• Beky

  • Beküldte:
  • Beky reagálása

    Kedves falat:)Köszönöm a szép és diszkrét beszámolót:)

  • Egyeztetés:

    Néhány nappal korábban telefonon érdeklődtem. Majd később már a konkrét időpontot is sikerült megtalálnunk. Beky nagyon kedvesen tájékoztatott, minden szükséges infót megkaptam, így nem volt akadálya a találkozónak.
  • Megközelítés:

    A II. kerület egy olyan utcájában fogad, amit nem lehet eltéveszteni. A megközelítési lehetőségek szinte végtelenek. A parkolás lehet kicsit nehézkes, ha nem ismerős arra az ember.
  • Helyszín:

    A címhez sétálva hívtam Bekyt a kapukód miatt. Kis egyeztetést követően (miután meggyőződött róla, hogy tényleg ott vagyok) bebocsátást nyertem a kapun :) A lakásban egyedül fogadott. Alapvetően gyors és diszkrét a bejutás. Hely van bőven a tágas lakásban. A masszázs egy külön kis helyiségben történt.
  • Lány külseje:

    Most találkoztunk először, így élőben meglátni Bekyt nagy élmény volt :) A képek miatt talán nem kell nagyon részletezni, hogy mennyire csinos és igényes lányról van szó. Utcai ruhában fogadott, amit teljesen természetesnek éreztem. Így sokkal többet hagyott ebben a pillanatban a fantáziámra, aminek kifejezetten örültem.
  • Erotikus masszázs:

    Egy kis tisztálkodás után beinvitált a szobába, ahol egy masszázspadon dobtam magam hasra. Beky már egy lenge kis fehérneműben várt. Nem is tudom, hogy mi a legjobb szó a profi helyett. A profi túl rideg és nem illik ide. Tökéletes masszázs volt egy igazán hozzáértő masszőrtől, de olyan finoman és odaadóan, mintha a barátnőjétől kapná az ember. Hihetetlen jó volt érezni Beky minden egyes kézmozdulatát magamon. :)

    Kókuszolajjal, illatmentesen és nem tocsogósan kaptam a gyúrást vagy éppen simogatást. Teljes relax és felfrissülés lett az eredménye. A masszázs első része alatt nem az érzékiségen volt a hangsúly, azt leszámítva, hogy egy ilyen csinos lány foglalkozott velem :)
  • Levezetés:

    Amikor végigvette testem minden részét, akkor végre megfordulhattam. Adtam gyorsan egy kis használati útmutatót magamhoz, amit kedvesen mosolyogva fogadott és kezdődött a legjobb rész. Egy nagyon lágyan, hosszan elnyújtott kézi kényeztetést kaptam. Ha az egész masszázs helyett (ami önmagában is mennyei) csak ezt kaptam volna egy óra hosszban, az már álomszerű lett volna. Lehet, legközelebb megkérem Bekyt, hogy tegyünk egy próbát. Persze ehhez azért nem csak tőle kell kitartás :)
    A kellemes élmények közben kíváncsiskodva érdeklődtem, hátha beleshetek Beky felsője alá is, egy kicsit mindent a szemnek alapon. Nem hezitált egy pillanatra sem és kedvesen teljesítette kérésemet. Mondanom sem kell, hogy nagyon szép domborulatokat rejtettek a falatnyi ruhadarabok!
  • Elszámolás:

    Erről nem is érdemes szót ejteni. Minden úgy volt, ahogy előre tájékoztatott.
  • Összkép:

    Talán a leírásból is érződik, hogy nagyon jól éreztem magam Bekynél. Kedves és odaadó masszőz, akitől kicsit többet kaphat az ember, mint egy masszázs. Egy rövid időre kiszakít a kinti világból és elvarázsol, ha hagyod magad.
Happy Massage