• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már találkoztunk és többször beszéltünk is telefonon, ezért üzenetben érdeklődtem mikor hívhatom, mikor érem el pontosan. Fanni nagyon kedvesen válaszolt és a megadott időpontban már hívtam is. Telefonon mindent megbeszéltünk, könnyen rugalmasan.
  • Megközelítés:

    #Kilencedikkerület: azaz bármi bárhol teljesen jól megközelíthető. Villamos a közelben, parkolási lehetőség szintén, de mivel tömeggel érkeztem nem mértem fel a parkolók árszabását. GPS megviccelheti az embert annyira új a házikó de abszolút könnyen rátaláltam. Oda kell figyelni a telefonban :)
  • Helyszín:

    Mint mondtam nagyon új épületkomplexum. Annyira, hogy a liftben tükör helyett még OSB lapokkal kell szembenéznem. Ettől függetlenül modern és tiszta házról van szó valamint egy apró ámde kifogástalanul tiszta és szép lakásról. Szoba tökéletes, fürdő szintén. Minden a helyén van itt kérem szépen. Panaszra nem lehet oka senkinek.
  • Lány külseje:

    Fanni egy csodálatos fiatal hölgy. A képeknek tökéletesen megfelel. Nekem nagyon bejött külsőleg és belsőleg is. Nyilván ezért mentem hozzá persze :) Csodálatos alakja van, gyönyörű domborulatokkal egyre bővülő tetkógyűjteménnyel ami nem ront az összképen.
  • Action:

    Hosszabb időtartamra érkeztem, ugyanis Fannival nem lehet csak úgy gyorsan eltölteni a perceket. Nem siettünk, sokat beszélgettünk az elején közben ruha le, fürdőbe be aztán ki és a beszélgetés folytatása közben az ágyra keveredtünk megkezdve egymás kényeztetését. Először én kezdtem bele a részletesebb szórakoztatásba, majd Fannin volt a sor. Inkább az utóbbiról tudnék ódákat zengeni, de szerintem már ezzel sokat elmondtam. Minden pillanatát élveztem felvezető kényeztetésének melyet egy igazán tartalmas, olykor erőteljes és határozott szex követett különböző pozíciókban. Néha vissza kellett fogni magam... a látvány, a hangok és Fanni jelenléte összességében az erotika felsőfoka. Pihenés, beszélgetés következett majd ezt követően belecsaptunk egy második menetbe ami az előzőhöz hasonlóan kezdődött és végződött. Francia, szex finoman, szex hajtósabban csattogva, francia és a végén pont! Levezetésként kaptam egy simogatós finom masszázst amit ezúton is köszönök, nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    Mivel már jártam nála nem kérdeztem semmit. Ő sem mondott semmit. Tudtam a dolgom, hogyan illik. Egy csoki társaságában a kis szekrényre helyeztem a borítékot ami végig ott is maradt. A bővebb infoban szabad és kell is tájékozódni, minden részletesen le van írva.
  • Összkép:

    Fanni egy igazán csodás hölgy. Külsőre a zsánerem, ha csak rá gondolok elindul a fantáziám. Belsőleg is nagyon szimpatikus volt. Remekül lehet vele beszélgetni. Az együttlét pedig azt hiszem kifogástalan volt. Értékes ember, értékes hölgy akit bármikor újra s újra meglátogatnék.
Happy Massage