• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Kedves ,Drága Gábor honfitárs!:)

    ---Hol is kezdjem,hol volt,hol nem volt,jah azt most nem is...:)..és nem ide...nem akarnék Könyvet írhatna rangban pompázni szerepcserével...:PPP

    -Beindítom a nagy gőzmozdonyomat,hiszen Orient Express őrület van a mozikba,így billentyűre vetem az általam megélt filmkockákat...:)-

    -1.Szombat du-án dalolt a telefonom,éppen uzsonnázási fázisomban,és mivel úri hölgy tele szájjal nem beszél,így visszadaloltam néked,és kedélyesen elcsevegtünk a Nagy tervről,összevetve,elvárásainkat,megspékelve egy kis comedy centrallal...)

    -2.rendben meg is közelítettél,és nem térítetted el a vonatot,pontos voltál,mint a menetrend,és nem tűntél el a Dzsungel könyvében..)

    -3.Nyugalmunkat,és meghittségünket flottul biztosítottam,parabola antennáim visszatükrözték a zavaró tényezőket,és egy mozdony vezető sem közelíthetett
    meg a program kezdetétől,le wasabiztam a környéket is!:DDD---Fürdő helységem csekély méretét egy 160x160-as kádacska díszíti,de ígérem,legközelebb kiaknázom a köztes falat,és a gardrobot inaktiválva,táncparkettet varázsolok,ahol mindenki betekintést nyerhet a cipők,és kabát kollekciók világába,és indulhat a Narnia krónikája is...DDD
    --Sade mix,és andalító gyertyafények,kábító nyilak és "gyertyatartók"nélkül....ami fontos...DDD..én bizony igyekeztem ....;)

    -4.Nagyon örülök,hogy lehengereltelek,bár nem volt szándékomba pemszlit ragadni,és felkenni az ágyra,de bizony,már felültél a vonatra,beindult a gépezet,és olajozottan gördültek az események.Lazaságom,határtalan,de nem engedhetem,hogy darabjaimra essek,hiszen akkor vészfékkel kellett volna annyiba hagyni emlékezetes randevúnkat!:)Miután kiküszöböltük,hogy leessen az állad,és a palástod is a helyére került,biztos hulló csillagot láthattál,hogy arcomat milyen körültekintéssel sminkeltem....))) /de nem pemszlivel...:P/így erős négyest kaptam...P..semmi baj,belenyugszom...)

    -5.Furfangos természetemnek köszönhetően,alapos vázlat volt a fejembe,hogy elégedetten távozz//Jézus,lehet nem mostam le a filctollat,ezért vagyok 4-es...DDD/
    --Viccet félre téve,hiszen ez egy komoly csomópont,melegített kombómmal alaposan átdolgoztalak a búbodtól az achillesedig,bevetettem csodaeszközömet,óvtalak még a széltől is,hiszen olyan témaköröket feszegettünk,hogy sztem Einstein forogott a sírjában...))
    Mivel edzés volt a napzáró programod,így valóban nem akartalak szétszedni,mert estére tényleg nevedhez hűen "vad" lettél volna....:)

    -6.Elröppent masszázs variációmat ,gondoltam,felturbózom egy életmentő keleb melengetéssel,hiszen agytekervényeid még pörögtek,és sajnos az idő is...)és igen,itt meg kell említenem,nagyon jó társaságot alkottunk,
    ,mintha már rég óta ismernénk egymást.:)
    Olajos,fröcsögős,csurgatós,lágy,és intenzív effektekkel,kormányrudad elszabadult az intellektus fogságából,és utódjaid megadták magukat a természetnek,Sade itt már nagyon kevés volt hozzánk....)Körültekintően elköszöntünk a gyerekektől,és szimbiózisban tisztálkodtunk a fürdőben..).sajnálom,hogy kritikaként,még ha építő jelleggel nyert is említést,magyarázatra szorul leírnom,hogy bizony,ajkaimat Listerin barátunk segedelmével szoktam ph pontosra egyenlíteni,így gondoltam belefér egy tálka és egy massz ketyere mosás is....))Remélem,nincs irgum,-burgum...)

