• Honey

  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves Cranberry2! :)

    Örömömre szolgál hogy ismét találkozhattunk és igen kellemesen sikerült eltöltenünk az időt. Megjegyezném elég gyorsan elreppent, még számomra is. ;)

    Remélem lesz még alkalmunk "randizni" s könnyebben fog menni az egyeztetés, amiért utólag is elnézést kérek!

    Kíváncsian olvastam milyen kis írománnyal lepsz meg és mi a véleményed majd 1 év elteltével. :)

    Millió, édes csókjaimat küldöm! :) :) :)

  • Egyeztetés:

    A mostani találka elött kb. egy hónappal úgy volt, hogy találkozunk, de nem jött össze, úgyhogy most kb. két héttel elöre jeleztem érkezési szándékomat és itt, az oldalon egyeztettünk pár rövid üzenetben. Mindig válaszol, ezt díjazom.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem a környékre, két utcányira sikerült leraknom a jármüvet, viszont azért tettem három kört, amíg sikerült helyet találnom. Kicsit türelmesnek kell lenni, de megoldható. ;)
  • Helyszín:

    Kb. másfél éve jártam nála elöször, akkor még az I. kerület volt a cím és ott nagyobb volt a lakás egy picit, de ez abszolút mindegy, mert az igényesség megmaradt és most is egy nagyon tiszta, ízlésesen berendezett kuckóban várt ez a csodaszép leányka.
  • Lány külseje:

    Ahogy már említettem, voltam nála régebben. Szerintem nem változott, hanem maradt az az ugyanolyan csinos, kedves, bájos mosolyú hölgy, mint akkor. Nem kifejezetten magas, szöke hajú, karakteres arcú lány, isteni kebkekkel /mestermunka/ és embertelenül formás és gömbölyü fenékkel. Lapos has /tornázik/ és igényesen kidolgozott test. Odafigyel magára.
  • Erotikus masszázs:

    Már egyeztetéskor jeleztem, hogy kevesebb idöt szeretnék masszázzsal tölteni és inkább a kényeztetés részét élvezném hosszabb ideig a randi alkalmával, s ezzel nem volt gond. Söt..., szerintem ö sem bánta, mint majd ez kiderül a továbbiakból ;). Viszont azért van egy masszázsfajta, amelyet ennél a hölgynél azért mégiscsak kötelezö átélni: csúszkamasszázs azzal a két formás cicivel!!! It’s a MUST - ahogy mondani szokás.
  • Levezetés:

    Cicikkel kezdte, beolajozta a testét, majd fölém kerekedett és elkezdett lassan csúszkálni fel-le természetesen full ruhamentesen. Imádom ezt, mert ahogy a testünk összeér, az irgalmatlan erotikát jelent. Közben lassan az ajkunk is egymásra talált és elkezdödött a csókcsata, mely az említett pozitúrában elég sokáig eltartott. Annyira izgató volt, hogy szinte leírhatatlan, de megpróbálom: a cicik a mellkasomon, csókolózunk szenvedélyesen, s közben a borotvált puncival a kis barátom ingerli ugyanúgy lassú csúszó mozdulatokkal... De elég! Gondoltam egyet és eljött az idö, hogy most egy picit Honey pihenjen és elindultam lefelé, kis felfedezöutamra ;). Még most is áll a farkam, ha visszagondolok arra a finom, illatos és ízletes, de ami még ennél is fontosabb /nekem/, húsos puncira. Úgy kényeztettem, ahhogy csak tudtam, próbáltam gyengéd lenni és felizgatni, amit egy pár perc elteltével szóban meg is jegyzett, s halkan súgta: “Nagyon felizgattál!”. Egy kis idö után bevetettem az ujjaimat is, elöször csak egyet, majd kettöt, s a kéjt még fokozandó pillanatokban már három ujjal is jártam a punciban. Aztán jött ö és az éjszaka fénypontja: hirtelen Honey szájaban találtam a farkam és elkezdett fuvolázni a hangszeren. Néha kezét bevetve, gyengéden, mintha a barátnöjével lenne az ember. Oldalra pillantottam, s az ágy mellett felszerelt tükörben a bepucsított csodálatos kerek segg és a nedves kehely képe fogadott. Izgattam lágyan a popó környékét is, de tényleg csak simogatva, lassan, majd újra ujjaztam a drágát, s ö pedig csak szopott, szopott és szopott tovább. Majd újra egymásnak estünk és csókolóztunk, aztán újra nyalakodtam, ö pedig ugyanúgy újra nekiesett a nyalókájának, s egyszercsak valamikor végem lett...
  • Elszámolás:

    Eredetileg a tervem az csak egy óra volt, de aztán valahogy mégiscsak másfél lett a vége, s így meg kellett kérdeznem aranyos vendéglátómat, hogy mennyi is hát az annyi :). Korrekt volt, bár az alap egy picivel magasabb, mint sok más helyen, de ennél a hölgynél ez abszolút rendben van...
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam, s csak annyit tudok mondani, ill. javasolni, hogy aki igényes partnerre és színvonalra vágyik, annak mindenképp meg kell látogatnia.
    Drága Honey, köszönöm az élményt még egyszer... ;)
Happy Massage