• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az első egyeztetett időpont nem jött létre, mert a megbeszélt időpontra sajnos nem egyformán emlékeztünk.Viszont maximálisan segítőkész volt Mara, mivel kárpótlásul a következő alkalomra beígérte, hogy megtoldja valamennyire a masszázst
  • Megközelítés:

    Könnyen elérhető a hely, egy főpályaudvarhoz nagyon közel van, parkolni sem túl nehéz a közelben, 10 perc sétával még egy plaza mélygarázsa is alternatíva lehet,
  • Helyszín:

    Mara minden telefonbeszélgetésünkkor előre exkuzálta magát, hogy a jelenlegi helyszíne egy ideiglenes hely, nehogy megijedjek :) Valóban az ideiglenesség miatt a környezet nem mondható ideálisnak, bár ez engem nem igazán zavart. Szegény Mara azt mesélte, hogy volt aki meggondolta magát a körülmények miatt. Állítólag korábban gyönyörű helyen tevékenykedett, csak most egy változás miatt egy időre ez a kevésbé ideális helyszín van csak. A fürdő sem a legtutibb ilyen szempontból, de tusfürdő volt bőven, és törülköző is amit adott nagyon kellemes anyagú és tiszta volt.
  • Lány külseje:

    Mara külseje nagyjából azonos a képeken láthatóakkal, bár itt is szabadkozott, hogy a képek készítéséhez képest van rajta némi súlyfelesleg, amit én nem nagyon szúrtam volna ki, bár megint csak elmondhatom, hogy én nem a külsejére voltam kíváncsi, hanem a masszázsára. Egy lepel volt rajta amikor ajtót nyitott, később valamivel kevesebb textil maradt rajta, bár nem vittem túlzásba a szememmel a legeltetést.
  • Erotikus masszázs:

    Kezdésnek egy elég tartalmas beszélgetéssel kezdtük, hogy mi van velem, miért kerestem fel, tehát igyekezett képbe kerülni a fizikai és lelki-állapotommal kapcsolatban. Nagyon jófej és érdeklődő volt. Később a masszázs alatt is beszélgetett velem, azonban ott már néha úgy tűnt, mintha kicsit elkalandoztak volna a gondolatai mivel elég sokszor visszakérdezett. A masszázs is kicsit kevésbé tűnt tudatosan felépítettnek, néhányszor megszakította, és kiszaladt valamit elrendezni. Ez picit fura volt. A mozdulatok is egyszer kellemesek voltak, egyszer pedig viszonylag erőteljesek, de nem nagyon volt köztük átmenet. Egy picit úgy éreztem, mintha nem igazán sikerült volna jól rám hangolódnia. Azért megtalálta a rám jellemző csomókat a hátamon és a nyakam környékén, tehát nem mondhatom, hogy nem figyelt rám egyáltalán.
  • Levezetés:

    A kényeztetés elején is az derült ki, hogy nem nem arra készült amire én, mivel meglepődött, hogy akkor én lehetőleg egy elnyújtott masszázst kérnék, mivel ráérek és meg is ígérte, hogy kicsit hozzáad az alap programra (én 1,5 órára jelentkeztem) még 1 órát a félreértés miatt, de én mondtam, hogy 2 óra jó lesz. A masszázs alapvetően nagyon kellemes volt, bár itt egy kicsit én hosszabb kényeztetésre vágytam volna, amire állítása szerint képes is, de valahogy ez ezúttal nem igazán sikerült, úgy kb max 15 percig tartott ez a rész, bár az is lehet, hogy velem volt a baj. Ennél a masszázs résznél már nem volt rajta ruházat, a combom mellett térdelt és úgy igyekezett foglalkozni a "szerszámmal". Mikor bevégeztem a küldetést, mehettem zuhanyozni, letörörgetést nem kaptam.
  • Elszámolás:

    A masszázs ** alapvetően kedvezőnek mondható -bár azt mondta, hogy ez a nem ideális környezetnek is tudható be - amit a végén adtam neki oda. A végén még picit szinte siettetett is, mert jött hozzá valaki (nem masszázsra), ez is egy picit érdekes volt, mivel a korábbi beszámolók pont azt emelték ki, hogy Maránál nincs soha kapkodás, rászánja az időt, nem nézi az órát stb. Ettől függetlenül én többet is voltam nála az eredetileg kértnél, de az általa beígért hosszabbítást bőven nem használtuk ki. Kb. bruttó 2 óra volt az ottlétem.
  • Összkép:

    Mara egy igen jópofa "lány", jó beszélgetni is vele, komoly dolgokról is gond nélkül el tud társalogni, látszik, hogy spirituális világban is bőven képezte magát. Ezúttal ez a masszázs nekem kicsit csapongó volt, szerintem biztosan tud Ő sokkal jobbat is, csak talán a körülmények őt is zavarják és ez kihat a "teljesítményére" is.
Happy Massage