• Jana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megjelent a hirdetése, már akkor felkeltette érdeklődésemet a Hölgy. Kevés képpel hirdet, de az lejött, hogy gyönyörű lábai, és popója van.Telefonon beszéltünk, de akkor nem találtunk megfelelő időpontot.A múlt héten hívtam, megismert, néven szólított (nagy piros pont) és már rögzítettük a találkozó időpontját, és helyszínét.
  • Megközelítés:

    Óbuda, forgalmas sugárút belső szerviz útján megközelíthető, közelben minden bkv megtalálható. A parkolás most fizetős, de a legkedvezőbb tarifával, ezért a ház előtt lehet parkolni. Kéretik figyelni, mert az ellenőrök keselyűként köröznek, és néhány "döggel távoznak.
  • Helyszín:

    Teljesen felújított többszobás panel lakás, korszerű, esztétikus fürdőszobával, 4*-os zuhannyal. A tetthelyen nagy ágy, ami kihúzható, ezért nem olyan kényelmes mint egy frankhoni de elviselhető. A ruhák széken várják az eseményeket, a lábbeli már az előszobában leugrik a lábról. Tisztaság, de látszik, hogy több szereplős a lakás. Fürdőbe menet egy pillanatra találkoztam is egy kolleginával, de ez engem végképp nem zavar.
  • Lány külseje:

    Nos a lényeghez értünk: Jana megjelenése felülmúlta a várakozásaimat, pedig azok sem voltak kevesek.Szerintem szép,és kifejező a pofija van,fürkésző, mosolygós szemekkel.Egy ruhában fogadott, amiben szintén tetszett, de amikor ledobta, és melltartó- tanga kombóban megállt előttem leesett az állam: Ilyen sportos lánnyal rég nem találkoztam. Izmos, de nem kigyúrtan, gömbölyű vádlik, formás lábak, és hihetetlen popó. A karok- vállak nőiesen, és izgatóan izmosak .Bőre szolizott, de puha és hibátlan, öröm simogatni. Keblekről a következő bekezdésben...
  • Action:

    Lábbeli lerúg, szobába be...egy minutum small talk, majd rendezem kérésére a rendezni valókat. Kapok törölközőt, irány a zuhi. Vissza, majd a ruha lekerül, és bámulom remek alakját, smárolni kezdünk, közben simizem itt-ott, ő benéz a kezével a rám tekert törölköző alá, és katona életjeleket ad... Leveszem a melltartót, szép formájú, de nem nagy mellek tárulnak elém, elképesztően nagy és érzékeny bimbókkal. Kár, hogy egy szám van...felváltva szopogatom őket, majd újabb smár, ledőlünk, és lesodorja a tangát. Megfogom ott...sóhajok, és irány dél! Ízes ,zamatos, nedves puni vár ott, amit nyelvvel, később egy újjal kényeztetek a gyönyörig!
    A katona már ettől ezredes, türelmetlenül várta a továbbiakat. Idegen nyelv a részéről, de gumit kérek, ami közös erővel rákerül az ezredesre és misszivel indítunk. Eleinte finoman, majd vadul dugunk. Barlangja izmos, de befogad, és jól szorít. Fordulunk, lovaglás guggolva, mesés a látvány ahogy ki-be jár a katona. Néha a makkot izgatja-gyilkos póz-túlélem, doggy, és oldalról...izzadok mint a ló, fél óra intenzív dugás után szájjal befejez, kivégez...beleborsózok most is ,ha rágondolok! Utána víz, beszélgetés az életről, zuhi, és tipli.
  • Elszámolás:

    Egy extrával az új budapesti átlag, előre rendeztem, annyi, mint a telefonban, és az infóban.Nem is esett róla szó.
  • Összkép:

    Visszamegyek! Szememnek- számnak ingere ez a leány, terveim vannak vele. Egy értelmes, kedves nő, aki lenyűgöző alkattal bír, engem elvarázsolt. Köszönöm Jana!
Happy Massage