• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam kolléganő vette fel , lebeszéltünk egy időpontot . Sajnos később kiderült hogy nekem az már késő és érdeklődtem van e korábbi időpont . Volt . Rugalmasan kezelték a dolgot .
  • Megközelítés:

    Hát engem a GPS kicsit elvitt és adott cím másik végén rakott le...kellett bőven sétálnom és leskelődnöm !Parkolás szerintem bőven megoldható kategória .. Tömegközlekedést nem vágom ..
  • Helyszín:

    Bejutás diszkrét sehol senkivel nem találkoztam . Kaputelefon. 1 emelet és szélső lakás , sehol senki .Tökéletes bejutás . A lakás több részből áll 3-4 szoba , szerintem csak én voltam vendégként jelen akkor . tette helyszine kellemes fényekkel körbeölelt szobácska egy kis tatamival .. kellemes
  • Lány külseje:

    hát .. ejha .. mit is mondjak . Teste hat számomra tökéletes volt . Hihetetlen mellek egy ilyen apró lányhoz képest , és igen kemény feszes , maga a csoda.. Feneke meg mint az edzett acél , kemény cikk fokhagyma :) Arc szerintem szép . bár nekem mindig az ilyen típusú lányok voltak a zsánereim , lehet elfogult vagyok , szép barna bőr , hosszú haj ... ejha . 100% naturál tunemény. Amúgy meg ezek a beállított fotók nem adják vissza , hogy mennyire extra Vivi !!
  • Erotikus masszázs:

    az a két akció között volt meg .. kaptam egy regeneráló popsi masszázst ami igen jól esett néha megkomponálva egy kis hát masszázzsal . Lazítós dumálós masszázs volt , kellemes . Aki egy fasza ropogtatós , nyüstölős masszázsért megy , az nem itt fogja megkapni . Kibeszéltük az élet nagy dolgait közben , olaj volt bőven !
  • Levezetés:

    Számomra iszonyatosan jó volt.. Eddig volt alkalmam 4- 5 szőr hasonló " találkán " részt venni ,de mindig volt hiányérzetem . Szép volt a lány de flegma , vagy hihetetlen odaadó volt de külsőre nem jött be , szóval nem volt az igazi ..Itt klappolt minden az én részemről . Hihetetlen szexi egy dög ez a lány de egyben egy tünemény is .. A palettáról a kölcsönösség a naturfrancia , kebel szexi is megvalósult gyakorlatban és mind elsőosztályú volt .Ami fontos volt egy percere sem éreztem magam kellemetlenül . O az első hölgy akinél 100 % barátno feelinget éreztem a kényeztetés során és utána is .. Végig hihetetlen ahogy fenntartja a szemkontaktust és egy percre sem hagy lankadni kislányos bájával cukkolja az embert .Az első felvonás "sikerrel " zárult bele is szédultem. A 2. ban is próbálkoztunk de fáradt is voltam meg olyan szinten kifacsarodtam az elsonél , hogy végem volt .. Nem o tehetett róla én voltam a retard ..
  • Elszámolás:

    minden korrekt volt , amit elmondtak nekem a telefonban az valósult meg a gyakorlatban is ..
  • Összkép:

    Extra külső , de iszonyat értelmes is mellette a hölgy , nincs elszállva magátol és ami számomra kurva fontos , hogy nem nyávog és nem irritáló a beszéd stílusa(koszi) egy barátnő érzést teremt ezáltal . Azt hozzá kell tenni , hogy szerintem maximálisan meg volt a szimpátia az o részéről is ami lehetővé tette , hogy ilyen kellemes legyen ez a másfél óra !! Szeretnék még hozzá eljutni és remélem fogad is ..
Happy Massage