• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Édes Afuri!
    Nagyon köszönöm ezeket a szavakat !
    Köszönöm hogy megtiszteltél és remélem még kezelésbe vehetlek!
    Várom az újabb találkozást!
    Csokollak Szöszi

  • Egyeztetés:

    Mikor látogatásra vetemedem a hölgyek egyikénél, a lassú ostrom híve vagyok. Igaz nem minden hölgy partner ebben, de Dr. Szöszi a másik tábort erősíti. Üzenetváltások itt és sms-ben, kis telefonos ismerkedés, aminek végére boldog időpont tulajdonos lettem. Kedves a hangja fejemben találkozott a képeivel, és az összhatás kellemes élményeket sejtetett.
  • Megközelítés:

    Helyszin a közeli pályaudvar közelében. Pár perc séta onnan. Autós megközelítés talán nem a leg optimálisabb, de megoldható.
  • Helyszín:

    A lakás kicsi galériás,kellemes belsővel.A tetthely az "emeleten". Vendéglátóm szerint ez a helyszín csak átmeneti,hamarosan költözés a terv. A fürdőkádas zuhanyzásnál a fejre vigyázni kellett, mert bár az én 174 centimmel közel sem vagyok óriás,mégis koppantam. Van minden ami kellhet, panaszra nincs ok.
  • Lány külseje:

    A képek valódiak hihetünk nekik. Csinos ápolt szexi "milf",érett vonzó és elragadó. Kedves bályos és csicsergős. Tökéletes egy pazar maszázsélményhez... :)
  • Erotikus masszázs:

    Miután megbeszéltünk minden fontosat,túlestem a vizesblokk meglátogatásán, elhasaltam a matracon és vártam hogy kezelésbe vegyenek. A vizuális faktor, vendéglátóm testének simogatása és az ő kósza érintéseinek hatására ez mondjuk némi nehézségbe ütközött, de megoldottam. Jó keze van, lazán ellazultam a ténykedése közben. Nem lettem szétszadizva, de akkor és ott tökéletesnek éreztem. Alulról felfelé haladtunk az előre megbeszéltek szerint kb. fél órában. Vigyázott a kenőanyag hőmèrsékletére is. Alaposan dolgozott, itt ott komplikáltabb mozdulatokat is bevetve. Összességében nagyon jó volt.
  • Levezetés:

    Miután a masszírozásomra szánt időkeret elfogyott, olyan utasítást kaptam ami mosolyt szokott csalni hozzám hasonlóan szerencsés sorstársaim arcára is. Vadalma mivoltomat remélem sikeresen lepleztem, mert nem akartam hogy nevetésbe fulladjon a komolynak szánt rész. Vendéglátóm pazar olajos csúszkálásba fogott, erősen kellene keresgélnem az emlékeim között, hogy velem nem érintkező felületet tudjak megnevezni rajta. Az élvezkedésünk lassan pazarul kivitelezett orális kényeztetésembe torkollott, és le kellett állítanom nehogy idő előtt fennakadjanak a szemeim. Viszonzásként hasonlóan jártam el, bár a végjáték elmaradt, itt nem is ez a cél. Kis legális önzőség... Imádtam minden pillanatot.
    Egyidejű kényeztetéssel közeledtünk a végemhez, és durva nagyot lőttem. Valahova. Nem emlékszem. Romeltakarítás,vízivás,és levezető kézmasszázs amiben még részem volt.
  • Elszámolás:

    A találkozónk végén helyeztem az asztalra egy kerek csokrocskát, melynek minden szála, a történtek fényében abszolút megérdemelten landolt nála.
  • Összkép:

    Egy csodás szöszke nővel tölthettem 1,5 órát, aminek minden perce öröm és élvezet volt. Hamar kiderült hogy a hölgy miért is kapta a nevét, mert társalgás is kellemes volt vele. Feltétel nélkül ajánlott kategória!
Happy Massage