• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Nem mindennapi.......
    Kedves tőled, hogy megajándékoztál e szép irománnyal, s örülök, hogy rejtett tartalékaimat összekapirgálva az napon:-)), egy jó kis bulit varázsoltunk.
    PS: meglestem a jövő heti előjegyzést.....:-), s meleg szívvel várunk!
    Puszillak

  • Egyeztetés:

    Szombaton egyedül maradtam , mindenki elhúzott hirtelen. Eszembe jutott az isteni Giulia , akivel már többször beszéltem élőben, tanácsokat is adtam a teraszát megszemlélve , nem elfelejtve Giulia kisportolt királynői alakját megszemlélve , popsiját megérintve , miközben csókot váltottunk. Mióta átigazolt a sötét oldalra, már többször eljátszottam a gondolattal. Fogtam a telót és másfél óra múlva már a kaputelefonnál áltam.
  • Megközelítés:

    Imádom a Marina Partot , bár mindíg fúj a szél és alig van parkoló , főleg hétvégén . Giulia búvóhelye az első sorban van az utca végén , csodás kilátással a Dunára. Az elegáns környezet mindíg megfog , nem vagyok sznob, csak építész.
  • Helyszín:

    A ház luxus, a lakás is. A lift gyors és hangtalan , a folyosó is elegáns,márvány stb. A bejárat szembeötlő , Giulia rögtön kitája, ha hallja lépteimet. Előszoba tágas , két szoba van , a nagyobbik sarokszoba , hatalmas ággyal , hatalmas antik tükörrel , hely van mindennek. A fürdő is hatalmas , kád, függönnyel , pipere cuccok garmadával, plüss törülköző , szájvíz , ami kell.
  • Lány külseje:

    Giulia magas , vörösesszőke hajzuhatag , királynői tartás, amit az aerobicnak köszönhető. Szerintem a sport és a férfiak töltik életét , ugyanakkor művelt , érdeklődő , mindenre nyitott és vidám , ami nálam alapkérdés. Hatalmas szemek , mosoly, széles , erős szája van , kiváló csókolózásra. A fotókon minden látszik , lapos has , karcsú lábak , a popsija a kedvencem , mióta voltam vele.
  • Action:

    Ultramagas cipőben fogadott , azt hitte , ez a perverzióm , de ő mezítláb szeret lenni különben . Én is ezt kultiválom , de Lana mindíg abban fogad , innen a félreértés. Sajttortát vittem ajándékba , gondoltam a csokinak nem barátja . Nagyon örült , mert szereti , ha cukormentes ! Meg is kóstolta, amíg tisztálkodtam , régi ismerősként viselkedtünk.Tisztálkodás után az ágy mellett vártam, mikor belibbent egy szál tangában.
    Szerintem így is túl volt öltözve , de a combom a lába közé nyomtam és megcsókoltam keményen, miköz-ben a fenekénél fogva behúztam magamhoz. Visszacsókolt, érzetem , ő is várta ezt a talit , de várokozó állásban van, nem akar csalódni. Végig csókoltam a nyakát, friss illata volt, a mellbimbóit számba vettem , amik nagyon érzékenyek , pedig csak az ajkaimmal csippentettem meg őket , mert nagyok és gusztusosak.
    A kocka hastól nem ájultam el, mindig eszembe jut , hogy mennyi fájdalom, és kitartás kell hozzá. De Giulia mindennap kűzd ezért , de én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk, Giulia csak most vette be , ahogy én szeretem.Ő először finoman körbenyalta a makkomat , aztán a botocskát , a bakalmákat , aztán kezdte csak eltüntetni. Én nyaltam ritmikusan , kérte , markoljam a seggét , ami nem esett nehezemre és Giulia elment a Nirvánába , a hangok és remegések szerint. Én finoman folytattam, játszottam a hangszerén , mint Paganini , és élveztem az eredményt. Te nem élveztél ?! Én eddig csak a látványt élveztem , gumizzál föl légyszi ! Nem tudom mire készült , de fel kellett állnia , a komódról vette le. Egy kis cumival bebiztosította magát , aztán elegánsan rám varázsolta. Rám illeszkedett , nagy nehezen becsempésztem a makkomat , a többi már csusszant. Ahogy behatoltam, felsikoltott , te ez pont ott van ! Mivel pont elértem a G pontját , lemerevedett és alig mozgott , én picit a mozgattam a seggénél fogva , ő meg élvezett jó hangosan. Így nyaraltattam, mint a libikókán, kimerevítettem a combomat és játszottam Giulia örömére. Szerencse , hogy nincs közvetlen szomszéd, mert biztos becsöngetett volna. Miután kiálvezte magát , feltérdeltet-
    tem, és elkezdtem saját magamat is szórakoztatni. Lassabban, gyorsabban , ahogyan a könyvek írják . Popsiját markoltam , mert tenyérbe illik és az érintése egymagában gyönyört idéz elő . Giulia kezével alulról a bakalmákat markolta , én a vállát harapdáltam , a seggét tépkedtem. Aztán bejött a szobába Exodus és mindketten elájultunk , úgy maradtunk , összeragadtunk , mint a bogarak a nászi táncban.
    Pár pillanat és visszatértünk , Giulia még a gumit szorította a szájához , ez valami fekete mágia lehet, nem mertem megkérdezni , mert még félálomban voltam. Lezuhanyoztam, lehűtöttem magamat, hogy újra kimehessek a vidáman sétáló partlakók közé.
  • Elszámolás:

    A Marina part az Marina part , nem a Nyócker ! Itt nem csak a lányokra gondolok , hanem költségekre , amit a lányok kénytelenek figyelembe venni . Azért nem kell hasra esni , kicsit liliomosabb a csokor és kész !
  • Összkép:

    Jellemző , mi történt itt velem korábban! Az egyik lány elmenőben véletlenül az én egyik bőrkesztyűmet is felnyalábolta , és elhúzott. Sebaj, majd jelentkeznek ! Egy hét múlva Giulia üzent , hogy nem került elő , de ő vett egy nekem 1 pár újat , és belerakta a blokkot a zacsiba kicserélhetem, ha nem tetszik ! Azóta is hordom, kabalából ! Szóval , ilyen ember Giulia ! A fotók nem csalnak , de ami belül van , az nem látszik a képeken ! Egyszóval én remekül érzetem magamat , remélem Ő is ! A többit, mindenki szűrje le maga !
Happy Massage