• Marilyn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első hívásra elértem, és sikerült is időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Taxival, hamar odaértam, így nem kellett a parkolással sem bajlódnom. Marilyn nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy hova kell menni.
  • Helyszín:

    Szerintem a helyszin nagyon okés volt, meg voltam elégedve. Rendezett lakásba léptem be. Fürdő is rendben volt, minden, mire szükségem volt a tisztálkodáshoz rendelkezésemre állt.(tusfürdő , törölköző)
  • Lány külseje:

    épeivel nem árul zsákbamacskát, csodaszép leányzó, nekem nagyon a zsánerem, szép szemei vannak, arca nagyon tetszik, teste is fenomenális
  • Action:

    Lakásba lépve bemutatkozással kezdtük. Csak egy magassarkú volt rajta, zavaromban nem is tudtam, hova nézzek. Tisztáztuk még 1x az itt tartózkodásom időtartamát, előre adtam a virágcsokrot (nem kérte, de én így szoktam) Megfürödtem gyorsan, és mikor a szobába léptem, már az ágyon várt. Kérdezte, hogy szeretnék-e masszázst, de én azt feleltem, hogy most kihagynám. Mondta, hogy helyezzem magamat kényelembe, de most "rossz fiú" voltam, és nem engedelmeskedtem a kérésnek, hanem nyelvemmel kezdtem a melleit kényeztetni, csókokkal kiegészítve, ami szintén kellemes, és nyelves volt. Majd én kértem, hogy feküdjön el, és szép lassan haladtam fentről lefelé. Ajkai csókolgatásával kezdtem, majd nyakát puszilgatva eljutottam ismételtem a szép melleihez, itt elidőztem keveset, de nem nagyon tudtam, hogy melyiket válasszam, így felváltva nyalogattam őket. Eljutva a puncijához, meg kellett magamba, és hangosan is jegyeznem, hogy ez csodaszép punci. Nyelvemet ki be mozgattam, majd körkörös mozdulatokkal kényeztettem, kis sóhajokat hallottam, de sajnos nem jutott el a csúcsra, mikor mondta, hogy most ő fog kényeztetni engem , nem is erőlködtem további nyelvcsapásokkal. Hátra feküdtem, ő féloldalasan fölém jött, és a golyókkal kezdte a kényeztetést, erre nagyon ráérzett valahonnan, mert ezt is nagyon szeretem, és nagyon izgató volt. Az ezredest sem hagyta szárazon, köpködős franciával kezdett, kezét is használta. Egy keveset torokra is vette, ekkor rányomtam kicsit a fejét, ez lehet nem esett neki jól, mert utána már mélyen nem cumizott nekem. Kérdezte, hogy húzza- e a gumit, vagy befejezze így. Erre én mondtam, hogy még kicsit franciázzon. Gumi felhelyezése előtt még mellei között is mozogtam keveset, úgy hogy fölém hajolt és befogta a szerszámom a mellei közé, én meg föl-le toltam neki. Kértem a védőfelszerelést, aminek a felhelyezése után még jó nyálasan ajkaival kényeztetett, majd beleült. Lovagolt egy keveset, majd rákérdezett, hogy megyek-e hátulról. Pózváltás előtt még gyorsan el kezdtem mozogni alatta, de nemsokára fordultunk, és doggy- ba folytattuk. Ma nem éreztem magamban olyan nagy lendületet, így gyors mozgás után még pár lassú lökést is eszközöltem. Szemből is szerettem volna látni, igy fordultunk, teljesen rá nem tudtam feküdni, mert melege volt, de sok időt már nem időztem ebben a pózban. A megbeszéltek alapján arcára, szájába való befejezéshez helyezkedtünk el. Kicsit még nyalogatta a golyókat, majd kezével , szájával eljuttatott a csúcsra. Szája nyitva volt, és kicsit messzebbről élveztem bele neki, a végtermék egy részét kifolyatta melleire, testére. Törölközés következett részéről, én meg elugrottam fürdeni. Mikor öltözködtem, többször is csörgött a telefonja, fel is vette, lehet valakit ez zavarna, de nekem ez abszolút nem gond. Pár szót még beszélgettünk, majd búcsúztam, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban előre mondott azt be is tartotta. Előre tettem le az asztalra. A továbbiakban szó sem volt róla.
  • Összkép:

    Győnyőrű nő perfect francia. Jó fej kedves csaj. Tutti újra megyek. Nekem maximálisan megérte minden perce vele.
Happy Massage