• Pamela

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Jaajj drága köszönöm,és nagyon örülök hogy te is jól érezted magad velem :-)
    Nálam az első hogy azt nyújtsam amire vágyik a kedves úr, minden más,ahogy a saját élvezetem is,csak másodlagos számomra!!
    És én ezt tényleg így gondolom...várlak máskor is,legkozelebb budán csodaszép fürdőszobában :-))))

  • Egyeztetés:

    Reggel felhívtam telefonon amikor a hívhatóság értesítő megjelent. Felvette azonnal és le is egyeztettünk egy aznapi időpontot.
  • Megközelítés:

    Negyedik kerület Molnár cukrászdához közeli hely. Jól megközelíthető. Parkolás kicsit necces, de ingyenes. Sok parkoló hely van , de meglepően teli volt a délelőtti időponthoz képest. Gondoltam is , hogy itt nem dolgoznak az emberek, vagy nagyon környezet tudatosak. GPS pontosan oda talál, csak annyi , hogy a ház mögötti parkolóba kalauzol. A ház előttibe több szabad hely volt.
  • Helyszín:

    Panel ház, meglepően tiszta és felújított lépcsőházzal. Mindegyik panelnak így kellene belülről kinéznie. A lakás a célnak megfelelt. A szoba aprócska a miben fogadott, a fürdő tipikus. Szerencsémre volt olyan tusfürdő és szájvíz amit amúgy is használok.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű harmincas második felében lévő hölgy. Szemei igézőek. Itt a szépség egy fantasztikus kisugárzással párosult. kedves megnyerő modora van. Simán a privát életben is elfogadnám barátnőnek, ha mindig ilyen pozitív energiák lengik körül.
  • Action:

    Kötelező körök után az ágyon fogadott. Meztelenül elkezdtük simogatni egymást közben apró csókokkal halmoztam el el remekbe szabott testét.
    Majd egy igazi nagyon érzéki szerelmes típusú csókkal folytattuk hosszan és kis szünet után újra és újra.
    Körbe csókoltam melleit testét lábát és szépen felcsúsztam az ő szerelem barlangjának bejáratatához.
    Mivel jövetelem célja a bebocsájtás volt így ismeretlenként még a barlangjának kapujában el tébláboltam és ujjammal és nyelvemmel, hogy feltörjem a bebocsájtáshoz szükséges kódokat.
    Aktívan, de diszkrét mozgásokkal segítette kódfeltörési szándékomat.
    Nyelvem ujjam különböző tempóval erősséggel nagy élvezettel kereste a felszabadító érzést nyújtó kódot és elmém már tudta, hogy az itt látott és már megérzett tapasztalások tökéletes élményt fognak későbbiekben bebocsájtásom során.
    Eljött a nagy pillanat és a fejemet a bejáratra nyomta kezével és egy szép orgazmus kíséretében jelezte felém, hogy most már bebocsájtást nyerek.
    Ő ezután végig csókolta a testem és és olyan franciába kezdett amit már rég éreztem. Tisztára de ja vu érzésem volt. Valamikor ilyet kaptam attól a nőtől aki a legfontosabb volt számomra.
    Gondoltam akkor folytassuk úgy mint egykoron. Ott is pont úgy nyúlt hozzám pont úgy kényeztetett ahogyan kényeztettek egykoron.
    Ilyen élmények mellett gondolataim végig azon cikáztak, hogy milyen jó volna egy más aspektusban ez az együttlét és milyen jó volna ha az egész napot vele élhetném meg.
    De itt kitisztultak gondolataim és rájöttem, hogy közeledik az az időpont amikor azt kell mondani, hogy lejárt az idő.
    Védőfelszerelésben folytattuk úgy és abban a formában ahogyan valamikor megéltem.
    Egy nagy elmenetellel zártam le találkozónk testi részét.
    Külön jól esett, hogy kód feltörési tevékenységemet kedves stílusos módon köszönte meg. Ez külön is jól esett.
    Fürödni mentem és közben még beszélgettünk, igazából komoly dolgokról, de mégis felszabadultan mint két régi ismerős.
    Elköszöntem, mikor az autómhoz értem láttam , hogy egy negyed órával túlléptem az idő keretet. Nem szólt érte ez is kedves volt tőle. Igazán jól eső érzéssel távoztam.
  • Elszámolás:

    Elején átadtam annyi amennyi rózsaszálat mond, többé nem került szóba.
  • Összkép:

    Fantasztikus nő gyönyörű MILF és nagyszerű szerető miközben kiválókommunikációs partner is. Kell ennél több?
Happy Massage