• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahogy írta, Ő maga kezeli a telefont, és mindig hagyatkozhatsz a site-on kiírt elérhető/nemelérhető státuszra. Többször találkoztunk - nem mindig, de általában aznapra sikerül valamit megbeszélni.
  • Megközelítés:

    (Egyelőre) ingyenes parkolás. Ha kocsival érkezel, hagyj időt a helykeresésre - mivel a környéken minden fizetos, hely itt alig van. 1-es villamostól kicsit messze van, de a Mester utcai 51-estől nem vészes.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház minimális labirintussal, sokak mellett én is kiemelném a liftet, ami még "under construction". A lakás kicsi de kultúrált, elvileg van barátnő, de sose láttam, logisztikai probléma se volt sose. A babaszobában kellemes méretu ágy, gyertya, zene, szék (tükör nincs sajnos ;) ), a fürdoben egy rakás tusfürdő és szájfröccs - minden remek.
  • Lány külseje:

    Induljunk a képektől, sem a retusáltak, sem a nemretusáltak alapján nem érhet különösebb meglepetés, ha az inges vagy a body-s kép alapján megtetszik, meg se állj amíg oda nem értél. Külsore egy szép arc, gyönyöru nagy mellek, formás fenék, néhány kultúrált tetoválás és egy köldökpiercing vár, belsore pedig egy belevaló, figyelmes csajszi.
  • Action:

    Fürdés után a hálószobában találkoztunk, ahova már a szexi selyemköntösében érkezett (én meg egy szál törölközőben). Az action része nálunk egy kis beszélgetés is, kivel-mi-a-hogy-mi-van - értelmes csajszi, tudja mit akar. Csókolni veszettül jól csókol, nem ímmel-ámmal, rövidesen mindketten vízszintesen fekszünk az ágyon, s eloször én kezdek el foglalkozni vele azokon a helyeken, ahol szereti. A koncertbol ítélve pedig tényleg szereti, élvezi ha foglalkoznak vele - igen hamar sikerült elvinni a csúcsra, és érezheto volt, hogy ezt az orgazmus-dolgot Ő komolyan gondolja... ;)

    Kis pihegés után helyet cseréltünk, a franciája ügyes, egyáltalán nem pornós, de a mélytorok megvan, és ügyesen használja a nyelvét, ajkait - oda kell rá figyelni, nehogy korán vége szakadjon a délutánnak. VV-húzás után missziben kezdtünk, egy barátnős szeretkezéssel - ami nem egészen ilyenre sikeredett, ugyanis a leányzó ölel, húz, ficánkol, karmolna (ha hagynám), és mindent megtesz azért, hogy Ő is, és te is élvezd, és mindeközben szexi és vadító a mozgásával, na meg azzal, ahogyan szivatjuk egymást apróságokkal. Jónéhány póz kipróbálása után hátulról ért az öröm, pihegve doltünk el. Masszortudása is igen ügyes, ha levezetést szeretnél.
  • Elszámolás:

    Volt egy kis emelés, de abszolút pesti átlag, utólag rendezve, sose szokott szóbakerülni.
  • Összkép:

    Kedves, tökös csajszi, lehet vele beszélgetni is (sőt, ajánlott), és imádja ha foglalkozol vele. A "pornós feeling"-et én csak nyomokban láttam, a szenvedélyes szeretkezést annál inkább - aki így szereti, annak recommended.
Happy Massage