• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fiatal kolléganőjét szerettem volna újra meglátogatni, de a hétvégén nem volt elérhető. Viszont már bemutatta Annát nekem, akihez már régen szerettem volna menni. Most itt volt az alkalom hívtam, nem Ő vette fel, később hívjam úgy este felé ezt az utasítást kaptam. Alig telt el pár perc Anna vissza hívott, meg is beszéltük másnapra az időpontot. Semmi program elképzelés nem volt, jó besziket olvastam gondoltam rá bízom. Azért harisnyát megemlítettem neki hogy szeretem.
  • Megközelítés:

    Keleti pu. felől érkezem, pár sarokra 8.-ker. Parkolás fizetős de hétvége lévén nem kellett. Hely van bőven,. Házszámot most sem láttam kiírva pedig nappal mentem, am híres zeneszerzőnk neve jól olvasható.
  • Helyszín:

    Új építésű, lifttel föl a jeles emeletre. Nyílott az ajtó, a lakás két szobából áll. Fürdőkád zuhany függönnyel, rengeteg tusfürdő, szájvíz, papír poharak, fogkefék gyári csomagban, tictac, desodor. Most a második szobába jártam, körbe tükrök, hangulat világítás ledek, a padló sarkába.Tágasabb mint a másik, a tatamin kívül egy masszázs pad is elfér a lényegen nem változtat. Halk zene és a lényeg, csodálatos istennő a közelbe.
  • Lány külseje:

    A hét elején már láttam egy pillanatra mikor bemutattak neki. Az arca annyira elragadó volt hogy a többi részt nem is tudtam akkor szemügyre venni. Szexi fehérneműben és combfix harisnyába fogadott, ahogy ment előttem majd rá vetettem magam. Gyönyörű testen észbontó tud lenni a sejtelmes fehérnemű. Fürdés után a melltartó lekerült róla.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs pad mellett álltunk mikor magamhoz húztam. Nem volt ellenére, sőt olyan puszilkodás, csókolózás, alakult ki mintha a katonaságtól jöttem volna haza a kedveshez. Ezt nem lehet leírni innentől, sorjában, mert nem előre tervezett forgatókönyv szerint történt. Sőt teljesen rendhagyó módon csak az én kívánságaimat követte és közreműködött mindenbe. Meg is szűnt a külvilág teljes egészében, csak ami éppen jólesett és a képzeletbeli dolgok jöttek sorra. Kis idő múlva a tatamin voltunk, folytatva amit az elveszett ész diktált. Popsit kezdtem puszilgatni, harisnyás lábain a fütykös. Ezt hamar abba hagytam, mert a kéj már majdnem elöntött.
  • Levezetés:

    Hátára fordítottam és célba vettem előről. Szexi bugyi segített kétoldalt félre húzva, középen volt rajta nyílás, bele a mézédes kelyhébe. Nagyon picit borostás volt, de így még izgatóbbnak tűnt számomra. Lábakat ekkor már jól felhúzta, elhelyezkedtem odalent. Pár perc és elkezdett mozogni, aminek a ritmusát próbáltam felvenni. Az ujjamat nem vetettem be mert annyira mézédes, jó ízű volt hogy minden cseppjét érezni akartam. Így is meg lett az eredménye, olyan gyönyörű volt csak nem tudtam betelni vele, kezemmel a csípője alá támasztottam, megemelve tovább nyalogattam míg teljesen le nem nyugodott. Aztán a harisnyás lábakat a nyakamba kaptam, és csókoltam a lábfejét, talpát miközben a kéjrudat combja közé szorította. Nem bírtam sokáig ezt az izgató pózt, pillanaton múlott hogy nem lett végem. Kis pihenés, ledőltem a tatamira. Kezdetét vette egy nagyon finom, érzéki simogatás, puszilgatás a nyakamtól indulva egészen a középpontig. Sok helyen össze rándultam, nem is tudtam ezekről a pontokról idáig. Olajat vett elő és egészen a gátig lenyúlt úgy masszírozta a kéjrudat. Tükörbe néztem amikor az ajkait is be vetette, elmondtam mikor jó az erőssége és picit fogtam a fejét az ütemet is segítve, az utolsó pillanatig, hogy a kezével nyugtasson le. Hozzám bújt mint a kis barátnőm, nem számított hogy az időnk lejárt. Még csak nem is küldött fürdeni sem. Hihetetlen milyen érzéseket tudott kiváltani belőlem, átadta az irányítást mintha a barátnőm lenne, de mindenben segített és közreműködött.
  • Elszámolás:

    Már föl voltam öltözve, meg sem említette a nagy beszélgetés közbe. Majdnem restelltem is magam hogy nem figyelek.. Bár megtoldottam egy kicsit. Érték aránya nem hasonlítható a kapott élményhez.
  • Összkép:

    Mindenre számítottam csak ilyen fantasztikus élményre nem. Ezzel mindent elárultam. Megpróbálok nem telefonálni és sms-ezni.
    Istennő besorolás az a minimun, de még ezt nem tudom a rendszer nem engedi.
Happy Massage