• Helena

  • Beküldte:
  • Helena reagálása

    Nagyon örülök, hogy kellemesen telt neked is ez a másfél óra! :) A hibákat korrigálom, köszönöm az észrevételeket! :) Remélem még találkozunk, puszi!:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem először, párszor már próbáltam keresni korábban is, ezúttal szerencsém volt. Kedves hangon és türelmesen informált mindenről, amit kérdeztem. Az időpontot végül sms-ben egyeztettük, sima ügy volt.
  • Megközelítés:

    VII. kerületben a Városligethez igen közel van Helena kuckója. BKV biztosan jár arra, de ez nem erősségem. Parkoláshoz kell egy kis szerencse, de nem lehetetlen küldetés. Fizető övezet!
  • Helyszín:

    Tipikus régi gangos bérház. Én szeretem az ilyen épületeket, nem mintha ez itt bárkit is izgatna. Kaputelefon után a belső folyosón a rácshoz Helena jött beengedni utcai ruhában. Onnantól már kevésbé foglalkoztam a házzal... A lakás abszolút rendben van. Az ágy kinyitható kanapéágy-szerű. Ez lenne talán az egyetlen fejlesztésre szoruló rész, ha valamin fogást kellene találnom. Fürdőszoba aprócska, tusfürdő pont annyi van, hogy nem jön zavarba az emberfia a választéktól.
    Kávéval, majd valahol a program vége felé teával kínált. Ez megint csak egy apró figyelmesség, de jelzi, hogy nem átlagos helyre érkezünk!
  • Lány külseje:

    Egy kis ír tündérről van szó! Az eredeti vörös haj a gyengém, így kapásból elfogult vagyok. Helyes pici cicik, szép fehér bőr (semmi tetoválás, hál'istennek!) és egyszerűen elbűvölően szép arc. A kedvessége pedig szerintem kivételes. Mivel először találkoztunk, ezért feltételezem, hogy mindenkivel hasonlóan közvetlen és aranyos.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalom lévén az ismerkedésre helyeztük a hangsúlyt, e mellett a masszázs kissé rövidebb lett. Erős kézzel masszírozott, ami nagyon jólesett. Legközelebb ezt a részt kicsit hosszabbra fogom nyújtani...
  • Levezetés:

    1,5 órás programra neveztem be. Fürdés után már ruhátlanul várt, kedvesen felajánlotta, hogy megtörli a hátamat. (Ezt eddig még sehol sem ajánlotta fel egy lány sem. Figyelmes!)
    Apró csókok, finom érintések után kényeztettem egy kicsit. Ez amolyan kis játék volt, még érezhető volt egy hangyányi távolságtartás mindkettőnkben. A csere után pillanatok alatt végem volt!
    A masszázs után hasonlóképpen fejeztük be a randit. Franciája hosszan elnyújtott, változatos volt, nagyon jó ritmussal! Az ágy adottságai miatt kicsit bénázós jól helyezkedni, ezt egy jó tatami, vagy egy franciaágy könnyen orvosolhatná!
    Ja, ami nekem még szimpatikus volt: A 1,5 óra alatt halk relaxációs zene szólt. Számomra totál kiábrándító, ha egy lány a Music Fm-et gondolja megfelelő háttérnek. Apró dolgok ezek, de ebből áll össze egy igazán kellemes 90 perc!
    A végén tökéletesen ellazultam, és mosolyogva távoztam. Nagyjából erre mondják, hogy a foglalkozás elérte a célját. :)
  • Elszámolás:

    A sokat emlegetett budapesti átlag. Egy megszokott kerek szám. A végén rendeztem, mert valahogy szóba sem került részéről egyszer sem. Újabb pozitívum a sok közül.
  • Összkép:

    Az első alkalom számomra egyértelművé tette, hogy a lehetőségeknek csak egy igen kis részét használtuk ki, és bőven van miért visszatérni. Helena teljesen elbűvölő lány, ha azóta eszembe jut, mindig mosolyognom kell! Röviden összefoglalva: A szilikonos-szoláriumos-műkörmös vonal kedvelői és a pornós vonalra erősen kihegyezett kollégák számára nem feltétlenül itt kell kopogtatni, viszont a természetes szépséget, figyelmességet és odaadást keresőknek szerintem tökéletes döntés lehet Helena. Tényleg ritkán járok lányokhoz, és nem vagyok egy visszatérő-típus, de Helena esetében szerintem kivételt fogok tenni...
Happy Massage