    -7.Itt a csokornál,kellő úriember módjára jártál el,nagyon szépen köszönöm Gesztenyém,:))

    -8.Első találkozásunkra egy rendkívül precíz,maximalista,udvarias,igényes fiatal embert ismertem meg személyedben,aki egy húron pendül velem,mondhatni fél szavakból is....)hiszen tudod,a gesztenye gyógyító hatású,a "Wasabi",pedig méregtelenít!!:))Nem voltál rest időt,és energiát fordítani a Nagyérdeműnek,hogy bőséges élménybeszámolót írja a megéltekről.:)

    -Ennek a testi-lelki katarzisnak nosztalgiájára fogadd tőlem,ezt a kis zenei szösszenetet.:))) -

    https://www.youtube.com/watch?v=eQh1TX_zOmw

    -Szép napot,és hetet neked!:))- Szeretettel várlak újra!;))

    puszillak

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Szombat délután hívtam fel. Első próbálkozásom ugyan sikertelen volt, de pár perc múlva már vissza is csörgetett. Rögtön hívtam újra és részletesebb tájékoztatást kértem a programjairól, melyet korrekten meg is tett, illetve nagy örömömre sikeresen tudtunk időpontot is egyeztetni rögtön másnapra. Már a telefonos egyeztetés során kaphattam egy kis ízelítőt különleges, választott nevéhez méltó stílusából. Egy-két szellemes, jó helyre beszúrt megjegyzésén jókat nevettem magamban, így abban az egyben biztos voltam már a telefonos beszélgetésünk közben, hogy egy igen jó humorú, sajátos stílusú hölggyel beszélek, bár tekintve, hogy olvastam a bemutatkozó szövegét ez olyan nagyon nem lepett meg.
    A megbeszéltek szerint másnap délelőtt még megerősítettem, hogy nem tűntem el és megjelenek a megbeszélt időpontban.
  • Megközelítés:

    A pontos címet már a telefonbeszélgetés közben lediktálta, így az internet csodájának, illetve a telefonban általa elmondottaknak (milyen színű a kapu, mi található a bejáratnál stb.) köszönhetően nagyon könnyen megtalálható a találkozó pontos helyszíne. A megközelítési lehetőségek is teljesen rendben vannak. Én busszal érkeztem, ami gyakorlatilag a ház előtt tesz le. Azoknak is könnyű dolguk van, akik kocsival mennek. Van egy nagy parkoló a ház tövében, illetve rengeteg parkolási lehetőség van a környéken
  • Helyszín:

    Egy panelrengeteg egyik lakásában fogad. Habár ebben a kerületben abszolút nem vagyok járatos, de a környék nekem teljesen rendezettnek és nyugodtnak tűnt.
    Megérkezésemkor felhívtam és rögtön el is mondta a kapukódot, melyet egy kis bénázásom után sikerült is rögtön másodszorra jól beütnöm : )
    A panelház egy magasabb szintjén lévő emeletén található a masszázshelyszín, ahova a lift gyorsan felrepít.
    A panelépület kívülről ugyan nem a legmodernebb, de maga a lakás szépen és igényesen berendezett. Ami rögtön szembetűnő volt nekem az a hihetetlen tisztaság és rendezettség. Amellett, hogy ez egy abszolút plusz pont volt a számomra, ez is sokat elárul vendéglátóm felkészültségéről és jelleméről.
    Amit még fontos lehet esetleg megemlíteni, hogy a fürdőt ugyanaz a tisztaság jellemzi, mint az egész lakást és bár maga a fürdő nem túl tágas, de a benne található nagy sarokkádban kényelmesen lehet zuhanyozni. A szobába belépéskor hangulatzene fogad (talán Sade, ha jól emlékszem), a hangulatvilágítást gyertyák segítik elő, szóval a nyugodt kikapcsolódáshoz és a jó masszázsélményhez a környezet abszolút adott.
  • Lány külseje:

