• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    személyes üzenetben vettem fel a kapcsolatot, majd vtr-en folytattuk a kommunikációt. Nem kellett sok kérdést tisztázni, csak a randi időpontjában egyeztünk meg. Telefonon csak a ház elől hívtam a bejutási információk miatt.
  • Megközelítés:

    nem néztem, hogy fizetős lett-e a parkolás a környéken, hétvégén voltam, megálltam pont a ház előtt. Nem kaptam büntetést, ezért gondolom, hogy itt nem kell fizetni a hét minden napján. Könnyen megtalálható, a házszám is jól láthatóan ki van írva a bejárat mellé. Az utca egyirányú, érdemes figyelni erre. BKV-val tökéletes, csomóponthoz nagyon közel fekszik.
  • Helyszín:

    újépítésű ház, pár lakással. Többen rendelnek a lakásban, de a logisztika kiváló, csak a hangját hallottam a barátnőnek, nem zavart. Minden tiszta, rendes, a fürdő kényelmes, mindennel felszerelt, a hálószobában halk zene szólt, az ágy mellett tükör, a lepedő a szemem előtt került föl. Példás.
  • Lány külseje:

    nagyon szép lány, helyes arca van és mosolygós. Jó alakja van, formás mindenhol. A cicik formája nagyon szép, a mellbimbók nagyok és kiállnak, izgatásra remekül reagálnak. A popó szép formájú, kerek, csupasz punci, finom bőr, jó hozzáérni. A képek abszolút fedik a valóságot. Fekete bodyban fogadott magassarkúban.
  • Action:

    mosolyogva nyitott ajtót, majd gyorsan levettem a csukámat. Be a hálóba és kis eszmecsere, ki hogy van. Útmutatás, hogy merre találom a törölközőt és mehetek fürdeni. Hohó! Ne rohanjunk annyira! Átöleltem és finom csókokkal kezdtünk. A kezem máris megtalálta a neki legkedvesebb helyet és elkezdtem simogatni a hátsóját közben. Ahogy elvoltunk, finoman kezdte lehúzni a pólómat, majd a nadrágok jöttek. Az alsó lehúzása után az ujja végivel simogatta a szabaddá vált zacsi mindkét oldalát. Ez az! Ezért jöttem újra. Kezembe vettem a törcsit és irány zuhanyozni. Gyorsan megejtettem, szájvíz használat és ugrás vissza a tetthelyre. Ekkor kezdte a lepedőt felhúzni, kérdeztem, hogy segítsek-e, de csak hátráltatni tudtam azzal, hogy a popsit és a hátát simogattam. Mikor végzett, felém fordult és csókolózni kezdtünk. Nyelvészkedtünk picit, majd leültetett, hogy mindjárt jön vissza. Rendbe tette a fürdőt és megjelent. Újra nagy örömmel üdvözöltük egymást és csókváltással hangoltunk. Megszabadítottam a fogadóruhától, amit az ágyra hajítottam. A legutóbbi találkozónk végjátéka mély nyomot hagyott bennem, ezért masszázst kértem kezdésnek.

    Lefektetett hasra, a lábaim enyhén szétnyitottam és hátra küldtem a kolbászt, nehogy kihagyja a jóból. Finom, de határozott masszírozásba kezdett. Először a hátamat gyúrta végig, majd a lábaim következtek, kicsit beszélgettünk közben, de az érintéseivel egyre jobban húzott fel, ezért alig tudtam válaszolni, csak sóhajtoztam, főleg, amikor az ujjaival finoman simogatni kezdte a hátsómat. Utána lejjebb haladt és finom mozdulatokkal kezdte simogatni a zsákot és a farkamat. Hátranyúlva simogattam a lábait. Egyre jobban nyitottam szét a lábaim, hogy minél jobban hozzáférjen. A szememet is alig tudtam kinyitni olyan jól esett. Azért néha sikerült és láttam, hogy a tükörből nézve mosolyog. Ezután szájjal csinálta ugyanezt és végig puszilta a farpofáimat, majd egyre mélyebbre hajolva körbenyalta az egész környéket, utána a póznát vette kezelésbe finom nyalintásokkal, míg egyszer csak bekapta, amennyire csak hozzáfért. Hosszú perceken keresztül húzott a különböző területek változatos érintésével. Végem volt. Akármeddig el tudtam volna viselni ezt a műveletet, de egyszerre éreztünk rá a fordulás időszerűségére.

