• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Szia Freude!
    Köszönöm az írást és a felejthetetlen élményt!
    Örülök hogy jól érezted magad nálam és gazdagítottalak egy élménnyel;)
    Visszavárlak máskor is hogy folytassuk a kalandtúrát:D
    Addig is jó vadászatot;)
    Puszi:)

  • Egyeztetés:

    Szombaton is nézegettem az elérhető lányokat az oldalon.Lotti zöldben volt és már csörögtem is látogatási szándékommal.Elsőre elértem tetszett a programja és kedvessége ezért nemsokára nála voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem pontosan az Allee közeli egyirányú utcába és egyből találtam helyet,ami grátisz volt hétvégén.Hétköznap fizetős az övezet,Bkk is jár minden formában a közelben.
  • Helyszín:

    Egyértelmű a cím nem lehet benézni.Kapuból hívtam és egy perc múlva már nála voltam.Két szobás cicalak kolleginával,de vele nem találkoztam most (korábban már elkaptam őt is egy meetingre:) .Kisebbik szoba Lottié külön pici fürdővel kényelmes ággyal.Falon pillangók repkednek alapzaj music.fm volt.
  • Lány külseje:

    Videós hirdetésén látható egybe szexi ruciban várt rám bájos Lotti.Arca helyes nem kell parázni a kitakarástól.Szeme színe csillogó kék,mosolygós huncut szöszilány.Bőre szolis és tetoválásoktól mentes.Popsija és cickói tenyérbe illőek és jól markolhatóak,puncija borotvált finomság.Nincs plasztikázva sem gyári természetes lány.
  • Action:

    Ajtó mögött lapult szöszi tündérkém és mosollyal puszival becsábított a kéjlakba,örültem neki.Levetkőztem és beléptem a zuhanyzóba ami a szobában van.Pozitívum,hogy két fürdő is van így nem kell variálni rajta,hogy ki kapja marja és veled sem találkoztam MT.
    Mire végeztem a gyors fürdéssel már meztelenül várt rám az ágyon fekve.

    Meg is csókolgattam itt ott kívánatos testét és kértem,hogy pucsítson be,hogy bele nyalintsak.Finom volt és kívánatos.Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.Hasra vágódtam,kipárnázott és szét nyalta a fenekem.Uhh nagyon érezte a vágyam és ügyes nyelvével sokáig kalandozott.Ez a specialitása és én is cserébe nyalakodtam hálám jeléül.69-ben találtam magam és ismerkedős nyalakodás.Vonaglott nyelvemen habzsoltam a puncikát.Olyan szuper volt,hogy rájöttem így élvezem végig a szituációt.Alá dolgoztam és ajkai közé lőttem az első patront.

    Megtörölgetett és hátmasszal kedveskedett.Kellő erővel abszolválta ügyes volt ebben is,közben nevetgéltünk és dumálgattunk az ősi szakmáról és dolgokról.Rá kéredzkedtem ajkára és tovább nyalakodtunk 69-ben.Kértem,hogy gumizzon fel és dogiba beraktam neki a brét.Szépen fogadta jól megmártóztam benne.Edzésnek is megfelelt a tempós dugás mert a víz is levert minket a mutatványtól.Fordított paciban is megdolgozott majd vissza szuper hajtós kutyusba.Éreztem,hogy lövés előtt állok,meghajtottam a magmát,lerántottam a gumát és a szájába lőttem egy forró adagot oda ugorva.Csodálatos volt mert éppen elértem a száját,rá cuppant és kizsákmányolta belőlem az utolsó cseppeket is.Kannibál vadmacs végzett az utódokkal,az igen. :)
  • Elszámolás:

    A végén tettem ki az új pesti bokrétát megtoldva az nfvsz, extrával ami nagyon megérte nekem.Popsi kényeztetés alap,imádtam felejthetetlen volt.Ezt kötelezővé kéne tenni mindenhol. :)
  • Összkép:

    Szexi fiatal csaj Lotti örülhettem,hogy végre megismerhettem Őt.Kék élménnyel gazdagodtam nála csodás meeting volt.Benne van perverz játékokban is ezzel válik ki kortársai közül és ráadásul még élvezi is ezeket.Mosolygós,kedves volt végig velem,vendég centrikusnak mondanám.
Happy Massage