• Zirisz

  • Beküldte:
  • Zirisz reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszit Draga :) :*
    Őszinten az olvasas elején nem tudtalak beazonosítani, de a testápolos hátmasszázsod segített :D :D :D
    Továbbra is kenem magam testápoloval minden fürdes utan :) , ugyhogy legközelebb már tudod, hogy rám picike is elég lesz :)
    És nagyon remélem, hogy még találkozunk ;) :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette és teljes körű információt adott. De ezen információk nagy része a bővebb infóban is fent vannak.
  • Megközelítés:

    A telefonban megadott pontos címen rendel. Újlipót város egyik frekventált társasházában. Parkolás és tömegközlekedés is segíti az embert.
  • Helyszín:

    Mivel ismertem a pár éve épült sok emeletes társasházat nagyon könnyen oda. Telefonban kapúkód és emeletsázám megadása után bejutottam a hőn áhított kéjlakba!!
    Igen, igazi kéjlak: kellemes füstölő illat, lágy zene és félhomály fogadott, de mindez nem akadályozta tekintetemet!! Alaposan feltérképeztem partneremet!!
    A lakás kicsi, de a célnak megfelel, maximum az elosztása a fürdőbe való bejutás lehet kalandos, amennyiben egy garzon lakásban a közlekedés kalandos lehet.
    Szép és rendezett fürdő, illatos törülköző és piha ágyikó várja az embert, ha Ziriszt meglátogatja!!
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő!! Szép bőr, formás alkat!! Felhívom mindenki figyelmét a szép álló és kívánatos mellbimbókra!!! Élőben még csodálatosabbak!!!
    A festett szőke haja és a szép szemei egyből levettek a lábamról!! Szimpatikus volt, hogy leültetett és beszélgetést kezdeményezett!! Ilyet mostanában nem nagyon tapasztaltam, a beszélgetés alatt pedig volt időm alaposan szemügyre venni a Hölgy külső tulajdonságait, és a beszélgetés alatt a belső értékek is felszínre kerültek.
    Szóval: az arckitakarástól nem kell félni, igazán aranyos és kedves arca van Zirisznek.
  • Action:

    Mivel egy alapos (5-10 perces) beszélgetéssel kezdtünk volt időnk egymásra hangolódnunk: beszélgettünk zenéről, kikapcsolódósáról, kondiról. Természetesen vízzel is kínált.
    A kötelező tusolás után már az ágyon várt, és türelmetlenül várta, hogy megszabadítsam a csodálatos, csipkés fekete fehérneműjétől!! Amit megpillantottam nedvesedő punciját egyből orálisan kezdtem kényeztetni, amit ő sem hagyott viszonzatlanul. A 69 után gumit húztam és hátulról tettem magamévá Ziriszt. Igy is lett végem.
    Átvezetés képpen masszíroztam, de annyi krémet kentem rá, hogy azt hittem reggelik kell kenegetnem, hogy beszívja a bőre!!

    A mások kör csókcsatával kezdődött, majd újra a punciját, a gátját és a fenekét kényeztettem, ami hallhatóan nagyon tetszett neki!!! Szinte kérte, hogy hagyjam abba!!! De nekem is akkora élményt nyújtott, hogy miközben a finom kellemes puncit nyalom ilyen érzéseket és gyönyör hangokat tudok kicsalogatni Ziriszből!
    Hatalmasakat élvezett, amit a tényleg én is átélhettem vele!! Csodás volt.

    Természetesen állt a farkam, mint a cövek, úgyhogy gumit húztunk és most szemből tóltam a szépséges Ziriszt!!
    A mellét markolászva élveztem bele a gumiba, annyit kis utódot kipréselve magamból, hogy még én is meglepődtem!!!
  • Elszámolás:

    A felefonbam beszéltek szerint, előre rektam a bejárathoz. Ahogy ilyenkor illik.
  • Összkép:

    Végtelenül szimpatikus és kezdeményező hölgyet ismertem meg Zirisz személyében. Az adatlapján csak most vettem észre, hogy dohányzik, ott a helyszínen ennek nyomát sem tapasztaltam. Összefoglalva, nagyon megérte, erősen ajánlott kategória!! Nem is értem miért van csak ennyi beszámolója!!! Hajrá, látogatásra és beszámoló írásra fel!!!
Happy Massage