    Ha most azt írom, hogy az ajtón belépve egy rendkívül csinos és dekoratív nő fogadott az önmagában igaz, de nem írja le a teljes képet. A feszülős fekete felsőben, szűk farmer shortban és térdig érő zokniban ajtót nyitó vendéglátóm külsejét, megjelenését talán az adja legjobban vissza ha azt mondom, hogy egy bombanő állt velem szemben.
    Wasabinak nagyon sportos alakja van. Jól láthatóan sokat is ad magára és rendszeresen sportol. Feszes combja, fantasztikusan kerek feneke, szép, izmos, mégis nőies háta (nekem ez az egyik gyengém), illetve óriási, feszes keblei láttán le is esett az állam (ezt próbáltam palástolni, amit valószínűleg egy kis zavarodottsággal sikerült megtenni). Ehhez jön még a hosszú szőke haj és egy csábos zöld szempár. Habár én alapvetően a természetességet preferálom, ilyen szép és természetes tapintású szilikon cicikkel ritkán lehet találkozni, illetve az ő esetében még a feltöltött ajkak sem voltak zavaróak a számomra (pedig utóbbit általánosságban én nem annyira kedvelem).
    A külsőhöz jön egy egészen egyedi kisugárzás is. Gondolkodtam azon, hogy milyen szóval lehetne leginkább őt jellemzi és olyan szavak jutottak először eszembe, mint karakán vagy csípős. Ezek azonban magukban egy kicsit negatív hangzásúak lehetnek és nem foglalják magukba azt a lazaságot, nagyon jó (időnként kicsit irónikus) humorérzéket, illetve utóbbihoz szükséges magas fokú intelligenciát, amik őt jellemzik. Talán leginkább a lehengerlő szóval tudnám őt leírni, mind a külsejére mind pedig stílusára vonatkozóan.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst megelőző zuhanyzásom közben ő a fürdőajtóban állt és beszélgettünk, majd kaptam tőle a tusfürdő használatát követően valamilyen intim mosakodó krémet is, amely jól mutatja, hogy nagyon ad a higéniára. A masszázsra és később a kényeztetésre is ágyon került sor. Az ágyon már bekészítve egy keresztbefektetett törülköző, az ágy mellett az előre felmelegített masszázskrém, illetve kisebb meglepetésemre és derültségemre azon a helyen, ahova később a fejem kerül egy cicis párna fogadott. A masszázs során a fenekemre puha törülközőt terített megteremtve ezzel egyfajta bensőséges és nyugodt hangulatot.
    A masszázs során használt krém nagyon kellemes volt, melyet a hátamba valamilyen számomra legalábbis azonosíthatatlan eszközzel dolgozott bele. Kellemes erősséggel és alaposan átdolgozta a hátam, különös figyelmet szentelve a lapocka körüli izmokra, majd a lábaimat is jól átmasszírozta. Már a telefonban is mondtam neki, hogy egy alapos masszírozást szeretnék kérni, amit maximálisan megkaptam, és ha minden igaz a hirdetésében is említett sport, gyógy, izomlazító masszázs kombóban volt részem.
    A masszázs közben végig jóízűen, lazán és oldott hangulat lehetett vele beszélgetni, amely során még inkább megtapasztalhattam a fent már röviden említett lehengerlő stílust. Érdekes témákról volt szó és mondott számomra egy-két elgondolkodtató dolgot is, így a testem mellett az agytekervényeim is megdolgoztatta. Érezhetően határozott véleménye van a dolgokról és ki is mondja azokat.
    Amit még szeretnék kiemelni, mint egy megmaradt, nagyon pozitív részletet: A közös program végén mondtam neki, hogy egy kicsit erősebb gyúrás is belefért volna, amire jelezte, hogy mivel mondtam neki a masszázs előtt, hogy edzésre megyek tőle, így az nem lett volna valami szerencsés. Egyből leesett a tantusz, hogy teljesen igaza volt és ebből is látszik, hogy a részletekre odafigyelő, abszolút profi masszőzről van szó.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével nézett rá először az órára, melyből kiderült, hogy igencsak elment a 1,5 órás találkozó nagy része (azt mondják jó társaságban szinte repül az idő..remélhetőleg ő is így gondolja :D ) úgyhogy egy nem túl hosszúra nyújtott de nekem annál emlékezetesebb manuális és szájjal történő kényeztetésben volt részem. A tökéletes higéniát biztosítva először bekente lingamom valamilyen fertőtlenítő kencével (őszintén szólva nem emlékszem, hogy pontosan mivel). Itt kiemelném, hogy ha ez eddig nem jött volna le az írásból, hogy nála a higénia abszolút kulcskérdés, ami számomra abszolút csillagos ötös (de lehet, hogy tizes) hozzáállás. Ezek után egy ehető, csoki ízű krémmel bekente mellkasom, illetve kebleit (értelemszerűen itt már lekerült róla a melltartó is) és kaptam egy rövid kis cicis csúszkamasszázst. Ezek után kézzel és ajkaival kényeztetett olyan módon, amit eddig nekem nem volt módon megtapasztalni. Kaptam tőle egy kis köpködéssel összekötött szájjal történő kényeztetést, amely közben olyan csábosan tud nézni, amit én legalábbis nem tudok jól leírni, át kell élni. Gyakorlatilag ezzel a mutatvánnyal úgy felcsigázott, hogy egy rövid kézi zárás után jött is a placcs és végem lett. A „joystickom” (az ő szavával élve) felett abszolút ő volt az úr, esélyem sem volt tovább tartani magam, egyszóval tudja ám mitől döglik a légy. A kényeztetés végén kaptam tőle nedves törlőkendőt is a tisztálkodáshoz, mely szintén nagyon figyelmes volt tőle.
    Végül elkísért zuhanyozni, de kisebb bánatomra elmaradt a közös pancsolás, nagy valószínűséggel, mert a short nem is került le róla a program alatt, illetve mert a találkozónkra megbeszélt időt valamivel már túl is léptük. Amellett, hogy ezt is lazán kezelte, itt volt talán az egyetlen olyan pont, ahol ha nagyon kukacoskodni akarok tudok tenni egy kisebb (építő)kritikai megjegyzést. Amíg zuhanyoztam ő már el is kezdte a fürdőben a kézmosóban elmosni, fertőtleníteni a masszázs kellékeket, ami mondjuk kicsit fura érzés volt. Ugyanakkor el is mondta, hogy szereti a dolgokat párhuzamosan (two in one) végezni, főleg ha takarításról van szó, úgyhogy ez azért nem nagyon vont le nekem az élményből, inkább építő kritikaként szerettem volna jelezni, hogy jobb üzenete van annak, ha ezzel megvárja a vendég távozását. Hogy magamat is kritizáljam egy kicsit, a felöltözködésnél az ingem felvételénél egy kicsit (talán nem is kicsit) szerencsétlenkedtem még, amiért viccesen meg is dorgált. De a bénázásomat igyekszem annak betudni, hogy elvette az eszem a kényeztetés során. :)
  • Elszámolás:

