• Szandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Volt már egy meghiúsult randink, akkor kaptam egy üzenetet ,hogy haza kellett mennie, most írtam egy üzenetet, majd a zöld jelzés után hivtam mert a házszámot elfelejtettem.Minden egyéb részletre emlékeztem.
  • Megközelítés:

    Közel a Bécsi úthoz, jár villamos és busz , én kocsival mentem , egy hely volt is az utcában ,nappal természetesen fizetős, késő este viszont otthon vannak.
  • Helyszín:

    Ismert , garázson keresztül való bejutás , voltam már ott, csak a szobát láttam ,mivel érkezésem elött pár perccel teljes , mindenre kiterjedő fürdést tettem munka után , nem voltam a fürdőben.A szoba nagyon kellemes , hangulatos volt, masszázspaddal.
  • Lány külseje:

    Remekbe szabott nő, már bejutás után , hátulról is nagyon tetszett, rózsaszín féle bikini volt rajta, tanga ami a kőkemény fenekét jól kiemelte , ritka izmos testalkal, sportolói múlttal, széles vál, még a melle is igazi és kökemény. Mocorgott is farkam.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában ölelgetés, puszi, közben kiderült .hogy elég ha csak vetkőzök, miután egy szál farokban álltam elötte levette a melltartót, hát meg is lepődtem, ilyen sportos , mégis szép, viszonylag nagy és kökemény cicit nem láttam..Meg is szeretgettem öket.a szám hatására egészen apró hegyes ,szívni való bimbó kerekedett ki.
    Türtőztettem magam és mégis kértem egy sportos kezű masszázst, mert nagyon megkívántam, nehogy baj legyen.Egy kicsit le is tudtam higgadni, nagyon jó hátmasszázst kaptam, erős gyúrás után érzéki simagatásokkal oldotta a hangulatomat. Ha volt lehetöségem simogattam a kezem ügyébe eső testrészeit. Amikor már nem bírtam tovább megfordultam.
  • Levezetés:

    Leszálltam a padról, majd lehúztam a bugyiját.
    Kértem hogy feküdjön a padra, majd beállitottuk a helyzetet , hogy jól elérje a szám , az ujjam a pináját.
    Kellően nedves volt már , igy szinte egyszerre nyalhattam, ujjazhattam.Szandra láthatóan, hallhatóan élvezte , nekem pláne élvezet volt érezni a lüktetést.két ujjal ls szájjal.
    Simogatások közepette a fejéhez léptem és a szájába adtam a farkamat, közben még a nedves nyílást tudtam simogatni.
    Viszont a kényelem kedvéért később a padra feküdtem és elkezdődött a várva várt igazi szopás .
    Nem tudom részletezni ezt át kell élni , Szandra szája nyelve mint egy pina úgy fonta körbe a faszomat, ha becsuktam a szemem ,pinát éreztem magamon.
    Hozzá kell tennem .hogy Szandra nyelves igazi csókja is igazi csemege.Hatalmasat élveztem a pina szájba, ameddig kellett rajta volt a szája, sokkal később vonult el tisztogatásra.
  • Elszámolás:

    A régi átlagot raktam le valahova, az első egyeztetésnél beszéltünk róla.
  • Összkép:

    Ha az első randink létrejön , akkor ez már a második lett volna, szerintem különleges csaj , egyedi szopással , testtel, mindene tetszett, ajánlom azoknak akik nem a fruskáktól várják a megváltást.
    Szandra be is vallotta , imád szopni , éreztem is nagyon.
Happy Massage