    Megfordultam és felkészültem a folytatásra, ami jött arra azonban nem számítottam. Feltolta a lábaimat és szétnyitotta, majd behajolt és egy fergeteges gátnyalással kezdett. Kiterjesztette a környékre is és mindenhol megkaptam a törődést, nem volt hiány. Ezután egyre feljebb jött és a zacsi nyalásával folytatta, majd az arcával végig simította a kígyót és csak ekkor kapta be. Kéz nélkül csinált mindent és rögtön a bekapás után tekintélyes részt vett vizsgálat alá. Nem ment le tövig, de alig láttam az árbocból valamit, miközben szopogatta. Finoman csinálta, egyre közelebb vitt minden mozdulatával a robbanáshoz. A haja ki volt engedve, folyamatosan pakoltam ide-oda, hogy tudjak mozizni. Néztem is a történteket, aztán egy idő után elkapta a dákó tövét és kézzel fejte, miközben egyre gyorsuló ütemben szopott. Éreztem, hogy itt az idő, mindkét kezemmel hátrafogtam a hajszálait és így tartva a fejét kezdtem ellentempózásba alulról. Tartotta közben a mélységet, nem engedett ki és pár perc együtt dolgozás után még ki tudtam nyögni, hogy remélem lenyeli. Egy teli szájas igen után pár húzás múlva őrületeset robbantam a szájába, ami a megbeszélteknek megfelelően el is tűnt a torkában. Kielégülten sóhajtoztam pár percig. Mosolyogva nyújtotta a törlőkendőket.

    Mellém feküdt, majd kicsit beszélgettünk, közben simogattuk egymást és gyorsan támadásba lendültem. Oldalán feküdt és lesmároltam, majd lejjebb haladva kezdtem puszilgatni az ágaskodó bimbókat. Tetszett neki a művelet, sóhajokkal kísérte. Megkértem, hogy feküdjön le kényelmesen, hogy jól hozzáférjek. Újabb csókok, majd óvatos játék a cicikkel, aztán egyre lejjebb haladva eljutottam a punci közelébe. Mellette térdeltem, így mikor lehajoltam a szeméremdombhoz és puszilgatni kezdtem a környező részeket, azonnal a keze ügyébe vette a szerszámomat és apró izgató húzásokkal keményített, amíg lent nyalakodtam. Már a környék izgatásakor izgalmas hangokat adott ki, amikor pedig benyaltam a szirmok közé, még intenzívebb sóhajok jöttek. Betoltam a nyelvemet a hüvelybe és érződött az izgalom íze. Visszatértem a csiklóhoz és a legjobb hangokat előhozó részek ütemes izgatásával, bő nyállal kiegészítve viszonylag gyorsan eljutott a csúcsra. Hanyatt fekve pihent egy kicsit, ezután mindketten gumit akartunk.

    Feldobta a védelmet és a lovaglással szerettem volna kezdeni. Emlékeztem rá, hogy nagyon tudja élvezni ezt a pózt. Síkosítás nélkül ült bele és tövig nyelt az elázott puncival. Ütemesen mozgott rajtam úgy, hogy a csiklója végig kontaktban legyen a testemmel. Nem kellett irányítani, csak markoltam a melleket és simogattam, ahol értem. Pár perc lovaglás után hallatszott, hogy kezd felérni újból, ekkor elkaptam a kerek popót és annál fogva segítettem a mozgását és függőleges köröket leírva dörzsöltem magamhoz. Egyre hangosabb sóhajok között élvezett el. Abbahagytuk a mozgást, amíg kipihente magát, majd újabb rohamot kezdett. A tempó még mindig közepes, de határozott volt, ő diktálta, én csak kapaszkodtam a fenekébe, vagy a derekánál tartottam. Ahogy kezdett újból erősebben dörzsölni, megfogtam a popót és alulról kicsit kezdtem rádolgozni. Közben húztam magamra és nem sok idő múlva jött a „Most!” vezényszó. Kis tempózás tovább és halk nyögések közepette suhant el újra. Rám borult, a haja teljesen ellepte a fejemet. A fülembe fújta a levegőt és sóhajtozott, majd elkezdtem lassan újra tempózni. Kézbe vettem a fejét, másik kezemmel átöleltem és dolgoztunk tovább. Folyamatosan súgta a fülembe, hogy csináljam tovább. Egyre jobban kezdtünk kimelegedni, éreztem, hogy kezd nedvesedni a háta és a popó is egyre nyirkosabbnak tűnt. Teljesen összegabalyodva mozogtunk és pár percen belül megint elernyedve feküdt rajtam. Kis pihenőt vettünk, majd átfordultunk misszibe.

