• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Két nappal korábban telefonon egyeztettem Tiával. Megállapodtunk, hogy szombaton fél egykor találkozunk. Mivel Tia új helyre költözött, megkaptam az új címet, és egyéb bejutással kapcsolatos információt is. Türelmetlenül vártam a szombati napot.
 • Megközelítés:

  Pestre vonattal érkeztem. Méghozzá a Keletibe. Rengeteg időm volt még a találkáig, ezért az Arénában ütöttem agyon az időt. Később aztán itt szálltam fel a 80-as trolira, ami egészen a Csertő utcáig vitt.
  A megállótól kb. három-négy percnyire található Tia szentélye. A kocsival érkezők könnyen találhatnak a ház előtt parkolóhelyet.
 • Helyszín:

  Tia rendelője egy panelben található. A lakás szépen felújított, modern. A szobában hangulatfény fogadott. Az itt lévő ágy nagy és kényelmes. Rajta két párna található.
  Az asztalon lévő laptop szolgáltatta a zenét. A fürdő jól felszerelt és tiszta. Minimum 7-8 féle tusfürdő közül lehet választani. A mosdón szájvíz található, pohárkával. Emellett több féle dezodor áll rendelkezésre. Egy szóval a lakás kielégít mindenféle igényt.
 • Lány külseje:

  Tia nagyon gyönyörű teremtés. Szerintem Ő a legszebb lány az oldalon. Külsejét tekintve leginkább egy szoli barna skandináv szépségre hasonlít.
  Tia magas, kecses, hosszú combú lány. Arca az egyik legszebb, amit valaha láttam. Arcát vörös, félhosszú hajkorona díszíti. Pici, csillogó, mosolygós, zöld szemei vannak. Igen, Tiának még a szemei is mosolyognak. Egyébként is nagyon vidám lány.
  Teste is tökéletes. Mellei feszesek, közepesen nagyok. A bimbók izgatásra jól reagálnak. Popsija szép kerek és markolnivaló. Minden porcikája tökéletes. Nehéz betelni e gyönyörű látvánnyal. A sokadik találkozó után is nehéz felfogni, hogy ilyen gyönyörű lánnyal lehetek. Emellett Tia rendkívül kedves és odaadó lány.
 • Action:

  Tia rendelője a korábban említett panel egyik emeletén található. Mikor felértem, nyílt az ajtó én pedig besurrantam. Az ajtó mögött ott állt a szépséges Tia. Farmer volt rajta, meg valamilyen ruha. Pontosan nem emlékszem milyen, mert a formás cickóit néztem :) Széles mosollyal, csókkal fogadott. Örültem, hogy újra láthatom őt. Ezután bekísért a szobába. Váltottunk pár mondatot, majd elmentem tusolni.
  Mikor visszatértem, meztelenül várt. Kértem, hogy álljon fel. Csókolózni kezdtünk. Nagyon, finom lágy csókja van. Ölelgettem, csókolgattam, miközben selymes haját simogattam. Órákig csináltam volna ezt :)
  Közben a melleivel kezdtem foglalkozni. Tia jelezte, hogy most kicsit érzékenyebbek a mellei ezért óvatosan ügykodtem. Nyalogattam az ízletes bimbókat. Utána hátulról gyúrni kezdtem a formás ciciket. Tia ezalatt a farkammal játszadozott . Az ágyra heveredtünk és ott folytatódott a móka. Összegabalyodtunk, mint két mókus :) Ahol csak értem, markoltam a csodás testét. Közben folyamatosan csókolóztunk. Felajánlottam, hogy bekenem a csodás ciciket. Olajjal kenegetni kezdtem a méretes melleket. Bimbók érezhetően keményedni kezdtek. Ezzel nehéz volt betelni. Olajos kezemet lemostam a fürdőben, majd visszatértem a szobába.
  Szerettem volna, ha Tia is kezelésbe veszi kicsi ént, ezért kényelembe helyeztem magam. Tia először lágyan kezdett kényeztetni. Nagyon élvezetes volt. A kezeimmel eközben a melleit gyúrtam.Tia nagyobb tempót kezdett diktálni. Erősebben és gyorsabban szopott. Nagyon jóllesett. Ezután gumit húzott. Hátulról betámadtam Tia punciját. Nagyon, forró és lágy puncusa van. Közben a formás popsijait markoltam. Négy-öt perc elteltével pozicióváltást javasoltam. Tia nyeregbe pattant. Először lassabb, majd vadabb vágtába kezdett. Időnként csókolóztunk. Nagyon tetszett, ahogyan a tökéletes mellei az arcomnál ringtak. Ezzel nem lehet betelni. Alulról elkezdtem tolni. Most, hogy erre gondolok, meredezni kezd a farkam :)
  Szóval, visszatérve az aktushoz. Éreztem, hogy sokáig nem fogom bírni. Tia átvette az irányítást és komoly tempót diktált. Feszes melleit gyúrtam és éreztem, hogy hamarosan elér a vég. Pár másodperc múlva telelőttem a gumit. Utána összebújtunk és csókolóztunk. Örültem volna, ha ez a pillanat sosem ér véget. Végül is letelt az időm, mentem tusolni. Öltözködés közben beszélgettünk, átadtam ajándékomat, majd következett a fájdalmas búcsú.
 • Elszámolás:

  Mivel régóta ismerjük egymást, ezért az ajándékot utólag tettem az asztalra. A mértéke teljesen átlagos.
 • Összkép:

  Tia elképesztően gyönyörű. Számomra ő az ideális nő. Vele igazán az összebújós, barátnős randikat lehet átélni. Tia egy igazi hungaricum. Nagyon kedves és odaadó. Mióta hozzá járok, ritkán fordultam meg más lánynál.
Happy Massage