• DANA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    könnyen, gyorsan, rugalmasan. Készséges, kedves hang, egyből tudtam hogy megyek. Kb egy óra múlvára kaptam terminust.
  • Megközelítés:

    Lehel tér közeli utca, tömegközlekedés tökéletes, bár autóval mentem, volt parkolóhely, no para
  • Helyszín:

    Rájöttem, voltam már itt és mindig nagyon tetszett. Rendezett, tiszta, kellemes, hangulatos környezet, sokféle tusfürdő, szájvíz minden.
  • Lány külseje:

    Nyílik az ajtó, egy tündérlány fogad. Mindene olyan, ahogy a nagykönyvben a tündérlány címszó alatt szerepel. Szép szemek, huncut mosoly, orrában nagyon diszkrét piercing, bejövős. Fantasztikusan feszes, formás test, brutálisan jó mellek, kemény fenék és az egyik legszebb punci amit valaha láttam.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után egyből lekerül a melltartó, kérek is egy hatalmas ölelést, a szív oldalról kell ölelni, nem bírok vele betelni. Olyannyira hogy meg is kell fogjam, simogassam a csodaszép melleket, cserébe finoman megérinti, megfogja a farkam és felajánlja hogy kezdhetnénk egyből a végén. Szó se lehet róla, tiltakozom, először végig kell járni az utat, úgy az igazi.

    Nagyon kellemes, odafigyelő, aprólékos masszázst kapok, vádli, combok, fenék, közben folyamatos testkontaktus. Benyúl a lábam közé is hátulról, fantasztikusan adagolja a dolgokat. Kiélvezem minden percét, kérem hogy így hason fekve hátulról is érjen hozzám és izgassa a farkam, ehhez furán pucsítanom kell, de kit érdekel, eszméletlen jó érzés.

    Derék, hát, váll masszázsok jönnek, nagyon jó minden de már fordulnék.
  • Levezetés:

    Aztán egyszercsak elhangzik a varázsszó és beszélünk kicsit a játékszabályokról. Választhatok kézi kényeztetést vagy gumis franciát és az előbbit választom. Mennyei csúszkában fonódunk aztán össze. Csók nincs, de az ölelés forró. Sőt! Felajánlja hogy forduljunk 69-be. Imádom, halleluja! Valami fantasztikus minden. Persze inkább csak 69 LIGHT-nak nevezném, mert ő nem szop én meg nem nyalhatok, minden kézzel történik. Ezzel együtt leírhatatlan élmény, amikor elém tárul a világ egyik legszebb puncija, tényleg leírhatatlan, igaz benyúlni tilos, csak nagyon finoman érinthetem. De akkor is. Kis idő múlva mellém fekszik és kezdődik a Happy Finish, közben a fantasztikus melleket gyúrmázom. Tusolás, csevej és exit.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, iparági átlag, szó sem esik róla, utólag teszem a kisasztalkára. Semmiség egy ilyen órához képest.
  • Összkép:

    Nagyon elégedett voltam, Dana elvarázsolt, biztos hogy még látjuk egymást.
Happy Massage