    Alig vártam, hogy ebből a szögből is bebújhassak, a tempó maradt ugyanaz, mint lovaglás alatt. Határozott, de nem túl gyors döfésekkel hatoltam belé és szinte egyből rádőltem. Átölelve húzott magához és közben folyamatosan kommentálta az eseményeket, amivel egyre jobban húzott, így keményítve a szondát, ami a teljesen elázott és kitágult barlang ellenére legjobb formáját idézte. Tempóztam is tovább, közben a kezemet az arca mellé tettem, ekkor ráfordult és az ujjaim végét nyalogatta, majd a szájába vette és szopogatta. Ahogy nyomakodtam, hirtelen újból magához húzott és heves sóhajok közepette ment el még egyszer. Ahogy leszálltam róla, láttam, hogy alig tudja kinyitni a szemét, tetszett, hogy ennyire készen van. Hagytunk egy kis pihenőidőt, közben a punciban pihentettem az árbocot. Eltelt egy kis idő a folytatásig, levezető csókokkal és az ujjak szopogatásával töltöttük el. Hamarosan újból mozogni kezdtem benne és a látványban gyönyörködtem immáron a karjaimon támaszkodva. Egyre kezdtem gyorsítani a mozgást, majd az egyik lábát a vállamra téve nyomtuk tovább. Nagyon bejött ami elém tárult, de éreztem, hogy váltanunk kell.

    Kutyust kértem és készségesen fordult a megfelelő pozícióba. Pár aprót csaptam a kerek popóra, ezt nem lehetett kihagyni és szép lassan kezdtem el az akciót, de nem kellett tartalékolni, minden be volt melegedve megfelelően. Egyre gyorsítottam a tempón és úgy vettem észre jót tett a pózváltás. Határozottan kezdett újból megjönni a hangja és nagy élvezettel toltuk egymást doggyban. Egyre nagyobb erőket mozgósítottunk a cél elérése érdekében. A derekánál fogva húztam magamra egyre erőteljesebben. Kavarogtak a gondolatok hová szeretnék élvezni, de egyre közelebb került a vég érzése, aminek hangot is adtam. Ezt megérezve, azonnal hangosabban kezdett el sóhajtozni és a tükörben hátranézve próbálta elérni, hogy bedobjam a törölközőt. Sokat segített a látvány és a hangok, de az érzés már annyira eluralkodott rajtam, hogy végül a megszakítás nélküli gumitöltés mellett döntöttem és a popsit markolva brutális sortüzet adtam le a szkafanderbe. Kegyetlen jó volt még ki-be húzgálni egy kis ideig, majd hátranyúlva megszabadította magát a tehertől és nyújtotta a törlő alkalmatosságokat. Leborultam az ágyra és kifújtam magam, mielőtt a zuhanyzó felé vettem volna az irányt. Kellemesen elfáradtam és ő is ásítozott, jól meghajtottuk a végét. Kis dumcsi, gyors fürdés és búcsú.
  • Elszámolás:

    minden az alapban, nincsenek extrák, a program bőséges és szimpátia alapon elég sok finomság működik, nem is kell könyörögni értük. Baráti csokrot tettem az asztalra egy kihagyhatatlan élmény után.
  • Összkép:

    Az történt, amit vártam. Az elején jól felhúztuk egymást, majd lenyűgöző szex keretében kikészítettük a másikat. Úgy vettem észre, megvan az összhang, maximálisan odaadó és nem fél megkeresni a saját boldogságát sem a légyottok közben. Ezzel a hozzáállással bérelt helye van a legnagyobb kedvenceim között. Már megismerkedésünkkor kijárt volna neki a legmagasabb minősítés, de tudtam, hogy hamarosan találkozunk újból és ki fogja érdemelni. Így is lett.
Happy Massage