• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Kedves-kedves Vada...!

    Meglepi-beszi, köszönöm :))))
    Aranyos voltál, mint mindig.
    Külön köszönöm a kedves szavaid, jólesőn simogatták rózsaszín kis lelkivilágom :)

  • Egyeztetés:

    Szerencsés voltam, mert bár ad-hoc hívtam fel és valójában volt esélye, hogy a rövid határidőn belül nem fog rá(m)érni, mégsem estem pofára, hanem éppen volt egy röpke másfél órája számomra.
  • Megközelítés:

    Újlipótváros Duna-parti része, így nem a legforgalmasabb, de nem is a legnyugisabb terület, de nekem most is percekbe telt csak, míg a viszonylag kis távolságból odaértem autóval. BKV is játszik, busz és troli megálló szinte a sarkon, metró 5 perc sétányira.
  • Helyszín:

    Új projekt szép, tiszta és elegáns lakása a folyosó végén, bejutás az ajtóban kapott kóddal. Bent is rend és patyolat tisztaság (már amennyit lát az ember belőle...), modern fürdőszoba tusolóval, két (3?) kis méretű masszoba tatamival. A szobák valóban kicsik, majd' végigérem a tatamin elterülve..., de azért kényelmetlenségről szó sincs. Tükör a falakon, hogy az ember a szemén keresztül is fokozhassa az élvezeteit..:)
  • Lány külseje:

    Viki nagyon formás, szép arcú, felnőtt lány. Pajkosan tud nézni az emberre azokkal a szép, sötét szemeivel, a kis rucija pedig sokat sejtetően mutatja remek alakját. Haja feltűzve is jól áll neki, leengedve pedig szép keretet ad arcának. Egész lénye feszességről egészségről árulkodik, igen vágykeltő az egész lénye.
  • Erotikus masszázs:

    Viki nagyon profi masszőr, ezt már a korábbi találkozóink során is megtapasztalhattam. Most is első sorban azért mentem hozzá, hogy a rendetlenkedő csípőmet a speciális yumeiho (remélem jól írtam...) masszázs fogásaival rendbe tegye. No persze voltak bizonyos pajkos gondolataim is a fennmaradó időre...:)
    Terv szerint a masszázzsal kezdett, és kicsiny, de erős testével igencsak megdolgozott a sikerért. A hely sem kedvez neki igazán, hiszem nem tud rendesen körüljárni, a húzó-feszítő mozdulatokra kevés helye van, de nem panaszkodott, csak tette a dolgát, én meg nyögdécselve, de a pozitív változást azonnal érzékelve tűrtem a "kínzást". A másfél órából jó órányit gyógyításommal töltött, amikorra minden izületem a helyére került és átmasszírozta még problémás részeimet, igencsak kimerülve huppant mellém..:) Én pedig arra gondoltam, hogy megjutalmazhatnám egy kis kényeztetéssel....:)))
  • Levezetés:

    Mivel az eddigi találkozóink során szépen felépítettünk egy kölcsönös bizalmi viszonyt, és a kémia is jelen volt megint, így talán még barátnősebb, szeretősebb erotikus játszadozásba fordultunk, mint eddig valaha. Egész testemet végigpuszilgatva, ajkainkra is finom csókokat adva-kapva kezdett végülis Ő az én hergelésembe, felhúzásomba, amit merevedő kedvvel, nagy élvezettel viseltem, de igazából még inkább arra vágytam, hogy Ő kerüljön az elfogadó szerepébe, így magam mellé/alá fordítottam pár perc után és szép testének minden porcikáját végigsimítva, puszilgatva érkeztem el öléhez, ahol kölcsönös élvezeteinkre tevékenykedtem egy jó ideig, aminek "technikai" részleteit most nem tárnám a nagyérdemű elé, de a felnőtt és egészséges szexualitású nyájas olvasók nyilván el tudják képzelni azt (igen, igen...úgy). Végül egy intenzív és igen látványos csúcsra ért szép partnerem, ami a saját örömömet is igen magasra repítette. Hát még az, hogy kis pihenő után viszonozni kívánta jótettemet, s egy kellemesen sikamlós kéz-, és ajakmunkával engem is elrepített oda, ahova (bevallom...) a belépésemtől fogva vágytam..:))
    Időnk maradt még egy kis pihegésre egymás karjaiban, sőt, egy végső, pár perces nyomkodásra is egy még nyűgös testrészemen (nem ott....:))) Aztán fürdés és pá...:)
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt a jutalmazás mértéke, nekem mindenképpen a különösen megéri kategória.
  • Összkép:

    Vikivel mindig élmény a találkozás, különös tekintettel a tényleges, gyógyító masszázs eredményére és a kapott erotikus élményre. E kettő kevés helyen áll ennyire tökéletesen együtt, kiegészülve egy érett, intelligens nő egyébként is kellemes társaságával. Időről időre kikötök nála a jövőben is, ez nem kérdés..:))
Happy Massage