    Igencsak magasabb, mint az eddig általam tapasztaltak (bár nincs olyan nagyszámú összehasonlítási alapom), de mivel ilyen jó nő, akinek ráadásul egészen ritka számba menő humorérzéke és stílusa van, nem gyakran masszírozza az embert, a kényeztetés módja pedig újszerű élmény volt és nagyon is bejött, nekem ez most megérte. Amit a telefonban mondott azt helyeztem le a masszázs előtt az asztalra. Ráadásul én ajánlottam fel, hogy előre odaadom, tehát ő ezt nem is kérte előre. Nagyon korrekt nő ebben a tekintetben is!
  • Összkép:

    Egy igazi csábító nő, akinek nagyon különleges stílusa és remek humorérzéke van. A masszázs tekintetében nem azt mondom, hogy párját ritkító, de nagyon is korrekt, profi masszőz, aki figyel vendége igényeire. A kényeztetés tekintetében viszont számomra igazi kuriózum, amit nyújtott. Remélem lesz még lehetőségem vele találkozni, illetve ő is szívesen lát, és átélhetem még ezt a „hab a tortán” mutatványát. :)

    Bízom benne Wasabi, hogy azért a kisebb építő jellegű kritikáért a reagálásodban nem fogsz darabokra szedni :) :D ..viccet félretéve köszönöm Neked ezt a kellemes vasárnap délután, sikerült abszolút ellazítanod és feltöltened. Szerintem ez egy jól sikerült első találkozó volt, és remélem Te is így érzed. Nagyon köszönöm még egyszer: Gábor
Happy Massage