tökéletes női test,kicsit még ismeretlenül, de már-már megnyílva,mint a virágkehely .Nem győztem betelni a látvánnyal,,ritka pillanat..................
    Vén darázs is megdongja a mézeskörtét tartja a közmondás,és milyen igaz ! Tapasztaltam,finom ízű.
    De a jóból sose nem elég,ezért a franciája ismétlését kértem, amit nem csak tud ,de szeret is.Miután kelően felizgatott,halk kérdését :"húzunk gumit?",csak egy bólintással nyugtáztam,majd kaptam egy különleges bemutatót. Felül maradva, oldalról ,lassú guggolásból ereszkedett egyre lejeb és lejeb, ami nekem egyre beljebb jutást jelentett. Csak az érzés maradt meg,leírni most nem tudom,még keresem rá a szót . Egy nagyon különleges és finom élvezettel "ajándékozott" meg ez a csodás leány, Amira !
    A szokásos tisztálkodás után,amit lehelet finoman végzett el,kis figyelmesség részéről : egy pohár víz. A végén kis beszélgetős pihenés, és komolyabb oldalát is megvillantva szólt hozzá egy-egy témához. Ekkor vettem észre,hogy kifutunk az időből, ezért egy gyors tusolás, öltözködés és apró búcsú puszi .
  • Elszámolás:

    Annyira meglepődtem az elején,hogy majdnem ......szégyenben maradtam! Mindig előre szoktam odaadni a kis ajándékkal együtt. Nagyon resteltem,bár nem is figyelmeztetett rá ! Különben a telefonon megbeszéltek szerint,semmi extra, így hát a végén kézbe adva a kis ajándék csomagban.Nagyon baráti.
  • Összkép:

    Még a friss élmények hatása alatt , ez a szó ugrik be : *elvarázsolt *! Remélem még láthatom ezt a gazella testű,mosolygós szépséget........!
Happy Massage