• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Kedves zudwert!

    Elsősorban nagyon szépen köszönöm a beszámolót, mindig örülök, ha arról olvashatok, hogy hogyan és miként tettem boldoggá valakit! :)))

    Beszamoloim olvasása közben néha néha fejtörést okoz az arc és az action beugrasa, de ahogyan olvasom többször, mindig sikerul, most is! Én is nagyon jól éreztem magam es itt szó se rola, hogy vitatkoznek, vita feletti minden kedves szavad! !De! szerintem, amit te profizmusnak nevezel, arra én most is mint általában úgy kívánok reagálni, hogy nagy volt az összhang és az egymás iránti tisztelet! :)))

    Remélem a jövőben lesz folytatása.. ölellek, csókollak

    Gréta ❤️

  • Egyeztetés:

    Második próbálkozásra sikerült beszélnünk, az egyeztetés gyorsan és gördülékenyen ment. Kedves hangja volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, Waze könnyen megtalálta a címet. Parkolás ingyenes, és szerintem parkolóhelyet is lehet mindig találni a környéken. A közlekedés BKV-val (BKK-val) is megoldható.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás a Kondorosi lakóparkban, aki nem szeret lépcsőzni a liftet is használhatja. A lakás X. emeleten található, pici tiszta, teljesen rendben van. Fürdőszoba tiszta, minden szükséges eszközzel fel van szerelve.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, a hirdetésben szereplő lány nyitott ajtót, mindössze egy bugyi volt rajta. Van néhány tetoválása, de ezek látszanak is, engem nem zavart egyáltalán. Szerintem a megadott paraméterek is megfelelnek a valóságnak. Nem a külsőhöz tartozik (inkább a "belsőhöz" :) ), szép, szűk puncija van, és szereti az állatokat.
  • Action:

    Fürdés után gyorsan a szájában találtam magam. A franciája nagyon jó, és változatos. Foglalkozik a környékkel is, közben folyamatos a szemkontatktus. Mélyen beveszi, és váltogatja a gyengédebb és a pornós stílust, odafigyelt az igényeimre, végig érződött rajta, hogy szeretne a kedvembe járni. A mélytorok és kényszerfrancia valóban van Nála, nem csak ki van írva...
    Rutinosan felhúzta a gumit, és lovaglással kezdtünk, közben a mellei az arcom előtt táncoltak, jó volt. Lovaglás közben nagyon jó érzékkel váltott ritmust, pont mindig a megfelelő időben és jól csókol.
    Nagyon szerettem volna kipróbálni közös kedvencünket a doggy-t, bepucsított előttem az ágyon, isteni látvány volt, beleégett a retinámba. :) Lassan kezdtünk, tolta rá szépen a popsiját a farkamra. Szerettem volna húzni tovább, de nem tudtam megállni, és jó keményen megdöngettem a kis punciját hátulról. Szerencsére lehet tolni a kis, kopasz baracknak rendesen.
    Hagyott lenyugodni, segített letisztogatni. Egy kis beszélgetést követően belevágtunk a második menetbe. Gyorsan felállította, amit fel kellett, majd szemből hatoltam belé. Nagyon finom puncija van, nem akartam rögtön az elején elmenni, ezért ismét lovaglás következett, hamarosan sikerült elmennem.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, az új pesti átlagnak megfelel. Korrekt volt, a telefonban elmondottk a helyszínen sem változtak.
  • Összkép:

    Korrekt, rendes lány, profi technikával. Jól el lehet vele beszélgetni, közvetlen, nem éreztem feszélyezve magam. Ajánlott kategória.
Happy Massage