• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    ..szóval önként vállalt absztinenciám miatt néhány hónapig csak olvasgattam a beszámolókat, de tiszta maradtam, bírtam a gyűrődést, nem telefonáltam senkinek. A Lottiról írt egyik beszámoló viszont, ahol a makktárs extrát is kért, viszont felkeltette az érdeklődésemet és tárcsáztam. Elsőre nem sikerült, ki volt kapcsolva. Szóval ez a sors, mégsem kellene lányok után szaladgálni. Erős maradtam... kb. egy fél óráig ..., amikor újra hívtam és másodszorra felvette. Édes kis csilingelő hangján minden infót megadott, a legutóbbi látogatásom óta történt cím-, és honoráriumváltozásról is.
  • Megközelítés:

    Az Allétól egy percre van az új kéjbarlang, BMV minden betűje jár ott arrafelé (pl 53,4,4 :), de én BMW-vel mentem*, parkolással szerencsém volt, pont a ház előtt volt egy hely.
    [*az autóm főbb paramétereiben hasonlít egy BMW-hez:)]
  • Helyszín:

    Néhány emeletes polgári társasház, tiszta udvar-rendes ház, szomszédokkal nem találkoztam. Fürdő rendben van, a lakás kifejezetten designos, hangulatos, van fény és tükör is. na meg persze ágy.
  • Lány külseje:

    Lotti csodálatos lány, vékony, fiatal, hamvas bőrű. Minden tekintetben megfelel a képeknek, illetve élőben talán még vékonyabb is, két kézzel simén átfogom a derekát! Imádom az ilyen vékony lányokat. Széles mosollyal fogadott, valamiért emlékezett rám. Én pedig megint ledöbbentem, annyira gyönyörű, az óriási kék szemeivel. Az életben meg se merném szólítani. Innentől kezdve tehát lányos zavarban voltam...
  • Action:

    Leginkább az egyik kedvencemért, a nyelves popókényeztetésért mentem, és az egyik makktársunk beszámolója miatt az arany zuhany lehetőség miatt is.A fürdőben kezdtünk, a pisi opciót előrehoztuk. Először a testemre és utána a számba szeretnéd? - kérdezte Lotti. Hát legyen. Letérdelt elém, várta az áldást. Becsuktam a szemem és igyekeztem koncentrálni. "Félkemény farkamból elindult a nedű, rá irányítottam a sugarat, ő a melleire majd a szájába eresztette és vidáman várta, hogy megteljen" - ...gondoltam :), miközben tovább koncentráltam, de sajnos nem sikerült. Túl szép ez a lány ilyesmihez :) Kemény farokkal nehéz ez a fajta játék. A bakancslistán egyelőre rajta marad ez az opció.
    Inkább bementünk az ágyra és kölcsönös franciát és popókényeztetést kértem. Teste nagyon hamvas, finom tapintású. Ahogy a szemembe néz miközben finoman szopja a farkam, az a látvány örökre beégett a retinámba. Foglalkozik a környékkel is, finoman nyalogatja, szívogatja a golyókat is. Látszik rajta, hogy tetszik neki, de mondja is :). De a napi perverzió-adag azért nem maradhat el, ezért lejjebbi izgatásra kérem. Lábam az egekben, Lotti nyelve a fenekemben, egyértelműen ez a specialitása. Isteni élmény. Később négykézláb fordulok, a tükörben látom, ahogy ügyködik, fúrja be a fejét. Nem is bírom sokáig, utolsó erőmmel 69-et kérek, de ezt is megnyeri. Kicsit csalódott, hogy elmentem és nem a szájába :) Kicsit még beszélgettünk, de elfogott az orgazmus utáni menekülés-inger, és gyorsan léptem.
  • Elszámolás:

    Az előzetesen megbeszéltnél KEVESEBB rózsaszálat a végén adtam át. Azért lett kevesebb, mert a kért extra végül nem teljesült. Hiperkorrekt.
  • Összkép:

    Erősen ajánlott kategória, földre szállt angyal és mindent bevállal :)Igyekszem nem kísértésbe esni újra azért.
Happy Massage