• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány hete leltem rá a keresési szempontjaim alapján egy másik oldalon, aztán felfedeztem, hogy itt is hirdet, így telefont ragadtam az információk beszerzése érdekében, akkor pont sikerült elérnem. A randi előtti napon a barátnője vette fel a telefont, de lehetett így is időpontot kapni, és a szükséges információkat beszerezni, de aznap délig kértek még egy megerősítést, aminek eleget is tettem.
    A pontos címet kérésemre sms-ben kaptam meg. A telefonját mindig felveszik, de jelzik is, ha mással beszélek, így az egyeztetés abszolút gördülékeny.
  • Megközelítés:

    GPS vezényletével a 8. ker. egy általam ismeretlen része, BKK rajongóknak a busz és villamos is rendelkezésre áll a keresztutcáig. A házszámot nem ismerte az elektronikus anyós tavalyi térkép verziója, de azért a közelbe vitt. A parkolás az utcában fizetős, de olcsó, és hely is akadt elegendő, még pontosan a ház előtt is.
  • Helyszín:

    Új ház néhányadik emelete, ennek megfelelően korszerű lift segít leküzdeni a magasságot, és a lakásban sincs semmi kivetni való. Fürdőszoba kádas, a meleg víz könnyen beállítható, bőséges tusfürdő választék, a mosdón pedig szájvíz és pohár. A tetthelyen tataminak nevezett vastag és széles matrac, az ilyen irányú tevékenységre a leg ideálisabb.
  • Lány külseje:

    Arcára kicsit más volt az elképzelésem, de nem ért csalódás, helyes, kedves, vékony lány, az adatok és képek nem hazudnak, a profi fotós feleslegesen dolgozott a retusálással, csak gyanakvást kelt, aztán a valóságban ott áll az ember előtt egy ugyanolyan szépség.:)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs egyáltalán nem volt. Beterveztük ugyan, hogy majd valamelyik oda-vissza kényeztetés közé beékeljük, de nem az volt a cél, és végül teljesen el is maradt. Érkezésem után kedves puszival köszöntött, majd rákérdeztem, hogy vagyok e olyan szimpatikus, hogy csókot, kölcsönösséget igénybe vehetek e. Mivel igent kaptam, gyorsan megbeszéltük, hogy másfél órára maradok, aztán vetkőzés, és irány a fürdő.
  • Levezetés:

    Kellő megtisztulás után visszatértem a szobába, itt már bújás, csók következett, és közben arról érdeklődött, mit, hogyan szeretnék. Kicsit meglepte, hogy az Ő kényeztetésével kezdenék, de boldogan adta át magát ez irányú vágyaimnak. Állva történő bemelegítés, és játék a cicikkel után kérésemre hasra feküdt, aztán a tarkójától haladtam lefelé kis puszikkal a formás popsijáig, ahol hosszabban elidőztem, majd tovább haladtam a combok irányába. Egyáltalán nem kellett könyörögni, hogy nyíljanak a lábak, így hozzáfértem kelyhéhez, miközben ujjaimmal is finoman játszadoztam az érzékenyebb területeken. Elindultak a sóhajok, érezhetően nedvesedett, majd javaslatomra hanyatt fordult, hogy még jobb hozzáférést biztosítson. Picit ingáztam a szája és a lábai közt, a cicikkel is játszadozva, de aztán a fokozódó gerjedelem miatt lent maradtam, miközben Anna csípőjének mozgatásával átvette az irányítást, tökéletes visszajelzéseket adva, mi hogyan jó neki. Nyelvemet és ujjaimat bevetve értem el, hogy halk nyögésekkel, finom remegéssel, majd azt követően intenzív hullámzással és összerándulásokkal jutott a csúcsra, amitől érzékennyé vált, így inkább felmentem csókot lopni, de még percekig feküdt átszellemült arccal, csak élvezte az érintést, és simogatásokat.
    Kis pihegés után rátértünk az én kényeztetésemre. A hátamra feküdtem, miközben Anna beolajozta magát, amibe azért én is bőven besegítettem, főleg a cicik tájékán. Aztán az olajos domborulatokkal belekezdett a harcos kényeztetésébe, időnként fecsusszanva 1-1 csókért, amivel pattanásig feszítette a helyzetet, majd újabb olajozás immár a harcosnak és környékének, és bőséges simogatás, finom francia váltogatásával tovább húzott, nem feledkezve meg a lőszerraktárról sem. Huncut ujjaival a legsötétebb zugot is megbirizgálta közben, az eredmény nem is váratott sokáig magára, a harcos kezei közé lőtte az egész tárat.
    Lenyugvás után alapos tisztogatás következett, utána bújás, csókok, kis beszélgetés. Rövid idő után kisütöttük, hogy mindkettőnknek jól esne még egy kis 69-es huncutkodás, így aztán hamarosan ebben a formációban élvezhettem formás popsiját, nedves punciját, miközben a harcos újra kinyújtózott, és elmerült a szájában. Ilyen rövid időtávon nem volt cél egy második lövés, Anna viszont egyre intenzívebb mocorgásba kezdett a számon, aztán már csak az Ő örömére koncentráltunk mindketten, végül nekem már csak kinyújtva kellett tartani a nyelvem, Anna pedig a saját élvezetére szinte vágtázott rajta egyre gyorsabban és erősebben, közben semmi kétséget nem hagyva a felöl, hogy innen most nem szabadulok, amíg meg nem lesz az újabb boldogsága. :) Aztán jött az újabb hullámzás, finom nyögések és összerándulások, majd kis idő múlva hálás mosollyal megfordult, és hozzám bújt.
    Pihentünk még picit, aztán kikukkantás a folyosóra, és mentünk együtt zuhanyozni. A kádban alaposan átmostuk egymást, megszabadultam a rám került olajtól aztán irány vissza a szobába, ahol öltözés közben elszámolás, és búcsú következett.
  • Elszámolás:

    Kicsit bizonytalan voltam, mert a több héttel ezelőtti beszélgetésünkkor rákérdeztem ugyan, de az óta nem frissítettem ez irányú ismereteimet, így a biztonság kedvéért újra rákérdeztem. Kifejezetten baráti, pesti átlag alatti csokrot említett, végül önmagában a legkövérebb rózsaszálat hagytam az egyik bútoron, amire felajánlotta, hogy Ő is ad pár szál ibolyát, de nem tartottam rá igényt.
  • Összkép:

    Anna látogatásakor a szende kislányban egy szexéhes kis dögöt ismertem meg, aki ha megfelelő partnerre talál, elveszi a magáét. Ismét bebizonyosodott, hogy egy ügyes masszőz aktus nélkül is sokkal jobb élményt tud nyújtani egy gumis dugásnál, így kitérő nélkül, a következő látogatásomat is hozzá tervezem.
Happy Massage